Tot Gerovital m-a salvat

Când a dat gerul m-am trezit iar cu faţa praf. Crema hidratandă antirid de la gerocossen nu făcea faţă nevoilor mele, în ciuda faptului că e o cremă fină şi destul de hidratantă. Aşa că mi-am luat iar Gerovital, de data asta una grasă care să-mi aline suferinţa şi să mă scape de pielea care se cojea pe nas şi obraji.

De la Gerovital H3 îmi place mult crema exfoliantă, (review aici) şi crema pentru contur ochi şi acum când am dat de greu m-am gândit că nu are sens să experimentez cu alte creme când ştiu clar că asta face treabă bună.

2013-01-21 13.00.53

Ce am luat acum se numeşte cremă grasă nutritivă şi pe ambalaj spune că are un efect de regenerare şi revitalizare a tenurilor uscate şi mature şi că estompează liniile fine.  Tenul meu încă nu este matur dar linii fine am că deh… asta e viaţa.

Pentru mine a făcut exact ce scrie pe ambalaj, mi-a rezolvat uscăciunea pielii încă de la primele aplicări, estompează vizibil liniile fine şi pielea arată muult mai bine.

Cum zice şi pe ambalaj, este o cremă grasă. Şi când o aplic cam pune frână mâna pe piele dacă dau un pic, se întinde mai uşor dacă aplic mai multă, însă apoi trebuie să înlătur excesul de cremă pentru că efectiv este mult prea grasă pentru mine. Soluţia este să o aplic în strat subţire cu un bureţel umed, în cam jumătate de oră pielea a absorbit crema şi dimineaţa am aşa o piele fină şi netedă…o folosesc şi pentru buze că şi astea se fac chietroi de la ger.

Pe ambalaj scrie că o uşoară îngălbenire a cremei nu afectează calitatea, într-adevăr devine uşor gălbuie la suprafaţă după desigilare dar chiar nu e mare brânză.

2013-01-21 13.01.15

Eu am o piele destul de docilă, normala vara şi cam uscată iarna, nu fac puncte negre, nu-mi iese acnee de la cremele grase.

{ 6 comments… read them below or add one }

Beauty Tested

Si mama o foloseste si i se pare foarte buna acum, iarna. Pentru mine este mult prea grasa, nu m-as impaca deloc bine cu ea.

Răspunde

sigina

ioi ca bine zici.. cred ca o are mama pe undeva, tre sa o incerc. io am ten uscat… nu-mi priesc temperaturile extreme

Răspunde

Farmec

Multumim frumos de review si ne bucuram ca iti place produsul nostru! 🙂

Răspunde

MissBodescu

eu din gama asta folosesc crema grasa pt maini 🙂 eu zic ca nu este alta mai buna 🙂

Răspunde

supermamici

Frumos articol si ma bucur ca daca de la generatie la generatie aproape totul se schimba, gerovitalul si plafarul inca raman cuvinte uzuale in vocabularul cosmetic 🙂

Răspunde

Madalina

Eu am devenit dependenta de untul de shea (+ ulei de argan, dar pe care nu il folosesc la fel de des). Am ajuns sa il folosesc si inainte de machiaj, doar ca il dau in strat mai subtire, concentrat pe anumite zone de interes si aplic peste inca o crema foarte usoara. Iti recomand!

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: