Reţetele casei- cremă brulee cu lapte si frişcă

Nu, din păcate nu m-am apucat de gătit ci este vorba despre un produs care mi-a plăcut extraordinar de mult şi pe care nu ştiam de unde să-l iau că a fost cadou. Am pus o poză pe blog acum ceva timp când am scris despre ce am primit de ziua mea.

Ştiu că am şi un tag de făcut însă trebuie să cumpăr baterii pentru aparatul foto ca să-l fac. Până atunci despre minunăţia asta, dacă daţi peste ea să nu o ocoliţi.

DSCF4915

De ziua mea acum … un an şi ceva am primit de la colegii de la serviciu un set de cosmeticuţe; o sare de baie şi o cremă pentru corp. Iniţial am crezut că e ceva de mâncare (eu fiind o mare amatoare de dulciuri) însă pe etichetă scria cremă de corp. Era în ţiplă, eticheta în română era pe ţiplă, eu am rupt repede folia aia să deschid borcanul. Doamne, miroasea senzaţional, îmi amintesc şi acum ce mult îmi plăcea crema aia… era fină, aerată, intra imediat în piele… avea o parte mai închisă ca un jeleu şi una cremoasă ca o frişcă. Am folosit-o intens şi am adorat-o. Şi când era pe terminate evident că am vrut să o cumpăr din nou dar pe ea scria în …. ceva cu chirilice…. şi eu aruncasem etichetaaa… în română. Şi cică mi-o luaseră de la un târg sezonier de la Dalles… grozav! Nu aveam mari speranţe să o regăsesc până de curând când mă uitam la magazine online cu produse Natura Siberica şi căutam să văd dacă avem şi noi produse Jordana că m-a înebunit una pe youtube cu ele cât a tot zis de nu ştiu ce ruj şi să fac stop cardiac: crema mea dragă! 😀

Nu mai zic că mai ai şi alte produse în gamă şi efectiv bălesc la ele.  Şi avea şi linguriţă… aşa o scoteam. Iar numele „Cremă brulee pentru corp cu lapte şi frişcă” o descrie perfect! Cantitatea este generoasă (400 ml) şi gama conţine şi varianta cu miere şi lapte de capră şi 2 scrub-uri 🙁 Oricum, acum că am aflat cum se numeşte – gama se numeşte Reţetele casei, apropo, şi merge mână-n mână cu Reţetele bunicii Agafia- am vrut să scriu despre ea pentru că nu am mai dat vreodată peste aşa o cremă de corp

{ 7 comments… read them below or add one }

oana

Arata fenomenal, nici nu vreau sa ma gandesc cum miroase. Foarte multe produse tentante….:)

Răspunde

Deena

E pe lista de dorinte de vreo doi ani cred!!:))Si trebuia sa ma intrebi pe mine ca iti spuneam imediat cde unde sa o iei!! Imi ploua in gura cand ma uit la ea si planuiesc sa o cumpar musai la un moment dat!:) La mine tot ce e „cu dulce” e bestial si tentant. O sa dau in diabet oricum dupa spusele barbatului din dotare, asa ca ce mai conteaza?:))

Răspunde

Gabriela

Eu am găsit-o online după ce am căutat ca nebuna luni bune dar uite că Silvia zice că e la un plafar la metrou la Universitate şi cred că ştiu şi care că era listat pe site ca magazin distribuitor.

Răspunde

Silvia

Am vazut crema la plafarul de la iesirea de metoru de la Universitate, care da spre Romana 😀

Răspunde

Gabriela

🙂 Mulţumesc pentru informaţie, Silvia, o să merg prima dată acolo să nu umblu de bezmetică după magazinele distribuitoare (cum aveam de gând să fac… şhhhh)

Răspunde

Mara

poi imi face crema asta o pofta de dulce de nu ma vad :)) ce bine arata, zici ca e facuta de master chef

Răspunde

Gabriela

Nu vreau să exagerez cu laudele însă este faină rău

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: