Şase de la Flormar

Ar fi de fapt 7 dacă socotim şi creionul de contur.

Vreau să fac o prezentare scurtă a rujurilor pe care le am de la Flormar, una dintre companiile de la care am tot recumpărat rujuri pentru că mi-a plăcut foarte mult raportul calitate-preţ.

Culorile nu sunt aşa importante, au destule culori din care să puteţi alege şi a făcut deja Moony un swatchfest senzaţional. Eu vreau să zic de formulă. Am cam din fiecare categorie câte un produs: un ruj Supermatte, unul Supershine, unul Long wearing, unul True Color, un Deluxe Shine Gloss, un gloss supershine şi un creion de contur rezistent la apă.

2013-06-16 18.34.02

  • Supermatte (205): textură plăcută, uşor de aplicat, pigmentat, rezistenţă de câteva ore. Nota 8/10. Iarna usucă buzele însă vara e fain. I-am dat notă mare ţinând cont că aş da 9/10 unor high end gen Chanel şi 10 am dat unui singur produs, un ruj hidratant de la oriflame care nu se mai comercializează 🙁
  • Supershine (516): pigmentaţie foarte bună, luciu de gloss, rezistenţă 2-4 h în funcţie de cât mănânc, un pic de tot dar doar un pic gras ca textură, puţin sesizabil, deloc deranjant. Culoarea se schimbă de la un corai închis la un roz închis în vreo 2 ore pe buze. Nota 8/10

2013-06-16 18.46.11

  • Long Wearing (L01) Nota 8.5/10. Culoare opacă, pigmentaţie foarte bună, formulă cremoasă, rezistenţă decentă, aspect frumos, uşor glossy. Nu este rezistent la transfer. Se vede în poza de mai sus (L01) cât de saturată şi opacă e culoarea şi ce aspect frumos are.
  • True Color (35) este favoritul meu ca formulă şi e cam la egalitate cu Long Wearing doar că e şi mai fin, şi mai uşor pe buze, aspect glossy. Nota 9/10. Toate nuanţele din gama asta au fost faine (am avut şi roşu, şi nude), şi-au menţinut luciul, nu usucă buzele, lasă culoare pe buze care se ia la demachiat/mâncat- acel stain dar dacă-i zic că pătează buzele nu sună prea frumos 🙂 [Aparatul meu cam şterge culorile, nuanţa 35 pe buze se vede cum se vede în imaginea de mai sus în pe mână]

2013-06-16 18.29.47

  • Deluxe Shine Gloss (D32) capătă 8/10. Culoarea nu este opacă însă aspectul este într-adevăr glossy, este foarte cremos, se aplică uşor şi rezistă cam 2-3 ore. Arată frumos pe buze şi nuanţa D32 este un roz plăcut şi luminos.
  • Gloss-ul Supershine este strălucitor, opac, pigmentat, intens, poate fi aplicat în strat mai fin sau mai gros, nu este lipicios. 7/10 pentru că se pune un pic în liniile buzelor.  Seamnă cu Megashine de la NYX ca textură şi dacă nu mi-aş fi luat corai turbat l-aş fi purtat foarte des.
  • Creionul de contur rezistent la apă nu-mi prea place. Are formula prea uscată şi trebuie apăsat un pic ca să se aplice. Usucă buzele. I-aş da un 5/10 dar nu-l voi recumpăra.

Preţul lor este accesibil: 19 lei (Supershine, Supermatte şi True Color), Long Wearing e… 22-23 de lei, Deluxe Shine e 29 de lei, glossul 19… creionul ăla nu mai ţin minte cât a costat dar eu nu-l recomand. Toate au un miros plăcut, slab (D32 miroase fructat)

Formulele mele favorite sunt True Color şi Long Wearing, au suficientă culoare şi opacitate plus aspect glossy şi formulă cremoasă şi uşoară.  Vouă cum vi se par?

{ 6 comments… read them below or add one }

Adina

Imi plac nunate prezentate de tine si iti vine foarte bine True Color (35).

Răspunde

Ruxandra

Nr 35 este superb!!! Il vreau si eu, o sa-l caut pe aici. Daca nu, sigur pun mana pe el cand mai ajung in Ro ♥

Răspunde

Gabriela

Ruxandra, ar fi comparabilă culoarea cu maybelline vivids in Hot Plum (nu cred că identică dar comparabilă)

Răspunde

Alina

Mi-a placut postarea!

Si eu am incercat formulele de ruj supershine si supermatte si sunt multumita de ele. Creionul de buze il am exact in aceeasi culoare ca tine si nu imi place, ai dreptate e uscat si in plus culoarea (care mi-a fost recomandata de persoana de la stand ca „nude”) imi face niste buze de mort 🙁

Data viitoare, cred ca voi incerca true color 35 , swatch-ul e superb.

Răspunde

Gabriela

35 este exact acel roz-movuliu perfect, multe persoane m-au întrebat ce este şi cum l-am găsit, chiar arată foarte frumos

Răspunde

Georgia

Ce frumos iti sta cu True Color, u’re so pretty!! 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: