Tag de la Anka

Vai de mine, m-am senilizat. Am uitat complet de leapşa asta de la Anka. Abia acum mi-am amintit, ruşinică mie.

Adevărul este că am intrat parcă într-un univers paralel în care timpul trece incredibil de repede şi nu reuşesc să fac ceva util, mă simt ca o mămăligă.

Azi sunt într-o pasă bună. Colega mea de bancă din liceu este în ţară şi ne vom vedea azi. Are deja 2 ţânci. Wow! Marile mele realizări pe plan personal sunt un prieten puturos şi un câine zăpăcit. Oricum, cred că-i mai uşor decât cu 2 copii mici.

Dimineaţa când am ieşit, Dani alearga în toate părţile cu alţi 3 câini de la bloc, ăia fugăreau pisici, Dani se ducea şi el  de dragul de a alerga (că el cu pisicile este prietenos) doar Zandor stătea ca un prieten credicios lângă mine, de mă împiedicam de el la orice pas. Şi Dani fugărea pisicile când era mai mititel, datorită instinctelor de câine de vânătoare, dar de câte ori a făcut-o l-am certat, aşa că acum pisicile de la bloc nu se tem de el, nici nu-l atacă. Dar zilele trecute am văzut o fază de am rămas mască. O pisică adolescentă aşa, că nu era adultă, a venit zbârlită pe la spatele unui câine şi i-a tras o gheară pe fund de a sărit ăla în sus de şocat ce a fost. Ştiţi că ziceam eu mai demult că avem pisici kamikaze la bloc…ei bine, a apărut generaţia tânără de luptători de gherilă.

Acum, chestii cosmeticeşti. Vestea bună este că Iepurilă are un concurs pe blogul ei proaspăt mutat la casă nouă, concurs sponsorizat de Manufactura Lorelai, aşa că dacă vă surâde ideea de a participa, intraţi pe blogul lui Iepurilă şi vedeţi condiţiile de participare.

Cineva m-a întrebat dacă pot face fotografii detaliate cu produsele cosmetice pe care le am. Recunosc că-mi place foarte mult să mă zgâiesc la poze cu colecţiile de cosmetice ale altor persoane iar când merg în vizită cer să văd ce produse cosmetice au prietenele mele. Nu am foarte multe, am dat multe dintre cele pe care nu le foloseam, doar cutia de machiaj este plină, nu prea mă pot despărţi de prăfuleţe, nu ştiu de ce, pur şi simplu le ador. V-ar plăcea să vedeţi un fel de „colecţie”?

Lavy şi Camelcutza au nişte cosmetice la schimb, dacă vă interesează. 🙂

Acum, la leapşa de la Anca. Deci, dacă aş organiza un tea party, pe cine aş invita? Trebuie să nominalizez 5 celebrităţi. sau ceva de genul… aşa că iată preferinţele mele.

1. Clint Eastwood – unul dintre actorii mei preferaţi, mi se pare un bărbat foarte carismatic, chiar şi acum când este moşneag, tot face filme faine. Filmele mele favorite cu el: The Good, The Bad and The Ugly, Two Mules for Sister Sara şi evident cele în care îl interpretează pe Dirty Harry.

2. Sergiu Nicolaescu. Ştiţi faza aia când vă uitaţi la filme în care joacă el şi încep creditele regia: Sergiu Nicolaescu, scenariul: Sergiu Nicolaescu, în rolurile principale şi secundare: Sergiu Nicolaescu, costume: Sergiu Nicolaescu, sunet/scenografie/lumini etc. Sergiu Nicolaescu 🙂 Este ubicuu, dar tot îmi place.

3. Şi ca să nu credeţi că sunt gerontofilă, Denzel Washinghton. Aici ce pot să zic, Denzel e Denzel, este nevoie să detaliez aici? 🙂

4. Kevin Costner. L-aţi văzut în Mr. Brooks? How cool was that? Mi-a plăcut super mult filmul şi cum a jucat şi în general mă uit la toate filmele în care joacă, indiferent cât de reuşite/nereuşite sunt.

5. Încă unul şi gata. Eamon Walker. He’s Hot!!!

Ştiu că am pus numai persoane de sex masculin, dar na, suna aiurea să zic de Zoe Petre, deşi ei i-aş lua creierul şi mi l-aş transplanta mie cu toate cunoştinţele pe care le deţine. 🙂

Deci, nu sunt gerontofilă, se întâmplă că-mi plac actori consacraţi 🙂

Taguiesc pe…. pe cine să taguiesc… uitaţi, dacă vreţi să comentaţi aici sau pe blogul vostru, vă rog să o faceţi, eu lepşuiesc toate fetele care citesc acest post 🙂

{ 7 comments… read them below or add one }

Sim

Da da da…vrem poze cu colectia de machiaj. 😀

Răspunde

camelcutza

Poze poze poze! promit ca pun si eu! Si mie-mi place Denzel mult, mi-a placut la nebunie in Book of Eli!

Răspunde

Jade

tare faza cu pisica :))…si ideea cu colectia de machiaj suna bine 😀

Răspunde

Gabriela

Bun, dacă nu voi fi singura nebună, voi face nişte poze 🙂

Răspunde

Luca

sunt perfect de acord ca noeliacscu e un cretin, dar tu stii ce s-a intamplat la maternitatea de acolo? Oare crezi ca parintii celor 3 copii morti sunt satisfacuti ca i-a dat afara pe directori? O fi suficient?

Răspunde

ANCA

DENZEL ESTE SI FAVORITUL MEU, SI EAMON WALKER(DE CAND A JUCAT IN CADILLAC RECORDS), BRAD PITT, ANTHONY HOPKINS, GERARD BUTLER (DE CAND A JUCAT IN PS I LOVE YOU, VI-L RECOMAND, ESTE CAM TRIST FILMUL DAR MERITA VAZUT), MAI SUNT CATIVA DAR NU-MI MAI IMI ADUC AMINTE ACUM.

Răspunde

Cristina

Daaa, vrem poze 😀

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: