Unt pentru corp The Body Shop – review

M-am gândit că azi este o zi potrivită să scriu despre acest produs, că plouă afară şi e totul gri şi este exact o zi de vară în care aş face un duş cald şi m-aş da cu unt pentru corp. Eu am varianta din gama Shea, văd că s-au schimbat ambalajele între timp. Cea de 200 ml. Îl am de ceva timp, de când era mai friguţ şi încă aveam pielea cam uscată şi este categoric unul dintre cele mai bune produse de acest gen încercate de mine. L-am primit cadou şi l-am iubit din prima zi.

2013-06-30 14.50.34

Mi s-a părut că îngrijeşte mult mai bine şi pentru durată mai mare pielea uscată, nu e genul de produs cu care te dai, faci duş şi apoi descoperi că degeaba te-ai dat cu cremă pe piele că aia nu a făcut mare brânză împotriva deshidratării.

2013-06-30 14.50.05

La contactul cu pielea se topeşte foarte repede, se absoarbe foarte repede, nu lasă peliculă pe piele, doar un miros îmbătător şi o senzaţie de bine şi relaxare. Şi ca orice unt de corp este spornic, m-am dat din el o grămadă, am şi oferit din el şi tot mai am.

2013-06-30 14.50.59

Preţul este cam triplu faţă de cel de la Alverde dar merită deoarece este excelent pe toate planurile: textură, efect, miros.

Recunosc că acum mi se scurg ochii după unul dintre seturile cu mini unturi de corp, dacă le prind la un preţ mai ok când plec în vacanţă o să calc un pic în străchini cu cumpărăturile deşi plănuiesc să mă destrăbălez prin muzee, nu prin magazine.

{ 8 comments… read them below or add one }

Deena

Da, unturile The Body Shop sunt minunate. Mai ca imi vine sa zic si eu ca isi justifica pretul exorbitant:)) Am avut si eu doua (Ambele primite cadou): cel cu cirese si cel cu capsuni. MY GOD they were heaven!:))Daca dai de mini unturi la pret bun ia-le si nu te uita in urma! Ai dezlegare de la toate cititoarele presupun! Nimeni nu poate sa le spuna nu!

Răspunde

Claudia Choice

Recunosc, n-am folosit niciodata unt de corp. Acum acum unul in stash, sunt tare curioasa daca isi merita laudele.

Răspunde

Iulia Dumitrescu
Gabriela

Le-am văzut şi eu… mă abţin incredibil de greu. Chiar vreau să consum ce am şi să cumpăr doar „de nevoie” 😀

Răspunde

Iulia Dumitrescu

eu nu stiu ce aroma sa aleg :-s le vreau pe toaaaate :(((

Răspunde

Gabriela

Iulia, unul te va ţine destul de mult, crede-mă! 🙂 Este foarte util faptul că în magazine au tester pentru aproape toate produsele, astfel încât să le simţi pe piele, deşi nu ştiu cât de igienic este testerul… dar aromele se simt bine.

Răspunde

Bella

Suna putin ciudat unt pentru corp, insa ma intreb care e mai exact diferenta intre unt si crema de corp, nu ma refer doar la culoare si consistenta, ma refer la eficienta.

Oricum e ceva ce merita incercat, e mai mult decat un rasfat divin pentru persoanele ce stiu a se aprecia, mai exact ce stiu a-si aprecia corpul.

Răspunde

Gabriela

Eu personal nu am observat o diferenţă majoră între efectul pe care-l are o cremă de corp şi cel al unui unt de corp, atunci când produsele sunt potrivite nevoilor mele ambele tipuri sunt eficiente. Am încercat produse tip unt şi cremă de corp şi din aceleaşi game sau de la aceleaşi companii de-a lungul timpului. E şi greu de evaluat fără personal de specialitate iar opiniile vor fi diferite de la om la om. Cel mai simplu, dacă găsim ceva ce ne place, indiferent că-i cremă sau îî zice unt, să ne bucurăm de el. 🙂 Eu însă iarna prefer untul mai groşuţ şi cu procent mai mare de unturi şi uleiuri.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: