Şampon Gerovital Plant – review

L-am folosit mai bine de 2 luni înainte să-mi formez o părere despre el. L-am luat doar pentu că voiam să trec pe cât posibil la produse româneşti şi pentru că-mi place mult parfumul gamei. Nu am luat şi balsamul din aceeaşi gamă să le folosesc împreună.

2013-01-21 12.58.39

În primul rând, nu este genul de produs ce poate fi folosit fără balsam. Degresează firul de păr şi-l face imposibil de pieptănat. Eu, având păr des şi ceva cam uscat am avut câteva episoade dificile cu el din cauza asta. La început am avut câteva firişoare de mătreaţă dar apoi s-a obişnuit scalpul (nu am probleme cu mătreaţa în mod normal).

Şi ca să nu o mai lungesc, nu-l voi mai recumpăra. Deşi ok pentru scalp (nu mi-a cauzat mâncarime sau alte probleme) îmi displace foarte mult ce face firului de păr. După ce mă şamponez şi clătesc părul nici nu pot să bag mâna în părul ud, zici că-i câlţi. Doar cu balsam este ok părul şi cum eu şi aşa am scalpul şi pielea uscate, nu prea am folos de un produs care degresează şi mai mult. 🙁

{ 4 comments… read them below or add one }

cherry queen dee

nu am folosit acest sampon dar eu incerc sa folosesc de fiecare data o masca sau un balsam, ori un ulei de par dupa spalare pantru a se araja mai bine parul
pupici!

Răspunde

dianafoc

mie mi-a placut foarte mult samponul, e de recumparat pentru mine!

Răspunde

Mara

si cand folosesc balsam imi ramane parul destul de incalcit, bine ca nu am incercat si samponul acesta ca ajungea direct la gunoi sau la spalat de pensule si alte chestii :))

Răspunde

adriana

buna.
cunosc acest sampon,mi se pare unul bun;faptul ca necesita balsam ori masca dupa nu ma mira pt ca de ani de zile operatiunea de spalare a parului(in ceea ce ma priveste),indiferent de sampon presupune sampon+balsam iar ulterior dupa ce parul se zvanta in prosop,urmeaza un spray termoprotector pt aranjarea cu peria si apoi un ulei de par pt stralucire,relaxarea firului de par si transformarea lui in ceva placut la atingere si o aranjare deosebita:)
recomand sampoanele cat mai”naturale”,fara sls,parabeni precum cele ale diverselor companii romanesti(precum acesta) cat si cele marca lifecare,care sunt cu multe plante bune pt par si sclap!

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: