Vopseaua Kallos cea efemeră


Acum vreo 2 luni mi-am luat sarsanaua şi m-am dus frumuşel la piaţa Veteranilor să iau diverse.

Trecând pe lângă un stand cu cosmetice, am întrebat de vopsea de păr. În ultimul timp m-am făcut ba cu Bes, ba cu Palette Deluxe (care are nişte nuanţe superbe). Era un domn la stand. Mi-a zis că nu are ce vreau eu dar că vinde foarte bine vopseau Kallos. Am cam strâmbat eu din nas, dar pe urmă m-am gândit că poate o fi bună de ceva, căci măştile Kallos sunt ok. Aşa că am luat şi m-am făcut: culoarea vizată era un şaten închis frumos cu subton de cupru.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu mi-a uscat părul. Chiar mă aşteptam să mi-l facă măturoi, dar nu a fost cazul. În schimb culoarea mi-a prins ca un papagal, pe părul natural mai deschis şi pe vârfuri mai închis, deşi am luat exact culoarea pe care o aveam pe lungimea părului, ca să-mi iasă ceva uniform cât de cât. În afară de acest aspect cu care m-am mai confruntat eu şi la alte mărci de vopsea, inclusiv la cele mai de soi, vopseaua asta s-a cam dus după 6-7 spălări.

Şi miroase de te leşină când te faci cu ea.

Nu mi-a plăcut faptul că s-a dus atât de repede culoarea, prefer formulele mai rezistente aşa că nu o voi mai lua.

Tot aş vrea să trec de la castaniul pe care-l am la un şaten arămiu dar nu am chef să mă duc să mă decoloreze la coafor… şi aşa trebuie să mă tund din nou după bătaia de joc de ultima dată de la Ina Style…

Deci momentan revin la Palette Deluxe care-mi prinde uniform şi rezistă binişor.

{ 35 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: