Un mic sondaj

Într-un post anterior am anunţat că intenţionez să aduc câteva sortimente de mica. Momentan produsele de machiaj mineral de la noi sunt cam limitate ca număr, majoritatea consumatoarelor de machiaj mineral îşi cumpără aceste produse din străinătate prin intermediul cumpărăturilor online (inclusiv subsemnata). Dar pe mine m-a atras şi modalitatea de realizare a acestor produse, aşa că în ultimii ani am tot citit şi mi-am cumpărat ingrediente pentru a mă familiariza cu proprietăţile acestora şi cu modalitatea de utilizare. Mi-am făcut până acum farduri pentru pleoape, chiar am scris mai demult aici despre această posibilitate. Recunosc că am băgat ceva bani în acest mic hobby al meu, dar cred că a meritat. Posibilitatea de a alege singură cât de intensă să fie o culoare, cât de opacă sau de translucidă, fără să stau să alerg de la o marcă la alta tot căutând culoarea „aia, cu puţin sclipici, nu prea mult, diafană şi uşor de folosit” m-a scutit de multe cheltuieli. Le fac singură aşa cum vreau, pe gustul meu.

Vreau să ofer această posibilitate şi altor persoane, interesate de a-şi face singure fardurile minerale de pleoape. Plănuiesc să ofer un set alcătuit din 9 tipuri de mica (alb, negru, galben, portocaliu,  2 nuanţe de roşu, mov, albastru, verde) şi bază mată pentru a conferi aderenţă la piele la un preţ  mai mult decât accesibil. Culorile corespund roţii culorii şi pot fi amestecate între ele pentru a obţine orice culoare doriţi, pe când albul şi negrul vor face culorile mai închise sau mai deschise.

Am un mic sondaj în legătură cu acest plan al meu, la care vă invit să răspundeţi. Mulţumesc tuturor pentru feedback. Vă invit de asemenea să comentaţi dacă aveţi întrebări sau alte sugestii.

{ 8 comments… read them below or add one }

nevermooore

Abia astept. 😀

Răspunde

MooNy

Raspunsul zice tot: as vrea, dar habar n-am de unde sa incep, cum sa obtin shimmers si alte chesti care mi le doresc 🙁

Răspunde

Anca

eu sigur ma inscriu pe lista de cumparatoare! insa as dori sa pui un post in care sa explici ce sa facem exact 🙂 also, de unde luam borcanele?

Răspunde

Gabriela

Le voi oferi eu în nişte borcănaşe de plastic, nu ca cele tradiţionale în care vine machiajul mineral, dar ceva comod şi economic pentru depozitare.
Şi da, când se va apropia momentul voi pune un post detaliat în care voi oferi cât mai multe informaţii.

Răspunde

Betty

Buna Gabriela, am si eu cateva intrebari, te rog.
Eu mi-am comandat cateva mica samples de pe CS , din categoria asta http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_id=35 (micas&pigments).
Astea sunt gata de folosit sau mai trebuie sa mai adaug eu baza din aceea mata sau altceva ?
Pot combina culorile la acestea pentru a crea nuante noi ?
Ah si btw, stii cumva de unde pot comanda un sample la FDT mineral? Nu am incercat/folosit niciodata si nu vreau sa cumpar produsul intreg inainte de a vedea daca mi se potriveste.
Multumesc anticipat !

Răspunde

Gabriela

Le poţi folosi şi aşa, unele rezistă bine fără primer, altele nu, depinde şi de pielea ta. Pe primer însă majoritatea rezistă bine, exact ca un fard gata făcut. Dacă vrei să modifici culorile (adică să le mai deschizi şi nu ai alb mat) sau ca să le faci mai rezistente poţi lua sample de titanium dioxide, caolin clay, boron nitride de 16 microni şi să faci un fel de bază.
Sample de fdt poţi lua şi de la Coastal Scents că au şi produse minerale destul de bune, sau de la TANF, de la Everyday Minerals , puretouch ăăăă cam atât îmi vine acum în minte

Răspunde

Betty

Multumesc pentru raspunsuri !
O sa ma uit pe puretouch cred ca deja am comandat de pe CS si nu mi-a trecut prin cap sa comand si un sample de fdt.
Tu ai cumva baza mata la vanzare pe breslo sau la kit, ceva ? Sau gasesc pe vreun site din RO, ca sa nu mai comand din afara ?

Răspunde

Gabriela

Momentan nu am bază, e în plan sa fac, dar asta peste câteva luni.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: