Tag – Accesorii preferate

Încă una de la Anca. Pe bune, eu şi fata asta mai avem puţin şi ne trimitem bezele prin poştă că eu am taguit-o cred că-n toate lepşele mele. Una-două Anca. Dar este o scumpă şi îmi place mult blogul ei.

Accesoriile preferate reprezintă subiectul acestui tag.

La bijuterii stau foaarte prost. Pur şi simplu nu prea port. Am câteva vechituri, câteva realizate manual… nişte coliere şi brăţări din scoici, o brăţară din figurine de lemn, nişte mărgeluţe ignorate… mă uit la bijuuri şi accesorii, îmi plac, îmi zic în gând că voi cunmpăra aia şi aia şi nu o fac, dau banii pe alte chestii.

Dar cele mai purtate sunt următoarele:

Un colier zdranga-zdranga care imită o modedă.

Două brăţări luate dintr-o vacanţă, una cu piatra roşie şi alta cu piatră verde (cadou de la Bărbos)

Sunt comode de purtat

Şi o altă brăţară care cred că are un catralion de ani, arată ca scoasă din gunoi, dar care îmi place foarte mult. Nu ştiu de ce.

Şi la final bijuteria mea cea mai de preţ şi după spusele Cro-magnonului cel mai cool accesoriu cu o mega priză la gagici, iubitul meu Dani. Ştiu că v-aţi săturat de Dani, dar nu mă pot abţine.

Cârpa de pe fundal din stânga este o declaraţie de stil a Freyei.

Acum… să vedem pe cine lepşuiesc, persoane care nu au primit-o de la Adyna sau de la Anka. Aly, Anda (care nu a mai scris de ceva timp, poate o scoatem din amorţeală şi mai scrie), Sadie, ăăăă….a, gata, ştiu cine! Sigina, Deena (bis de la mine dacă a primit-o deja). Îmi pică ochii-n gură de somn şi-mi flutură vântul printre urechi de la spălarea de creier pe care am primit-o când am lucrat în noaptea aceasta. Mă duc la nani. Şi Iepurilă, era să o uit!

{ 8 comments… read them below or add one }

Sadie

Merci de leapsa, nici eu nu sunt mare fan bijuterii…

Răspunde

Andreea

Recunosc ca mie-mi place maxim Dani… nu m-am saturat de el, chiar deloc!

Frumoasa bratara cu piatra verde 🙂

Răspunde

Shopperita

Well…si eu te-am tag-uit dar nu am apucat sa te anunt. Chiar imi plac bratarile!!

Răspunde

Anda Zelenca

Bratarile sunt superbe!

Răspunde

myshi

Cred ca nu poti sa le ai si pe una si alta… de machiaj si bijou-uri vorbesc. te admir ca esti experta in farduri, eu nu sunt, invat de la tine si alte fete, DAR taaaare-mi plac bijuteriile. am gasit pe breslo, niste tipe super talentate. imi plac mult lizidesign, jubijoux, diana bijou, naira, alina panait. am gasit un site cu chestii faine casetadebijuterii, un pic mai scumpe, dar deosebite. nu fac reclama nimanui, pe breslo e plin de fete talentate… din pacate e o placere tare costisitoare, dar ce sa-i faci, suma viciilor ramane totdeauna constanta.

Răspunde

Iulia HazLii

Ai un premiu de la mine pt blogul tau si bineinteles pt tine! Gasesti premiul pe blogul meu.

Răspunde

WhisperOfSecret

Jeez…cat e de frumos Danika! Pfoai ,ce dulce e! Eu ma topesc atunci cand vad priviri de-astea. Si vreau sa iti mai spun ca iti ador bratarile. Pe toate !

Răspunde

Gabriela

Cu privirea asta mă convinge să-i dau jumătate din mâncarea mea, haplea mic ce este 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: