Produsele minerale The All Natural Face de pe etsy

Povesteam în urmă cu ceva săptămâni de unul dintre shop-urile de pe etsy de care sunt eu fermecată şi v-am zis că am comandat şi mostre ca să încerc produsele. Mi-au sosit repejor, în vreo 2 săptămâni, eu mă aşteptam să dureze o lună ca în cazul altor comenzi dar nici vorbă. După cum ştiţi, pe acest site apăsaţi pe poze pentru a le vedea la rezoluţie mai mare!

IMG_0190Să încep. Am comandat următoarele mostre: 7 mostre de blush – $1.5o; 7 mostre de fond de ten $0.20; 10 mostre de fard de pleoape $1.50. Şi am primit cele din imagine, adică 22 de mostre de fond de ten, 14 mostre de farduri de pleoape, 8 mostre de fard de obraz, o mostră de veil şi o mostră de glow (care e o pudră rozalie multi-purpose foarte faină), un primer full-size pentru fardul de pleoape, o mostră generoasă de corector salmon (cu care am umplut jumătate de borcanaş de 5 grame, o mostră de eyeliner sealant, o mini perie kabuki adorabilă şi încă trei aplicatoare, una cu burete, o pensulică şi o pensulică înclinată. Şi toate cu acestea cu $3.20 plus $1.25 transportul. Am primit o tonă de chestii în plus şi nu sunt singura; şi celelalte fete care au zis pe net că au comandat mostre au primit bunătăţi în plus.

Acum impresiile despre produse:

Fond de ten TheAllNaturalFaceFondul de ten:

  • Eu am primit 22 de culori pe care să le încerc pentru a-mi găsi nuanţa şi mai are şi mai închise, şi cu pigment oliv pentru asiatice…clar la capitolul nuanţe fondul de ten primeşte notă bună.
  • Textura este foarte catifelată, uşor de întins pe piele, nu este genul de textură care se aglomerează într-o zonă pe faţă şi apoi te chinui să o uniformizezi, ci se uniformizează foarte uşor.
  • Puterea de acoperire este bună, eu am avut zilele acestea 2 bube/umflături pe faţă de la soare (am uitat de protecţie şi m-a pârlit soarele) şi roşeaţă evident de la arsură şi a acoperit fără probleme. Porii uşor dilataţi de pe pomeţi apar mult micşoraţi iar aspectul pielii este unul plăcut, natural, nu prăfos.
  • Am folosit fond de ten şi ca anticearcăn şi spre deosebire de alt produs pe care-l foloseam înainte şi care după 2 ore se strângea în cele mai fine linii ale pielii accentuându-le, acum fondul de ten a rămas exact cum l-am pus, nu s-a strâns în liniile fine de sub ochi.
  • Un aspect foarte important pentru mine: spre deosebire de alte fonduri de ten minerale, acesta nu-mi usucă faţa, nu-mi dă senzatia de faţă care strânge, este foarte plăcut pe piele, nici nu-l simt.

Mostre fard de ochi şi blushFardul de obraz şi fardul de ochi:

  • Culorile fardului de obraz sunt foarte frumoase, preferatul meu este Terra Cotta, în mod ciudat, fiind o culoare intensă, uitaţi aici poza mare cu culorile de fard, am toate culorile astea şi sunt superbe pe piele, se pot da finuţ sau mai intens, se amestecă bine. Iar
  • Fardurile de pleoape au aceeaşi textură catifelată ca şi fondul de ten, când le frec uşor între degete se simte că alunecă foarte uşor, nu zboară în toate părţile; în general testul „între degete” îmi spune cam cât de plăcută va fi aplicarea, dacă va fi uşor de amestecat cu celelalte nuanţe…am primit 4 nuanţe mate şi 10 sclipicioase, dar sclipiciul este fin, mă aşteptam să nu-mi placă şi să le prefer pe cele mate dar nu-i cazul.

TheAllNaturalFace swatchesAm pus câteva dintre culori pe piele ca să le vedeţi cât de cât, cele mate alături de cele strălucitoare. Le-am pozat cu telefonul, sorry de rezoluţie. Cred că dacă-mi voi lua şi farduri de pleoape voi alege mai multe shimmer decât mate că dacă sunt uniformizate cu pensula arată foarte frumos pe piele, nici vorbă de disco ball. Oricum, „sclipicioşenia” variază în funcţie de culoare, French Vanilla de exemplu este un alb strălucitor, Evening Orchid este mediu iar Metallic Antique Copper este cu tonuri şi subtonuri şi arată diferit în funcţie de cât este de amestecat după aplicare. Oricum, mostrele chiar ajută să alegem, iar cantitatea dintr-un pliculeţ ajunge cam pentru 4-10 aplicări în funcţie de cantitate. Pentru poze mai calitative cu unele culori vedeţi şi aici.

Un alt produs care mi-a plăcut din ce am primit a fost eyeshadow/eyeliner sealant pe care îl vine într-o sticluţă de 20 de ml (0.66 oz) la preţul de $2.50. L-am testat să văd care-i faza şi am făcut şi poze (nu sunt la rezoluţie mare dar deservesc scopul intenţionat). Am pus fard pe mână cu şi fără sealant şi am aşteptat 1-2 minute să se usuce sealant-ul şi apoi am început să frec pielea cu degetele cu presiune medie. Clar sealant-ul face fardul mult mai rezistent! Cu sealant se vede că s-a păstrat forma dreptunghiulară, în ciuda faptul că la frecare s-a mai împrăştiat. Aplicat simplu, fardul s-a luat de la prima frecare (am dat de vreo 6-8 ori cu degetele).

Sealant Test1Sealant Test2Corector Salmon

Corectorul în nuanţa Salmon încă nu este listat în shop, dar cred că va fi listat în curând, de vreme ce a trimis mostre cu el. Are o culoare rozalie, putere mare de acoperire şi deşi nu se împacă cu cearcănele mele, l-am folosit pe pleoapa superioară pentru a masca aspectul puţin mai închis al pielii şi pentru a lumina privirea. Funcţionează excelent în acest scop.

Eyeshadow PrimerIar acum primerul pentru fardul de pleoape. Textura este cvasi-solidă, ca un strugurel. Iniţial am folosit degetul pentru a aplica pe pleoape şi nu mi-a plăcut produsul, mi se părea că „suge” mult fard, că este greu de uniformizat culoarea şi că nu reuşesc să fac mare brânză cu el. Pe urmă m-am gândit să aplic într-un strat mai subţire, pentru că pe deget este incolor şi nu-mi dădeam seama cât pun, aşa ca eu tot mai puneam să fie destul. Când am pus strat subţire, nu s-a mai strâns fardul în primul loc unde puneam pensula, a fost mult mai uşor de distribuit pe întreaga pleoapă şi am putut amesteca mai bine nuanţele pentru un aspect satinat şi curat, fără linii aspre de culoare. Aplicate peste primer, culoarea fardurilor este mult mai intensă. Iar de rezistat a rezistat bine machiajul, chiar am transpirat cu el pe faţă şi culmea, arăta şi mai bine. Şi fondul de ten şi machiajul, parcă deveniseră una cu pielea (de asta prefer fondul de ten mineral).

Oricum, eu nu am pleoape uleioase, la mine fardurile rezistă şi aplicate fără bază (nu şi cele de la EDM sau cele marca sephora, alea se strâng, nu stiu de ce naiba; însă în general cele minerale sunt o încântare pentru mine că rezistă). De aceea am rugat-o pe Joice să contribuie la review-ul acestui produs, pentru că ea are nevoie de bază ca să-i reziste fardurile. Aşa că iată şi opinia ei, pentru care îi muţumesc.

„Pentru început zic că nu am o vastă experienţă cu bazele pentru ochi. În afara de cea de pe Etsy, am folosit până acum baza brush on de la Artdeco care nu se mai fabrică Sad Cu ea fardurile mă ţineau destul de bine, nu se strângeau deşi îşi mai pierdeau din intensitate după 5-6 ore.
Cand am primit baza Etsy eram foarte curioasă. Prima oara bineînţeles că m-am dat aiurea Laughing Am folosit degetul şi abia după mi-a dat prin cap că ar trebui aplicată cu pensula din moment ce este atât de tare.
În ceea ce priveşte intensitatea culorilor WOW! Mult mai bună decât Artdeco

Primer - JoiceĂla este cel mai slab pigmentat fard care mi-a fost dat să-l încerc vreodată! Mai pigmentate sunt Baolishi, Ruby Rose etc. Laughing Asta e singura bază care „i-a scos faţa, adică se vede la fel ca în ambalaj. Altă chestie care m-a uimit e cât de uşor se blenduiesc acum culorile Very Happy În mod normal ar fi crimă să încerc să blenduiesc cu pensula de fard, mă măzgălesc toată. Cu asta e foarte uşor să blenduieşti marginile şi chiar fardurile între ele. Nota 10++ pentru asta Very Happy
Acum ajung la ce e mai important: cât rezistă. Eu am pleoapele uleioase. Nu foarte, dar suficient cât să distrugă un machiaj frumos în mai puţin de 1 oră. Eu fără bază degeaba mă machiez Laughing Ieri am stat în casă şi am zis că e numai bine că pot să fac o comparaţie, cât rezistă cu ea versus cât rezistă fără. Iată cum arată machiajul meu după 3 ore: Primer2 - Joice

Astăzi m-am machiat cât de intens am ştiut eu (că doar e vară Very Happy) şi-am iesit în oraş, pe caniculă. După 2 ore m-am întors acasă şi m-am dus glonţ la oglindă. Spre dezamăgirea mea, sunt plină de cute Sad În special în colţul interior al ochiului, mi s-a strâns destul de rău machiajul, deşi nu la fel de rău cum mi s-ar fi strâns dacă nu foloseam nici o bază.

Înainte:

Inainte

După:

După

Acum nu ştiu care îmi place mai mult dintre cele 2. Cred că până la urmă baza de pe Etsy câştigă, pentru că mi-e mai uşor să mă machiez şi se văd culorile mai bine.”

Vedeţi şi Din nou TANF, acum pe youtube

{ 2 trackbacks }

{ 38 comments… read them below or add one }

mika

Tu esti vinovata!!Am intrat si eu sa vad de curiozitate si atat de mult am fost atrasa de ce era acolo incat mi-am facut cont si am comandat si eu:))
Sunt foarte ieftine din cate observ.Vroiam sa te intreb ce parere ai despre mini kabuki?Cum se comporta?

Răspunde

Gabriela

Mini kabuki e mini rău, gen cât o cutie de chibrituri. Nu este aspră dar nici foarte moale, pe pielea mâinii se simte moale dar pe faţă se simte puţin mai aspră. E pusă ca să testezi fondul de ten, în eventualitatea în care nu ai deloc o pensulă pentru aplicare.

Răspunde

mika

In poza pare mai mare:))

Răspunde

Gabriela

Punguţele cu mostre au 4 cm pe 6 cm…ca să-ţi faci o idee cam cât de mare e pensulica. Pentru testat fondul de ten e ok, dar pentru utilizarea zilnică a fondului de ten mineral trebuie o kabuki „adevărată”

Răspunde

Diana

Foarte interesanta descoperirea ta :). Spune-mi te rog, transportul acela de 1.25, chiar este atat sau se mai adauga TVA si mai stiu eu ce…la intrarea in tara?

Răspunde

Gabriela

Transportul este $1.25. Cât despre plata de TVA, eu ştiam că la valorile până în 45 de euro din afara UE nu se aplică TVA, dar unele fete din Constanţa au zis că sunt vămuite la valoarea de 10…Eu de câte ori am comandat din SUA, am plătit doar taxa lor poştală de 2.20 lei iar vameşul de acolo. Oricum, dacă îţi iei mostre clar nu plăteşti decât 2.20 lei la ridicarea coletului.

Răspunde

Diana

Multumesc frumos de raspuns! Eu sunt taman din Constanta..deci voi vedea. Oricum, imi doresc tare mult sa incerc mostrele..

Răspunde

girly

Caadourile le primesti la fiecare comanda? Sau doar atunci cand comanzi prima data?

Răspunde

Gabriela

Depinde de ce vrea să-ţi dea vânzătorul. Dar din ce am mai citit la alte persoane care au luat, se pare că pune câteva mostre la fiecare comandă.

Răspunde

Gossip City

Hey, iubesc site-ul tau, sunt maniaca in materie de make-up. Mi-am cumparat si eu o gramada de produse care m-au dezamagit. Pe youtube am vazut si eu prima data fete care folosesc machiaj mineralizat si toate spuneau ca sunt foarte bune. Ma gandeam ca m-ar costa enorm daca mi-as comanda si eu produse de genu din State, tocmai de aceea vreau sa te intreb despre taxele de transport pentru produsele in sine, nu monstre. Am inteles ca in Constanta trebuie sa platesti tva daca ai comandat pana in 10 euro. Am inteles bine? Tu din ce zona esti? Eu sunt din Arad. Cum as putea afla mai multe informatii despre transportul acestor produse? Am si eu un blog pe care voi posta filmulete cu diferite tipuri si tehnici de machiaj. Deocamdata sunt la inceput dar daca doresti un link exchange adresa mea este: http://vedete-moda-avatare.blogspot.com/ Nume: Gossip City. Succes in continuare cu blogul! Multumesc mult.

Răspunde

Gabriela

Taxele de transport variază în funcţie de companie, unele au produse accesibile şi taxe de transport suportabile, altele sunt mai scumpe. De la The All Natural Face de pe etsy mi-am luat de curând un set cu fond de ten, pudră şi corector iar transportul a fost $1.25, îl aştept să sosească. Oricum, fiecare companie are taxe diferite de transport, trebuie verificat la fiecare în parte.
Despre tva, legislaţia spune că se taxează peste $10, dar pe mine nu m-au vămuit până acum, aştept să văd acum dacă plătesc vamă. Oricum, în curând una dintre companiile din SUA care are mare succes cu produsele minerale , Everyday Minerals, va deschide un centru în UE şi nu vom mai plăti vamă.

Răspunde

Gossip City

Mersi pentru informatii. 🙂 Te-am si adaugat in lista mea de blogroll. De everyday minerals am auzit si eu, abia astept sa se lanseze si in UE. Thx again for everything.

Răspunde

Gabriela

Nu ai pentru ce 🙂

Răspunde

Ela

Buna!Scurt si la obiect: desi imi doresc sa folosesc farduri minerale (in special fondul de ten pt acoperire medie)am auzit de alergiile provocate cu mica si tare mi-e teama ca voi avea si eu probleme(tenul meu e un fel de :”gica contra” un produs merge la toti numai la mine nu de cele mai multe ori),CU MENTIUNEA CA AM FOLOSIT PUDRA DE LA RIMMEL CU MICA SI FOND DE TEN MINERAL DE LA M Astor si totul a fost ok.Ce ma sfatuiesti ,sa incerc produsele de la etsy?
Ms!

Răspunde

Gabriela

Sincer, chiar asta voiam să-ţi sugerez, să comanzi mostre de fond de ten ca să vezi dacă nu ai reacţie alergică la el. Oricum, toate produsele de machiaj mineral au mica. În general oxiclorura de bismut din unele formule cauzează reacţii alergice, astea nu au nici talc şi nici bismut, formula este surprinzător de bună faţă de ce am încercat până acum (fondul de ten mineral de la astor este un fel de pământ faţă de astea, că l-am încercat şi eu şi l-am pus de unde l-am luat că nu mi-a plăcut).

Răspunde

lidia

salut!.Nu ai idee ce mult m.ai ajutat cu aceste informatii,si mai ales ca am gasit site.ul acela cu fdt mineral.Am intrat pe el si mi.a placut ff mult ce am vazut pe acolo..dar din pacate nu stiu cum sa comand acele monstre pe care tu le ai..fix asa vreau si eu.De aceea te rog sa imi spui cum ai facut tu pentru a le comanda ,si cat costa transportul..eu sunt din galati.Iti multumesc mult de tot,o zi faina:)

Răspunde

Gabriela

În primul rând îţi faci cont pe etsy.com. Dacă ai cont de paypal, poţi plăti foarte simplu, dacă nu, poţi plăti cu card bancar. După ce ţi-ai făcut cont, te duci în shopul respectivului seller, în dreapta ai un meniu : Shop Home, dedesubt face, eyes, lips etc. Plimbă-te puţin pe acolo, prin categorii că să te familiarizezi cu ele şi cu produsele înainte să comanzi. Mostrele de fond de ten le găseşti la categoria sample foundation kits, aici http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6292094&section_id=5721368. Îţi alegi ce variantă vrei, eu am luat-o pe cea de 20 de cenţi. Când apeşi pe una dintre variantele de 20 de cenţi (sunt mai multe kituri de mostre cu fond de ten, unele au şi pensulici) îţi deschide produsul şi vezi o imagine mare cu culori de fond de ten, iar în dreapta pozei alte poze mai mici care arată celelalte nuanţe (sunt multe, peste 20). Apeşi pe pozele acelea mici ca să vezi nuanţele, îţi notezi numele celor pe care vrei să le încerci. După asta te uiţi în dreapta, mai în josul paginii, vei găsi un buton „Add to Cart” sub preţ. Apeşi şi ai pus produsul în coş. După asta poţi continua să mai cumperi sau poţi alege să finalizezi (checkout). Mostrele de fard de ochi le găseşti la categoria eyes, iar cele de blush şi bronzer la categoria Face. Faci la fel ca la fondul de ten, te uiţi la poze, notezi nuanţele pe o foaie sau într-un document word sau în notepad (aşa poţi da apoi simplu copy-paste când spui ce nuanţe vrei), apeşi add to cart. După ce ai pus tot ce vrei în cart, apeşi checkout, alegi adresa care ai băgat-o şi apoi îţi va apărea sub lista de produse din coş un câmp cu Note to seller sau message to seller. Scrii acolo nuanţele pentru fondul de ten/ochi/blush sau ce ai ales tu, când vede comanda vânzătorul vede şi mesajul tău şi ştie ce nunaţe de mostre să pună. Apoi plăteşti cu cardul şi gata. La categoria My Etsy, în susul paginii, poţi vedea ce comenzi ai dat şi dacă ţi-a primit plata şi ţi-a expediat coletul. Aaaa, iar transportul este $1.25, iar apoi pentru fiecare alt produs listat pe care îl pui în coş se adaugă 50 de cenţi teoretic, dar eu am plătit doar $1.25, nu mi-a luat mai mulţi bani pentru transportul mostrelor, pentru mostre cred că nu taxează extra. Oricum, îţi apare totalul comenzii, cu transport inclus, îl vezi înainte să apeşi butonul Commit to buy, care este penultimul pas înaintede a plăti şi finaliza comanda.

Răspunde

lidia

Iti multumesc din tot sufletul pentru ajutor:)..acum pot sa fac si eu comanda..in sfarsit..Cineva mi.a spus sa nu incerc sa comand tocmai din state ca atunci cand imi va veni comanda o sa depaseasca peste 1 milion chiar,transportul(pentru ca e distanta foarte mare)..:-s..dar acum tu m.ai linisitit.sper sa fie numa atat:).App despre fondurile de ten pouretouch.ro ce parere ai?..tu esti experta..astept parerea ta:).O zi faina

Răspunde

Gabriela

Nu sunt expertă, sunt doar consumatoare. Despre produsele astea nu îţi pot spune cât de reuşite sunt, nu le-am încercat şi nici nu o voi face. Dar să nu mă înţelegi greşit, nu spun să nu le încerci, caută şi tu opinii pe net şi vezi ce spun persoanele care au cumpărat (dar ignoră ce zice inaioana, ea le vinde şi le face reclamă).

Răspunde

lidia

http://www.puretouch.ro scuze..asta e adresa buna..

Răspunde

lidia

da,si eu mi.am dat seama de asta(ref la inaioana).Ok,miltumesc pentru parere:).

Răspunde

Anna

Buna!Am comandat de pe etsy 20 de samples ,insa nu m-am decis(oscilez intre medium beige warm si medium beige warmer,prea deschis -prea inchis).Tu ce nunanta ai ales?
Multumesc anticipat.
Felicitari pt site!

Răspunde

Gabriela

Dacă o nuanţă este prea deschisă şi alta prea închisă eu aş lua 2 posibilităţi în considerare:
1. Dacă te-a prins soarele pe faţă, acest bronz va dispărea, aşa că aş opta pentru nuanţa mai deschisă în acest caz, căci bronzul va dispărea.
2. Dacă cele două nuanţe amestecate să zicem în procent de 50/50, dă-i un mesaj vânzătorului şi întreabă-o dacă îţi poate amesteca ea în respectivul procent, ca să nu cumperi 2 fonduri de ten full size dacă nu ai bănuţi de 2 pe care să le amesteci.

Răspunde

andreea

Buna, am citit mai demult despre fardurile minerale si mi-am facut curaj si am comandat si eu de pe TANF. Sunt foarte ieftine in comaratie cu ce se gaseste pe piata romaneasca. Le-am primit in 3 saptamani si nu am platit vama. Am avut o comanda de 37 de dolari cu transport cu tot.
Iti multumesc pentru pont.
Ai castigat o cititoare fidela.

Răspunde

Gabriela

Mă bucur că ai găsit lucruri utile aici.

Răspunde

bbs

Salut. As vrea si eu sa fac comanda pe TANF. Poti sa ma ajuti? Poate cand mai faci tu, si asa impartin transportul… :D:D:D

Răspunde

emilia

Buna. Sunt o mare fana a profuselor de machiaj. Pana acum am folosit un fond de ten normal de la L`oreal. As dori sa incerc unul mineral. Nu am tenul sensibil, in schimb este usor gras. Ce imi puteti spune depsre Click on image to zoom
More Views Intensive Tan Concealer. As putea sa il folosesc cu incredere?

Răspunde

Gabriela

emilia, din pacate mi-e un pic neclar la ce produs de la TANF te referi, deoarece linkul din comentariul tău nu a fost bine poziţionat. Poţi să-mi dai din nou link către produsul l care faci referire?

Răspunde

emilia

Imi cer scuze. Mi-am dat si eu seama ca produsul pe care l-am ales nu este unul potrivit pt mine. In orice caz mi-as dori foarte mult sa imi recomandati un fond de ten bun, pentru o piele deschisa la culoare. Stiu ca nu pot fi sigura de culoare, dar asa aproximativ. Multumesc.

Răspunde

Gabriela

Poţi comanda mostre de la acest magazin, transportul este foarte ieftin şi mostrele la fel.

Răspunde

emilia

Am vazut ca ai laudat si produsele Revlon. Daca ar fi sa faci o comparatie intre Revlon si everyday minerals pe care le-ai alege?

Mersi de ajutor si scuze pt deranj. 😀

Răspunde

Alina

SAlut. Imi spui te rog frumos cum as putea sa fac si eu o comanda la mostre? am intrat pe site dar nu am gasit. ms mult

Răspunde

Alina

Imi cer scuze.. acuma am citit toate comm si am vazut ca ai explicat deja 🙂

Răspunde

roxana

hey buna. imi poti da te rog frumos direct linku cu mostrele la fond de ten? am cautat dar nu am gasit decat un kit cu 7 monstre care costa 16dolari. Multumesc anticipat^^

Răspunde

Gabriela
roxana

mersiiiiiii

Răspunde

adyna

cum as putea sa achizitionez testerele?

Răspunde

Gabriela

http://theallnaturalface.com/ este site-ul, trimite şi internaţional.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: