Ulei de masaj de la Angel’s Spa

Acum vreo 2 ani am intrat într-o farmacie, Help Net parcă…trebuia să-i iau lui Cro-magnon un cadou cu nu ştiu ce ocazie, ori ziua lui ori o aniversare…uitasem de ocazie iar acum bântuiam pe ultima sută de metri prin singurele chestii deschise ca să scap basma curată. De ziua lui în primul an i-am luat o carte…subţirică…i-a luat 4 ani juma’ să o citească în condiţiile în care am stat cu gura pe el…atunci am zis că îi iau un ceva de bărbierit şi m-am scos (pe vremea aceea se bărbierea, nu ca acum când lookul lui de vreo 6 luni încoace ar determina orice bărbier să facă atac de cord). Ei bine, i-am luat cadou un ulei de masaj de la Angel’s Spa cu ulei esenţial de ylang ylang şi mandarine (nişte arome care îmi plac de mor alături de lavandă şi vanilie).

Ştiţi ce i-a plăcut cadoul? Vedeam în ochii lui fericirea…era ceva de genul „iar mi-a luat nesimţita asta cosmetice pe care le va folosi doar ea!” Şi vreţi să ştiţi ceva? Avea perfectă dreptate 🙂

Mi-a plăcut acest ulei la nebunie datorită mirosului pe care îl emana în timpul masajului şi texturii. Spre dosebire de alte produse încercate până atunci care aveau ca bază uleiul de parafină (care mie nu-mi place deloc, ba mai nou încerc să-l evit în orice formă – citiţi aici şi aici despre derivatele din petrol, pe lângă alte substanţe nocive din cosmetice) acesta avea ca bază uleiul de migdale, extrem de benefic pentru piele. L-am terminat dar îl voi lua din nou şi cred că voi încerca şi alte produse/arome Angel’s Spa.

Mai există şi alte variante de aromă: cu ciocolată neagră, cu mint lime şi bergamotă, cu ghimbir şi rozmarin, şi parcă şi cu zahăr (miam). Plus gel de duş, săpun, scrub pentru corp şi loţiuni şi creme pentru corp la fel de delicios parfumate. Preţul pentru sticla de 200 de ml cu ulei de masaj e cam 35 de lei dar vestea bună este ca din când în când mai au şi reducere la gama aceasta de produse, iar 200ml ţin destul de mult. Pe bune. Şi am aflat recent de pe internet că găsiţi linia Angel’s Spa şi în magazinele Beautik, nu doar în unele farmacii Help Net.

Şi apropo, dacă nu vă plac parabenii, linia Angel’s Spa nu conţine parabeni!

Produse Angel's Spa

Produse Angel's Spa

{ 2 comments… read them below or add one }

EZADA

Mie imi place uleiul de masaj de la Hofigal. Ieftin si foarte bun. Nu am incercat pe cel de la Angel’s Spa

Răspunde

Gabriela

Cred că e super pentru relaxare şi desfundat nasul cel de la Hofigal că l-am căutat pe net şi am citit că are uleiuri volatile din plante.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: