Tag 8&8

Helău. Azi am zăcut jumătate de zi în pat cu Dani alături, ca întotdeauna. Apoi m-am mobilizat şi am fost la poştă după parfumul de la Anda şi după pandativul de la Mikiland. La poştă era o coadă de am zis că acolo înţepenesc 2 ore. Era o doamnă în faţa mea cu o tonă de chestii de trimis, care m-a lăsat în faţa ei când a văzut că după 30 de minute de stat la coadă m-am pus ca vita jos în fund pe o cutie de carton. Momentan sunt cam ameţită şi mi-e foarte lene să mă ocup de articolele programate, aşa că fac tagurile primite de la Aly , Anca şi de la Ruxi, ca să nu rămân în urmă cum am rămas cu restul tagurilor.

Regulile acestui tag:
– Să răspund la întrebările puse de Aly, Anca şi Ruxi;
– Să creez şi eu 8 întrebări;
– Să dau tag-ul mai departe către 8 persoane.

De la Aly

1. Ce calitate apreciezi cel mai mult la tine? Voi spune perseverenţa.
2. Care este cartea ta favorită şi de ce? Jocul cu mărgele de sticlă de Herman Hesse. Îmi plac poveştile utopice, este foarte mişto cartea.
3. Ai putea să trăiesti fără cosmetice? Dacă nu, de care nu te-ai putea lipsi? Da, aş putea trăi dacă nu aş avea de ales, iar chestiile de igienă elementară pot fi realizate folosind ce ne oferă natura.
4. Te consideri perseverentă în planurile tale de viaţă? În prezent nu am planuri de viaţă, I just go with the flow.
5. Cum ţi-ar fi plăcut să te numeşti? Gabriela este ok, îmi place numele.
6. Ce animale nu-ţi plac? Cimpanzeii, deoarece au apucături umane. Pot trăi fără probleme doar cu alimentaţie vegetală, însă le place să vâneze maimuţe mai mici ca să-şi suplimenteze dieta.
7. Ce ţară ţi-ar plăcea să vizitezi? Irlanda.
8. Eşti mulţumită de înfăţişarea ta sau de felul tau de a fi? Ce ai schimba la tine? Sunt destul de mulţumită, dar dacă aş putea mi-aş micşora laba piciorului, fundul 🙂 şi mi-aş face părul drept-drept. În legătură cu felul meu de a fi… am întâlnit şi persoane mai odioase decât mine.

De la Ruxi

1. Ai un beauty-icon? Dacă da, motivează ce admiri la acea personă.  Charlize Theron ar fi alegerea mea. Pare a fi o femeie inteligentă, fermecătoare şi-mi place foarte mult faptul că alege roluri care o pun în valoare profesional, nu mizează pe fizic pentru a avansa în carieră. Pe lângă asta, este incredibil de frumoasă, cu cât este machiată mai natural cu atât mi se pare mai frumoasă. Îmi pare a fi o combinaţie reuşită de Beauty &  Brains.
2. Care e cel mai bun brand de make-up în opinia ta? Aici este mai greu să răspund deoarece nu am încercat foarte multe branduri înainte de a trece la machiajul mineral. Dar Revlon mi se pare un brand cu produse bune.
3. Unghii scurte sau unghii lungi? În cazul meu scurte.
4. Te coafezi în mai multe moduri sau îți porți părul cam la fel în fiecare zi? Nu prea excelez eu la coafat. Am un păr vâlvoi pe care îl prind adesea în coadă, uneori îl pun pe bigudiuri sau îl întind cu placa.
5. Când vine vorba de fashion îți place să faci combinații originale sau mergi pe drumul bătut? Prefer ţinutele clasice, dar cred că pot spune că fac combinaţii originale în loc să recunosc că în unele zile pun pe mine ce apuc fără să mă gândesc la stil.
6. Artificii pentru a arăta bine sau naturalețe? Naturaleţe.
7. Care tipologie geografică are cele mai frumoase femei în vizunea ta? ăăăăă….ăăăăă
8. Cât de sus (sau de jos) se află frumusețea fizică pe scara valorilor tale? Foarte jos. Frumuseţea fizică este oricum ceva subiectiv, ca să nu mai pomenesc că trece foarte repede.

De la Anca

1. Cum tinzi să te comporţi într-o cearta? Eşti calmă, faci urât, cedezi prima etc.? În general sunt calmă, nu fac urât dar nici nu cedez. În general, căci în ultimul timp am urlat cât m-au ţinut plămânii la Cro-magnon.
2. Cum ai descrie, într-un cuvânt, viaţa ta actuală? Primul cuvânt care mi-a venit în minte a fost „nasoală”, dar cred că se potriveşte mai degrabă „diferită”.
3. Dacă vine un hoţ peste tine noaptea te va găsi în capot, chiloţi, pijama sau un tricou vechi? Ce tare e asta! Vara-n chiloţi, în rest în pijamale sau tricou vechi şi întotdeauna cu un câine lângă mine.
4. Melodia de care nu te vei plictisi niciodată este…? Macarena 🙂
5. Tinzi să citesti autori străini, sau români? La clasici proporţia este egală, la contemporani înclin spre cei străini, deoarece au parte de publicitate şi-mi atrag atenţia, cei români dorm în obscuritate, doar cei de la România Literară îi ştiu.
6.  Dacă ar fi să alegi între calculator şi televizor, ce ai alege? Calculatorul. Televizorul este depăşit şi inspid, îţi ţine mintea-n cuşcă, nu ai atâta libertate precum cu calculatorul conectat la internet.
7. Ce ar trebui să facă un bărbat pentru a te cuceri? Să mă învingă. Am un caracter dominant şi puternic, vreau unul mai afurisit decât mine ca să nu mă plictisesc. Şi da, Cro-magnonul m-a cucerit astfel, dar a trişat, lua extraveral când ieşea la date cu mine 🙂
8. Ce contează cel mai mult într-o relaţie? Nu ştiu ce să zic… relaţiile sunt dificile, necesită multă muncă.

Întrebările mele în ordinea în care mi-au trecut prin cap:

1. Care este cel mai prost film pe care l-ai văzut?

2. Ce decadă crezi că evidenţiază cel mai bine feminitatea prin modă şi make-up?

3. Ce aspecte ale blogging-ului îţi displac?

4. Ai prejudecăţi? Dacă da, care sunt acestea şi de ce?

5. Care sunt 5 calităţi pe care crezi că trebuie să le aibă prietena ta cea mai bună?

6. Îţi place să faci mişcare? Dacă da, care este activitatea fizică preferată?

7. Ţi-ar plăcea să lucrezi la o companie de produse cosmetice? Dacă da, la care?

8. Care este felul de mâncare care-ţi iese cel mai bine? (dacă eşti pasionată de gătit, esti dispusă să te muţi la noi şi să ne răsfeţi zilnic cu bunătăţi gătite de tine? Noi murim de foame aici. Eu detest să gătesc, Cro-magnonul este anti-talent la gătit)

Dau această leapşă mai departe la:

Anca

Irina

Dorina

Deea

Somonica

MooNy

Roxie

Sigina

{ 1 trackback }

{ 8 comments… read them below or add one }

nevermooore

:)) cum sa ia mai extraveral??? am ras cu lacrimi….multumesc, chiar aveam nevoie dupa 12 ore de munca. a fost chiar diabolic la faza asta.
criminali sunteti…..hihihihi!

Răspunde

Cro-magnon

E chiar simplu 😀

Am același medic de familie de când aveam vreun an (a se citi că uneori, arareori, e un bărbos la coadă la Pediatrie, înconjurat de mame și tătici cu chestii orăcăitoare mici, și nimeni n-ar crede că eu sunt pacientul următor, nu tatăl lui) și având probleme cu stomacul pe care primele 3 seturi de pastile prescrise fără vreo analiză medicală (sistem medical din România, te iubesc) nu le-au rezolvat, madam’ pediatra a decis că sunt stresat la facultate și că-mi dă rețetă de Extraveral…
Și uite așa eram eu atât de relaxat la primele întâlniri cu Gaby, chiar și atunci când mă lua bărbătește de mânuță, sucindu-mi încheietura invers, că scumpa de ea preluase acest gest romantic mai degrabă dintr-un film polițist decât din Y&R 😀

PS: Și apropo de faza cu învinsul: Gaby are un croșeu de dreapta fenomenal.

Răspunde

Anca

omg si eu m-am prapadit de ras la faza cu extraveralul. si clar, hotii nu vor calca pe la tine :))

ce iubire e intre tine si cro-magnom. e asa draguuut! (reminds me of me and him xD)

Răspunde

Sadie

Mie mi-a placut ultima intrebare!

Răspunde

Gabriela

Cumva găteşti? 😀

Răspunde

Irina

multumesc mult pt ca te-ai gandit la mine cu tag-ul, o sa-l fac 2in 1 cu cel la care am raspuns prima oara…
esti hazlie rau, imi place sa te citesc :*:*

Răspunde

Andreea

ohoho, am ras juma de ora la intrebarea cum te gaseste hotu noaptea :)))))

Răspunde

siginutz

hahah, tare faza cu extraveralul. Multumesc de tag, tu scumpa, am si eu vreo cateva neonorate, sper sa le mai gasesc sa nu se supere fetele. Chiar, ar trebui sa facem comunitatea noastra de bloggerite de beauty 😛

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: