Tag- Beauty things I suck at

Am primit una bucată leapşă amuzantă de la Deena [ce bine îmi pare că scrie iarăşi des, ştiţi cum mă chiorăsc pe mobil să-i citesc articolele? 🙂 Nu mai am răbdare până acasă când văd că a scris] şi m-am mobilizat să scriu, nu de alta… dacă nu pot dormi…. unul dintre „avantajele” de a locui la oraş este că rutele de transport în comun sunt tare îngrijite… de la ora 23 pm până pe la aprox 4.30 am…cu barosul, pickhammeul şi alte chestii care folosesc la înlocuirea şinelor de tramvai. Tramvai care oricum când trece îţi zgâlţâie ciucurii de la mileuri în casă. Oricum cică prea mult somn tâmpeşte… alături de pâine… zic oamenii din popor.

Aşea… beauty things I suck at. Vă avertizez că s-ar putea să vi se pară că mă aolesc şi chiar aşa fac, pentru că sunt unele lucruri cu care mă chinui de ani buni şi pe care tot nu le-am dovedit. Şi recitind acum ce am scris nu cred că bătăile mele de cap sunt prea diferite de ale celorlalte fete care au făcut deja tag-ul.

  • Nu reuşesc să-mi fac codiţele de la ochi egale cu tuş, oricât m-aş chinui. Ca să nu mai zic că-s chioară şi trebuie să stau foarte aproape de oglindă să nu-mi dau cu tuş în ochi. Oricum, după ce mă declar cât de cât mulţumită de linia de tuş  îmi caut ochelarii. Dacă sunt neinspirată şi îi pun în grabă pe mobila închisă la culoare m-am aranjat, 10 minute doar asta fac.
  • Epilatul… de fapt nu atât epilatul cât activităţile post-epilare. Apăi dacă mă jumulesc cu aparatul îmi cresc fire pe sub piele aşa frumos rotite de ţi-e mai mare dragul să le vezi aşa cum fac ele cuibuşor acolo sub piele… ei bine, le zgârm cu unghiile de cum le văd sfârşind adesea cu… 🙂 cine ştie? Da, tot felul de răni micuţe pe piele. Dacă mă rad mă irit şi tot ca şi cum m-aş fi zgârmat arăt. Cu ceară – cea mai acceptabilă metodă de tortură – rar am răbdare să stau până creşte destul cât să-l smulgă ceara. Aşa că n-am frate picioare d-alea impecabile, sunt mereu în pantaloni.
  • Nu pot să beau destulă apă. Punct! Dă-mi 2 litri de suc nesănătos gen Cola şi-l ling în 3 ore, dar apa-mi stă rău de tot în gât. Încerc să mă păcălesc cu ceaiuri dar n-au nici un dumnezeu neîndulcite şi să bag zaharină în ele mi-e scârbă, beau o cană-două de ceai la muncă şi în rest mă hidratez cu ciorbă
  • Cocurile alea frumoase şi tot felul de cozi, codiţe, bentiţe şi alte asemenea mie nu-mi ies pentru că am părul prea des. Şi nu mai vreau nici moartă să mă tund în scări, scăriţe, fileuri că m-am săturat de genul ăsta de tunsoare. Cam dau rateu la politica „no heat” deşi toate colecţiile de sfaturi pentru păr zic să nu-l întindem după fiecare spălare. Am avut o perioadă când am fost îngeraş dar îmi ador părul când este întins cu căldură, este cel mai cuminte şi asculător păr faţă de claia mea naturală.
  • Nu m-am împrietenit niciodată cu bronzerul, deşi-mi plac de mor bronzerele, cum arată, cum le descriu fetele pe youtube şi pe bloguri, cu modelele alea frumoase şi swatch-urile. Având pielea albă precum coaja oului nu am reuşit să fac altceva decât să se vadă în mod clar că n-am simţul penibilului aşa că mi-am făcut un blush/bronzer exact cum vreau să fie şi-l folosesc când mă dau cu auto-bronzant (da, vara) şi atunci arăt ok cu bronzer.
  • Mi-e mega lene să mă dau cu produse anticelulită zilnic. Cred că acum mă dau cam… o dată pe săptămână… deşi se vede clar diferenţa între perioadele în care mă dau zilnic şi cele în care cedez şi nu-mi pasă. Oricum nu prea sunt obsedată să am popou de bebeluş, dacă am şunci implicit voi avea în continuare, la mine soluţia este să dau kile jos. Pe parcursul acestui proces intervine de fapt minunea cremei anti-celulită aşa că de cele mai multe ori mă dau aşa din când în când şi-mi fac un masaj scurt, nu-s dedicată zilnic.

Nu am avut ce poze faine sa pun, sper să nu vă doară ochii de la atâta scris, oricum mi-am dat seama că mai este o chestie la care dau rateu. Fiind probabil o mironosiţă şi o sclifosită, când dau de un produs bun nu-l folosesc doar p-ăla în continuu, trebuie să cumpăr mereu altele şi să încerc şi altele ca apoi să mă întorc la cel mişto şi să reiau ciclul. Oricum, mult de lucru am la fumuseţea interioară care pare a mă fi părăsit odată cu ţigările că-n rest nu-i pasă nimănui că m-am dat strâmb cu tuş. Aşa că momentan I also suck at inner beauty.

În final, vă mulţumesc pentru vizită şi vă invit să comentaţi dacă doriţi să împărtăşiţi ceva pe acest subiect şi de asemenea dacă aveţi blog şi aţi făcut tagul deja puteţi pune link către blogul vostru, poate nu-l ştiu sau nu-l am în lista de feed-uri. Mi-ar plăcea să citesc ce aveţi de spus.

 

{ 10 comments… read them below or add one }

Deena

Pfaaa m-ai facut sa rosesc!Ma bucur ca iti place sa ma citesti. Stii deja ca sentimentul e reciproc asa ca vezi cum faci sa imi oferi placeri literare cat mai des!:P Haaa cu ocazia citirii problemelor tale am realizat ca am mai uitat destule pe lista mea. La epilat same thing si la mine. La fel cu crema anticelu. Sincera sa fiu, am un tub de supliform deschis de …4 luni, I can’t be bothered with it!:)) Si cu bronzerul asijderea si la mine, eu am zis numai de conturat dar si la bronzer e la fel. Cred ca e problema fetelor albe ca moartea!:)) Vezi ca mai ai una bucata tag, ai vazut, daaa??:D

Răspunde

Gabriela

Da, am văzut azi-noapte. Îl voi face cu multă plăcere 😀 Trebuie doar să mă mobilizez cu poze şi idei

Răspunde

Andreea

OMG, you can never suck at inner beauty 🙂
Imi place sa te citesc si ma binedispui tot timpul, so stop saying shit about you 🙂
Hugs

Răspunde

Gabriela

🙂 Dacă pot face macar o persoană să zâmbească zilnic cu ce scriu aici mă declar mulţumită

Răspunde

bleuciel

Asta cu anticelulitica e problema globala, cred. Si am obs ca, cu cat e crema mai ieftina cu atat mai rar ma dau. Probabil zic ca daca tot am dat o caruta de bani macar s-o folosesc :)))) La mine oricum efectele sunt asemanatoarea indiferent de marca si pret, rezultate reale se vad doar de la dieta si sport.

Răspunde

Gabriela

Lasă bleuciel că nu avem nevoie, avem popou sexi şi fără 🙂

Răspunde

Mara

am observat ca linia de tus, aplicarea lotiunii si conturarea fetei sunt problemele tuturor si bineinteles ca nu fac nici eu exceptie, cum as putea? :))

Răspunde

Gabriela

Am putea să ne facem club de dat cu tuş :))

Răspunde

Feli. S

Puuufff! m-am recunoscut putin(mai mult) in postarea asta hihihi:))

Răspunde

Anca

Apaaaa e importantaaa !

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: