S-au dus şi poate se mai întorc – august

M-am hotărât să mă mobilizez şi să fac articole cu produse terminate. Ştiu că nu s-a terminat luna august dar eu trăiesc oricum un pic sucit din cauza servciului aşa că mai bine mai devreme decât deloc. Nu am stat să strâng ambalajele goale că mă apuca damblaua dacă trebuia să mai am şi alea puse pe undeva însă am făcut listuţă cu ce am terminat până acum din produsele băgate la consum şi am împrumutat imagini de pe net pentru colaj acolo unde nu mai aveam poze ale produselor făcute de mine.

Poze Select

Aşadar, iată produsele cărora le-am spus la revedere până acum:

  • şampon Nivea Long & Repair: îmi place efectul pe care l-a avut asupra părului meu, l-am folosit în ultimele 2 luni şi l-am recumpărat pentru a 3-a oară. Nu-l mai schimb, deşi mie îmi plac şampoanele Nivea şi mai sunt câteva variante care-mi fac cu ochiul, e unul al cărui miros îmi place mai mult. Dar m-am decis, mă voi înfrăţi cu el până trec prin foarfecă tot părul vechi afectat de placă şi vopsiri dese [mai am niţeluş de forfecat]. Îi dau notă bună şi-l recomand.
  • masca Nivea pentru păr vosit: o drăguţă şi o finuţă masca asta, mi-a făcut părul mătăsos şi strălucitor. 🙂
  • gelul de duş Balea cu… sunt senilă la ora asta… cu… din colecţia lansată iarna trecută, nu mai e la vânzare da!?! Ştiţi că au scos în iarnă loţiuni de corp şi geluri de duş cu mirosuri dulci de te lua bâţul, acesta este unul dintre produsele acelea şi din fericire nu a mirosit deranjant de dulce, însă l-am ocolit un pic sătulă de colecţia de iarnă de la Balea. A durat destul de mult, aproape o lună de duşuri zilnice.
  • găleata cu Supliform nu are nevoie de prea multă prezentare, am scris despre Supliform pe blog, fiind unul dintre produsele anticelulită care chiar funcţionează.
  • demachiantul Farmec Natural cu argan este el numero uno momentan, nu irită ochii, nu lasă pielea slinoasă, nu-mi ies bube, am scris de asemenea articol despre el fiind un produs pe care îl voi recumpăra.
  • crema pentru contur ochi din gama Gerovital 3 este de asemenea un produs drag mie, îl folosesc de ani buni şi faţă de alte creme încercate de-a lungul anilor care promiteau să estompeze liniile de expresie şi ridurile fine, astea din gama Gerovital H3 chiar îşi fac treaba! Oricum, multiplele achiziţii din trecut nu au făcut decât să mă convingă de faptul că producătorii români de produse cosmetice fac treaba mai bună.

Acum, 3 produse pentru buze consumate ( şi îmi voi da singură şi o medalie de merit pentru perseverenţă):

  • Ruj mat Flormar în nuanţa 205: am scris despre rujurile Flormar pe care le am deja pe blog, de fapt despre formulele acestora şi cum se simt, cum rezistă, cum arată… acesta concurează cu produse o ţâră mai scumpuţe. Dacă vreţi un ruj mat, puteţi începe cu Flormar, calitatea este foarte bună.
  • Ruj Chanel în nuanţa 05 – deşi formula este foarte faină şi comfortabilă şi culoarea frumoasă şi saturată, nu m-am omorât cu el, cam usca buzele şi iarna nici nu m-am apropiat de el. Vara în schimb l-am folosit mai mult.
  • Gloss hypershine Elf în nuanţa Vixen: ei bine, de ăsta sunt supărată pentru că nu e pe stoc de ceva timp şi dintre toate glosurile Elf pe care le am, nuanţa aceasta a fost cea mai folosită! Mai mult, căutând pe net poze cu el am observat că-n toate pozele în care erau mai multe glossuri din gamă Vixen era cel mai consumat. Arată ca un jeleu roşu, nefiind opac lucrează împreună cu nuanţa buzelor fiecăreia şi oferă un aspect superb [în colaj în poza cu swatch-uri de gloss este al 2-lea de la stânga]. Când intră pe stoc, pot să fiu şi la mama bugetului şi până-n gât în project pan, îmi iau vreo 3 iarăşi!

Cam atât până acum că-mi pică ochii-n gură de somn, la finalul lunii trag linie şi continui sperând ca luna viitoare să fac niţică gaură în produsele de machiaj. Şi culmea, am publicat iniţial articolul fără titlu. 🙂

Voi aveţi vreun produs cosmetic pe care l-aţi terminat şi după care suspinaţi?

{ 7 comments… read them below or add one }

Dana

Si mie imi place maxim Nivea Long Repair. Il tot recumpar de ceva luni si imi este frica sa ma abat de la el 😀

Răspunde

Nimphetamin

Am si eu Supliformul la galeata, dar nu vad rezultate, desi il folosesc aproape zilnic 🙁 E drept ca doar dieta tin, sport nu prea fac si mai am si predispozitie spre ingrasare si celulita :(( Eu nu cred ca mai cumpar vreun produs de acest gen, pentru ca nik nu a functionat…

Ce faina e nuanta rujului de la Flormar! Eu am nr 207, dar e cam dificil de purtat…

Răspunde

Emma

Buna! Unde pot gasi gelul Supliform? Si la ce pret este?

Răspunde

Gabriela

In magazine tip Plafar cu produse naturiste, in farmacii, precum si-n magazine online

Răspunde

Emma

Multumesc!

Răspunde

Deena

Ai fost furnicuta harnicuta! Merge cat de cat project pan-ul dupa cum vad! Imi plac de mor postarile tale privind acest subiect. Sunt dusa cu capul cred!:))

Răspunde

Gabriela

Am fost harnică, să ştii. Chiar am făcut unn efort conştient în acest scop. 😀 Abia aştept să ajung la capătul listei cu produsele şi să nu mă mai simt ca un horder mic.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: