Aveam în sertarul cosmetice nişte unt de cacao de la Dana şi nu prea l-am folosit aşa simplu că untul de cacao e cam pietroi şi trebuie să iei din el şi să-l masezi pe piele să se întindă. Se topeşte la temperatura corpului, în rest este bolovan. Dacă tot îl aveam mi-am zis să-l [...]
La fel ca majoritatea uleiurilor naturale utilizate în cosmetică, uleiul de jojoba are numeroase beneficii pentru îngrijirea zilnică. Fiind mai degrabă o ceară lichidă, uleiul de jojoba este bine tolerat de piele şi este prezent în multe cosmetice. Este o substanţă stabilă, fără miros, ce conţine antioxidanţi, inclusiv vitamina E. Poate fi utilizat ca:
Uleiul acesta miroase foarte frumos şi nu prea puternic, prima dată mi s-a părut că seamană cu mirosul pe care îl are Mirinda, însă pe piele miroase foarte delicat, parcă este un pic mai puternic mirosul la cel cu trandafir sălbatic, dar este o adevărată trataţie pentru piele. Produsul conţine un amestec de ulei de soia, măsline, migdale dulci, jojoba, floarea soarelui, maracuja (se vede în imagine lista cu ingrediente, dacă apăsaţi pe imagine veţi putea citi ingrediente).