Utopia Blooms de la Everyday Minerals

Astăzi am fost până la poşta cu vamă din pantelimon ca să ridic un colet. Credeam că este fie primerul cumpărat de pe etsy, fie pachetul de la TKB trading. În timp ce mă îndreptam prin arşiţă către poştă, un nene la vreo 50-60 de ani m-a întrebat dacă ştiu vreo cârciumă unde se adună beţivii, că are nevoie să facă pipi. I-am spus că nu ştiu, căci nu sunt din zonă şi mi-am văzut de drum. Ce am auzit în timp ce mă îndepărtam voi reda în cele ce urmează cât de fidel pot: „Dar de ce nu ştii, eşti din provincie? Ia uite domne, au venit toţi ţăranii în Bucureşti!”

Nu ştiu cât de mari mi s-au făcut ochii când am auzit asta că am ajuns la poştă şi mi-am luat pacheţelul. Spre surprinderea mea, a venit setul de la EDM primit cadou de la bărbos (adică el a finanţat iar eu am ales). Utopia Blooms are 25 de culori ambalate în borcănaşe de 5 grame volum (adică 1 gram de praf) şi o pensulă cu peri sintetici şi mâner din bambus.

În set sunt doar 3 culori mate, majoritatea sunt shimmer, urmate apoi ca număr de cele din categoria pearl. Sunt uimită, am primit foarte repede pachetul, comanda am dat-o pe 9 iulie, şi în mai puţin de 2 săptămâni a venit, deşi am ales la shipping varianta săracului, adică cea mai ieftină.

Nu pot să nu iubesc EDM, în condiţiile în care au asemenea oferte. Acum numai să-mi vină şi primerul ca să-mi ţină bine fardurile. Nu ştiu câtă lume îşi mai aminteşte că mă plângeam că fardul meu favorit, In The Garden de la EDM, nu este foarte rezistent. Am găsit pe etsy la Concrete Minerals un primer pe care multe fete îl apreciază, una chiar l-a asemuit cu TFSI (aici), aşa că sunt curioasă dacă-mi va rezista In The Garden cu el. O să port fardul ăsta chiar dacă este nevoie să-l lipesc cu bandă adezivă pe pleoape ca să stea la locul lui!

{ 8 comments… read them below or add one }

Deedee

ha ha ha
ce om, ce caracter..
el defapt era un spirit profund, pasionat de cultura si arta intr-o „metropola” a Europei, acum am inteles..:)))

Răspunde

Ana

Stii, datorita tie am inceput sa folosesc fardurile minerale si produsele naturale si tot tu mi-ai deschis ochii sa ma uit ce contin produsele pe care le folosesc. Am gasit forumul tau prin cautare pe google, deoarece doream sa imi achizitionez un fond de ten mineral (asta referitor si la postul cu sondajul). Si asa am ajuns sa fac comanda la EDM, care surprinzator, dar si la mine a ajuns in 10 zile lucratoare, doua saptamani fix 😀 Voiam sa iti multumesc pe aceasta cale, blogul tau il verific zilnic 😀

Răspunde

Gabriela

Mă bucur că ai găsit informaţii utile aici şi să foloseşti cu spor produsele.

Răspunde

Aura

Cum sunt produsele lor?
Am intrat azi pe site si par promitatoare, dar vreau si parerea cuiva care le a folosit.Multumesc.

Răspunde

Gabriela

Fardurile de pleoape au nevoie de bază dacă ai pleoape uleioase, altfel se strâng în pliuri, fardurile de obraz şi pudrele pentru faţă sunt mişto, mie-mi plac, fondul de ten – mie-mi place varianta semi-matte, m-m înţeles bine cu fondul de ten de la ei, pensulele sunt incredibil de moi şi fine. Linia chiar este potrivită pentru piele sensibilă.
Ca estimare generală, mie-mi plac produsele lor, raportul preţ-calitate mi se pare foarte bun, plus că oferă posibilitatea de a încerca kitul gratuit, plus mărimile mici de produse ca să găseşti ce ţi se potriveşte.

Răspunde

Aura

Cand primesti comanda iti cere la vama sa platesti tva?

Răspunde

Gabriela

Produsele din afara UE vin la oficiile poştale care au vamă. TVA se percepe la valoare peste 10 euro, însă nu este regulă generală, depinde de vameş.

Răspunde

Gudinde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: