Zi de cumpărături

Astăzi am umblat teleleu prin câteva magazine. Am pozat chestiile mai cu tentă cosmetică că beţişore de urechi et company şi Nicotan nu vrea nimeni să vadă.

Eram foarte curioasă de o cremă nouă de la Gerocossen, nu am avut niciun produs Gerocossen până acum, aşa că am profitat de promoţia din DM şi am luat-o. Este cu extract de melc…. brrrrr… am emoţii rău, nici nu-mi venea să o desfac. De ceva timp vreau să încerc un produs cosmetic de acest gen iar acum chiar sunt impulsionată de ceva probleme pe care le am cu tenul. Voi reveni cu poze şi impresii în curând despre Melcfort. Este la promo în DM la vreo 23 de lei în loc de 35 pentru 30 ml.

Şi am luat al doilea tub de loţiune de corp Balea cu nucă de… ceva, oricum, miroase superb, este printre noile loţiuni şi geluri de duş ediţie limitată şi are o listă de ingrediente mult mai prietenoasă decât loţiunile clasice Balea, 40% uleiuri naturale. Este 10 lei.

M-am gândit să mai ies din rutina Blendamed, Aquafresh, Colgate şi să încerc Dontodent, una dintre mărcile DM. Pastele de dinţi Dontodent sunt cam 5-6 lei pentru 125ml.

Şi mi-au atras atenţia şi nişte aparate de ras marca Balea într-un ambalaj neobişnuit. Cică şi astea tot ediţie limitată. Mă sâcâie rău faza cu „ediţie limitată”… înţeleg la produse cosmetice, dar la aparat de ras… în fine, celelalte marca Balea, cele roz în ambalaj roz sunt cam nasoale, nu vi le recomand, să vedem astea cum or fi, au 3 lame şi arată promiţător.

Weekend plăcut tuturor!

{ 7 comments… read them below or add one }

Iulia B.

Mie-mi plac ft mult lamele de ras pentru femei de la Lidl :D.

Răspunde

Dorina

Ma tenteaza si pe mine lotiunea de corp, nu am avut niciodata una de la ei, chiar sunt curioasa.

Răspunde

Lexi

Eu sunt foarte multumita de pastele de dinti Dontodent. Am incercat mai multe variante (cea verde – cu ierburi „krauter”; artic fresh), insa preferata mea este Intensive clean (cu zinc) – a fost salvarea mea cand nu reuseam sa scap de afte cauzate de alergie alimentara; curata foarte bine (mai ales dupa cafea, suc, etc) si prospetimea dureaza mult mai mult decat la Colgate si altele.

Răspunde

Lavender

Ce bine suna lotiune de corp cu nuca! Are miros dulceag?

Răspunde

Gabriela

da… dulceag şi destul de persistent… pe piele… pe haine…

Răspunde

bleuciel

Ce parere ai pana la urma de Melcfort? Ai reusit sa-ti faci o parere? Eu am Hydraferm tot de la Gerocossen si imi place mult. Ma gandeam sa o incerc si pe asta cu extract de melc (yak!)

Răspunde

Gabriela

Da, chiar am folosit-o destul de mult după ce am luat-o, însă am încetat din cauză că a venit gerul si nu este o cremă potrivită pentru tenul foarte uscat. Să ştii că nu are nimic scârbos, are un miros foarte plăcut, este fină şi este o plăcere să o folosesc. Chiar cred că este o cremă hidratantă reuşită pentru ten normal. Voi scrie despre ea curând, nu am folosit-o suficient cât să-mi dau seama dacă are într-adevăr efecte deosebite asupra ridurilor şi alte imperfectiuni majore asupră cărora aş putea vedea efectele cremei nu am încă.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: