Unt de corp Alverde cu verbină – ediţie limitată

Este cam pe suta de metri articolul ăsta că văd că deja pe site-ul nemţesc al DM nu mai apare produsul, varianta ediţie limitată a untului de corp e cu alte chestii acum.

Pe scurt, mi-am luat de 2 ori varianta tester de 50 de ml pentru că era comod de cărat cu mine pestet tot şi într-un final varianta mare de 200 ml. (17 lei acum la rafturile cu reduceri).

  • nu are chiar textura de margarină pe care am întâlnit-o la alt unturi de corp, este ca o cremă nici lichidă nici prea groasă
  • se întinde cu uşurinţă şi se absoarbe repejor în piele fără a lăsa reziduu lipicios pe piele, mă pot îmbrăca imediat după aplicare
  • are miros de lămâiţă, nu-mi dau seama cât persistă pe piele mirosul, oricum este un miros proaspăt şi plăcut, mai rămâne uneori pe tricou discret, simt când mă dezbrac seara
  • eu am folosit acest produs pentru întreg corpul, inclusiv pe post de cremă de mâini şi de faţă, îmi place că-mi hidratează tenul şi-mi netezeşte ridurile de expresie de la ochi mai bine ca Nivea Q10 care e frecţie la picior de lemn, jur. Ştiu că este produs pentru corp dar nu m-aş da pe corp cu un produs pe care nu l-aş considera potrivit pentru faţă, că tot pielea mea este şi acolo.
  • dintre toate unturile de corp Alverde încercate până acum (este al 3-lea, l-am avut pe cel cu macadamia, apoi cel cu vanilie şi mandarine, acum ăsta) îmi place cel mai mult. Probabil a fost varianta pentru vară şi textura e mai uşoară, dar tot mă scapă de pielea uscată

Aoleu, să nu uit, La Mulţi Ani celor care-şi sărbatoresc onomastica azi!

La mine azi e onomastică, zi de naştere şi blestemata zi în care schimb iar prefixul

{ 8 comments… read them below or add one }

Andreea

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita… varsta nu e decat un numar ca oricare altul, sa stii! Sa ai o zi frumoasa!

Răspunde

sakura

Oooo. pe bune? Asa repede a venit iar ziua ta?
🙂
LAMultiAni iti doresc Gabi. Si pe fiul meu il cheama Gabriel 🙂
Sai ai parte de o zi minunata si de o petrecere frumoasa.

Parca asa repede trece timpul… doar la zilele de nastere imi dau seama cum fuge cronometrul :))

Prefixul?!?! Ce-i ala?!?!? :))

Răspunde

Cecilia

La muuuulti multi ani! Chiar mi-era dor de tine, nu mai ziceai nimic la un moment dat! Sanatate, multumire si multa iubire in viata ta! Si o zi splendida sa ai!

Răspunde

Alice wonders

La multi ani! Eu mereu uit sa ma dau cu unt de corp, trebuie sa aiba un miros f addictive produsul ca sa il tot folosesc.

Răspunde

Alexandra

In primul rand, LA MULTI ANI! Nu te mai necaji referitor la prefix, priveste anii respectivi ca ani de experienta..adica ai 18 ani plus x ani de experienta :))

Interesant produsul, pacat ca la mine stau degeaba unturile de corp…in schimb, produsele DM in general mi se par din ce in ce mai tentante. Am cateva, sunt super, si as vrea inca vreo cateva.

Răspunde

Cristina

La multi ani buni, frumosi si sanatosi!

Răspunde

Alina lui Brumarel

la multi ani! 🙂

Răspunde

Georgia

La multi ani, Gabi! Multe bucurii si cadouri frumoase iti doresc 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: