Scrubul pentru picioare de la Freeman

freeman bare foot

Din nefericire vara trebuie să-mi fac timp şi pentru tălpi. Căldura mă obligă să merg încălţată cu sandale, deşi eu nu prea vreau să renunţ la încălţămintea sport sau la cizme/bocanci…asta este, o dată la 2-3 zile rezerv 10 minute şi sărmanelor picioare ca să tratez şi să previn crăpăturile pe calcâie.

Unul dintre produsele mele favorite pentru acest ritual este scrubul pentru picioare din gama Bare Foot. Am momentan varianta Iced Teaberry & Mint care miroase ca un ceai de fructe cu mentă. Iarna pun produsul pe laba piciorului şi masez dar vara muncesc ceva mai mult şi folosesc şi piatra ponce sau alte accesorii (am PedEgg momentan pentru frecuş).

Granulele exfoliate din produs par a fi mai dure decât cele din scrubul pentru corp, cred că aşa şi trebuie ca să elimine celulele moarte şi-mi place de mor senzaţia pe care o resimt când îl folosesc. Este mai degrabă un răsfăţ, nu o necesitate, sunt sigură că aş putea folosi zahăr sau mălai sau doar piatra ponce pentru exfolierea acelei zone, dar nu cred că aş mai avea vreo plăcere. Mi se pare că dacă pun crema exfoliantă pe piatra ponce, curăţarea pielii moarte de pe călcâie este ceva mai eficientă. Oricum, adesea când utilizez scrub-ul nu mai pun şi cremă hidratantă pe labele piciorului, nu mai simt nevoia. Tubul meu mai are puţin produs, îl am cam de un an, până aici i-a fost, trebuie să iau altul, dar cred că acum va arăta altfel, m-am uitat pe site-ul companiei Freeman şi se pare că iar au schimbat ambalajul pentru unele produse, inclusiv pentru gama Bare Foot, au mai făcut-o. Acum produsul este într-un ambalaj cu verde deschis, precum cel din imagineBare Foot Scrub.

Aşa că dacă-l vedeţi pe rafturile magazinelor sau în farmacii să ştiţi că-i fain, îl puteţi lua cu încredere cadou cuiva.  Mai sunt încă două variante de scrub pentru picioare în gama Bare Foot: Peppermint& Plum (care miroase suuuper, am crema cu această aromă…cred…parcă o aveam) şi Lime&Sage.

După ce scap de celulele moarte folosesc o cremă care pentru mine a făcut minuni, m-a scăpat de odioasele crăpături: Dr. Scholl.

{ 1 trackback }

{ 10 comments… read them below or add one }

tatiana

Sa stii ca nu acord destula atentie picioarelor, iar acum citind ce ai scris incep sa ma gandes cu mai multa preocupare. Chiar am sa mi cumpar un produs de care vorbesti, mai ales ca menta este unul din ingredientele mele preferate. Pana si ceaiul de menta, sau bomboanele spirtoase ma innebunesc!:)

Răspunde

Gabriela

Până acum 2 ani ignoram complet picioarele, mă preocupa mai mult tenul şi ajunsesem să am crăpături profunde pe câlcâie. Mă spălam doar cu săpun şi foloseam antiperspirant, asta era rutina mea. Dar mai mult de nevoie am luat cremă de tratament pentru călcâie şi atunci am văzut că puţină îngrijire face minuni. Apropo de ceai de mentă, îl ador, dar nu-l pot bea, îmi perturbă ritmul sistemul digestiv…:(

Răspunde

lavy

scuze ca sunt off topic…poti mari putin scrisul? ca sincer de multe ori renunt sa citesc tot articolul pt ca este foaaarteee miiiic!
pe bune

Răspunde

Gabriela

lavy şi ale, am mărit scrisul, sper că este ok.

Răspunde

Ale

OFF: @lavy: in Opera – apesi „+” „-” din lateralul tastaturii. Firefox- la fel, doar ca tii apasat si pe ctrl.
@Gabriela: Ai putea eventual sa renunti la una din coloane si sa faci scrisul mai mare; mie personal imi place asa.
On: poti sa-mi recomanzi un antiperspirant eficient ?

Răspunde

Gabriela

Pentru picioruşe la mine cel mai eficient a fost Dr. Scholl, dar cel albastru. Am încercat doar produsele despre care am scris în articolul care va apărea în câteva zile, dar eficient şi mult mai ieftin decât Dr. Scholl rămâne deodorantul pentru axilă în opinia mea, chiar dacă este conceput pentru axilă, dă rezultate şi împotriva mirosului neplăcut al picioarelor.

Răspunde

lavy

ok mersi..merge si cu ctrl +

Răspunde

Gabriela

Nu ai pentru ce. Eu am ochelari de distanţă, aproape văd impecabil şi nu mi-am dat seama cât de mic este scrisul pentru alte persoane fără ochelari.

Răspunde

adela sirghie

si eu am avut de patimit rau de tot vara asta din cauza picioarelor. nu numai crapaturi la calcaie, ci si bubitze cu lichid, bataturi, rugozitati, deci a fost un calvar. O data la doua zile: scrub+crema sau un unt de masaj. Eu am folosit Yves Rocher, gama cu levantica. dar la mine a fost din cauza tocurilor, la care chiar ca nu am putut renunta.

Răspunde

Ruxandra

Eu folosesc exclusiv exfolierea homemade 😀 Adica pun ulei/ gel de dus in apa, pun zat sau malai si incep sa ma frec. Dau apoi cu pila de picioare si clatesc. Tot timpul dau cu o crema de calcaie. NU folosesc antiperspirant decat f rar, nu am probleme cu mirosul. Al meu insa e maniac. De cate ori plecam din tara, isi cumpara cate 3-4 produse speciale 🙂 I-a placut f m cel de la Burjois, unul verde.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: