Serialele mele favorite

Nu m-a taguit nimeni cu serialele, dar fiind o ţară liberă am zis să preiau tag-ul de la fetele care l-au dat aşa la liber, la cine doreşte.

Nu neapărat în ordinea preferinţelor, dar iată-le pe cele pe care le urmăresc acum sau pe care le-am urmărit cu interes în trecut:

 • True Blood – nu am văzut atâta decadenţă şi umor negru ever. Serialul este interesant, surprinzător, bine realizat şi categoric lipsit de inhibiţii. Îl urmăresc de când a apărut şi din câte am citit are mega audienţă.
 • Tot la categoria sugători de sânge intră Vampire Diaries – iniţial i-am zis Diaree de vampir din cauza că primele episoade m-au plictisit de moarte şi aşa mi se părea un Twilight copy, dar cică ăsta de a scris Twilight l-a copiat pe ăsta de a scris diareele de vampir că diareele preced twilightul, deci scoatem ideea de copie bella şi compania din serial. Evident că-mi place de personajul Damon, plus că serialul este destul de interesant.
 • Californication – mă tot uit să văd cu câte femei se poate încurca personajul principal până şi-o ia bine în freză.
 • Familia Bundy şi Seinfeld sunt deja capodopere clasice, aşa că de câte ori mai prind câte un episod la vreo televiziune mă uit, chiar dacă-i dublat în rusă şi nu pricep o iotă din ce spun.
 • Hung – ce poate face un profesor de 40 de ani, cu 2 copii adolescenţi, o casă distrusă de incendiu pe care trebuie să o reclădească din propriul buzunar, pe care l-a lăsat nevasta pentru unul mai bogat şi care ştie că-şi va pierde jobul de prof şi antrenor din cauza crizei? Ei bine, îşi marketizează singura avuţie – bărbăţia – şi devine gigolo. Serialul are umor şi dramă, momente profunde şi momente superficiale.
 • Star Trek Enterprise cu căpitanul Archer – super fain serialul, mai puţin ultimul episod care este un bullshit.
 • V – cu extratereştrii infiltraţi printre pământeni – nişte solzoşi conduşi de Anna şi deghizaţi cu ţesut uman pun la cale ceva împotriva omenirii. O mână de oameni face pe dracu-n patru să nu pună solzoşii laba pe planeta Pământ. Recomand serialul, abia astept noul sezon.
 • Nurse Jackie – is she for real? Eu una m-am săturat de seriale cu cadre medicale cu conduită morală impecabilă. Tipa trăieşte în zona gri a moralităţii şi nu are nici o jenă să tragă pastile pisate pe nas sub pretextul că o dor şalele.
 • Quantum Leap – următorul serial pe care îl voi vedea cap-coadă. Mi-a plăcut mult când rula la televizor dar nu am prins nici jumătate din episoade că trebuia să merg la liceu, aşa că plănuiesc să văd întreg serialul.
 • Neveste disperate – un serial care mă inspiră. Găsesc mereu idei noi ca să-i fac viaţa un iad prietenului meu. El probabil se inspiră din Mad Men, de este aşa misogin şi puturos (tot nu a spălat grătarul şi tare mi-e că acolo va înţepeni)
 • Bones – tot ce pot spune aici este că-mi plac filmele macabre.
 • Şi nu-mi vine să cred că am uitat de Dead like Me. Acum 2 ani am fost la mare în afara sezonului, afară era super frig, în casă la fel, dormeam îngrămădiţi unul în altul cu câinele băgat sub plapumă şi pentru că nu aveam ce face că a plouat mult am tras serialul ăsta de pe net şi ne-am uitat la el. A fost o vacanţă foarte drăguţă, chiar dacă am fost până în Mangalia cu trenul ca să servim o masă la restaurant, că-n staţiunea unde eram noi nu mai era nimic deschis şi am mâncat supe la plic şi pâine ca proştii o săptămână.
http://www.imdb.com/title/tt0904208/

{ 4 comments… read them below or add one }

Calina

Primele trei le urmaresc si eu cu mare placere si chiar sunt super super tari. I *heart* Hank. Hung incepe sa ma dispere, e prea lalait si pe Tania imi vine sa o omor zilnic la cat de enervanta poate fi. Jackie rulz :D. Iti recomand Weeds care e facut tot de Showtime(Californication si Nurse Jackie) si care in fiecare episod te tine cu sufletul la gura si gandul ca mai fucked up de atat nu se poate….pana la episodul urmator.

Răspunde

Gabriela

Weeds zici? Mă bag dacă este o recomandare din partea unui fan True Blood, am pus primele 5 sezoane la tras 🙂

Răspunde

Calina

Nu cred ca ai sa fii dezamagita daca ti-au placut si celelalte serile(True Blood si Vampire Diaries)

Răspunde

Gabriela

M-am trezit acum şi prietenul meu a ajuns deja la sezonul 2, mi-a zis că-i fain.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: