Tag – Ce mă face fericită

Regulă nouă: cum primesc leapşa o şi fac ca să nu rămân iar de căruţă. Aşa că, de pe meterezele insomniei şi plină de nămol pe nădragi, scriu cu plăcere acest articol, căci am fost taguită de Sadie şi de Shopperita.

Ce mă face pe mine fericită:

 • reacţia lui Dani când vin acasă – sare pe mine fericit, dă din popou ca un dansator de samba. Cred că toate persoanele care au căţei sau mâţoşi pun patrupedele pe lista de fericire (mai puţin verişoara mea al cărui mâţ bătrân şi senil borăşte şi-şi exercită incontinenţa prin toată casa; ea este ferictă când nu se şterge motanul la fund pe cearceaful ei din pat)
 • să-i văd pe cei dragi fericiţi şi mulţumiţi (măria sa bărbosul Cro-magnon este inclus; deci, maimuţoi, să nu comentezi că nu te-am pomenit pe lista de fericire!)
 • să ies din oraş şi să văd locuri noi
 • să mă bălăcesc în apă caldă şi parfumată şi apoi să stau ca purcelul la masaj, este nemaipomenită senzaţia de relaxare
 • să pot oferi cadouri altor persoane (cred că aş fi un Moş Crăciun de succes)
 • mai nou şi debila de Freyuţa; azi când am venit acasă m-a apucat de fular şi m-a gâtuit bine, apoi a sărit ca plăcinta pe mine
 • a, da, aproape uitasem de asta! Să câştig, să fiu mai bună decât alţii, să reuşesc să fac ceva ce alte persoane nu au reuşit să facă sau au renunţat. Aici ştiu că se vede megalomania, dar I’m only human, nu daţi cu roşii.
 • să reuşesc să-mi ţin în frâu defectele – nu trag prea multă satisfacţie din asta că nu prea îmi iese, rar mă pot mândri că m-am purtat exemplar
 • Ciucalata cu lapte de la Lindt. Mănânc până plesnesc şi după ce plesnesc mai mănânc un pic (sunt dependentă de ciocolată)

Am o listă foarte scurtă şi mediocră, după cum vedeţi.

Taguiesc mai departe pe:

 • eterna şi nelipsita Anca, pe care nu mă pot abţine să nu o lepşuiesc de câte ori am ocazia (of, drăcie, a primit deja lepşoiul, trebuia să pun embargo la lepşte pentru ea)
 • aha, am prins-o pe Koko! Nu a făcut încă.
 • Andreea
 • trag o tură de somn şi mai nominalizez câteva fete cucuiete, inclusiv pe Iepurilă. Iepruilă, parcă am reţinut că stai în casă zilele astea, deci nu te agasez cu leapşa, nu? 🙂

Şi Later Edit. Fiţi pe fază pentru un nou giveaway săptămâna asta în cadrul categoriei de promovare produse handmade!

{ 10 comments… read them below or add one }

Sadie

Ce-mi place mie sa citesc de-astea!
A, si scuze ca ti-am rapit-o pe Anca!

Răspunde

Gabriela

Cu tine sunt dispusă să o împart pe Anca 🙂

Răspunde

Sadie

Ce ma bucur! O mare onoare pentru mine, dat fiind faptul ca voi doua m-ati inspirat pe mine in treaba asta cu blogul!

Răspunde

Gabriela

Sadie, mă bucur să aud că am avut un rol cât de mic. Pe mine Cro-magnonul m-a bătut la cap să-mi fac blog, am fost mai degrabă exasperată de insistenţele lui decât inspirată :))))

Răspunde

Sadie

E bine de stiut cui trebuie sa fim recunoscatori!

Răspunde

Andreea

Awww, i feel loved! ^^ Si pe mine m-a inspirat Gaby sa-mi fac blog. Ca sa nu mai zic ca m-a sprijinit in momentele cheie.

Răspunde

shopperita

Yeey, l-ai facut! Si repede. 😀

Răspunde

Andreea

Multumesc pentru tag.
L-am facut!

Bafta!

Răspunde

Anca

Ptiu de mult n-am mai calcat pe blogurile altor fete. Scoala ma termina…vreau sa merg odata la facultate sa scap! 🙂

Iti multumesc mult ptr ca ma faci membru de onoare al taguitului :))

Răspunde

Gabriela

La facultate e mult mai mult de învăţat… bucură-te de liceu, clasa a 12-a e cea mai faină iar bacul nu e mai greu decât o teză.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: