Proiect 10 pan – Produse pentru buze

În 10 pan-ul meu cel amărât  am şi 3 produse pentru buze, 2 rujuri Oriflame Power Shine şi un gloss de la Ga-de. Zic amărât deoarece cam bat pasul pe loc cu produsele. Adevărul este că am şi avut mult de lucru şi m-am ocupat doar de igiena elementară, nu am stat să mă bibilesc, am ieşit nemachiată din casă de multe ori cu şapca pe ochi şi cu tulee la sprâncene.

Glossul Ga-de a venit într-o trusă cu farduri. Am mai avut în trecut un gloss de la această firmă, cu multe particule strălucitoare, era grozav de fain. Nici ăsta nu-i rău deloc, ba dimpotrivă.

 • nu este lipicios dar se simte pe buze, nu este genul de gloss uşor ca un fulg.
 • se simte un strat uşor uleios pe buze iar gustul este la fel, un pic uleios.
 • nu curge, nu iese din contur, are o consistenţă foarte ok.
 • miroase plăcut
 • oferă un aspect foarte frumos, satinat, proaspăt dar în acelaşi timp discret şi elegant. Este cel mai folosit gloss al meu şi cu toatea acestea abia am consumat o treime.

Culoarea lui este marcată cu numărul 154, dar nu aveam nici cea mai vagă idee dacă fac gloss-uri numerotate diferit pentru truse faţă de linia lor de glossuri individuale sau or fi speciale pentru truse… ideea este că-mi place mult şi m-am zgâit o gramadă pe site-ul Ga-de până am găsit o metodă de identificare dacă vreau să-l iau din nou. Cred că este Crystal Glow Lipgloss, nuanţa 154 Earth Glow dar nu sunt sigură că s-a şters amărâtul ăsta de scris de pe tub. de cât l-am folosit si l-am cărat după mine în geantă. Toate produsele pentru buze pe care le-am avut de la Ga-de mi-au plăcut. Am vrut să fac şi swatch pe mână la culoare, dar era să-mi halească Zandor tubul de gloss, că el e mai ţăran aşa, la el tot ce-i la mine-n mână este de mâncare. 🙂

Acum, celelalte produse din 10 pan pe care mă chinui să le termin sunt 2 rujuri Power Shine. Le am de anul trecut.

Despre Power Shine am doar cuvinte de laudă. Este un ruj în tub subţirel, cu 1, 6 grame de produs, în 14 nuanţe. Pe eticheta pe care este menţionată culoarea este menţionată şi data de expirare a produsului. Ştim că produsele pentru buze sunt bune cam 3-4 ani… dar nu prea avem cum să calculăm dacă nu ştim data de fabricaţie, deoarece multe produse zac prin depozite sau magazine ani întregi. Cu ăsta ştiu clar cât mai este ok.

Pe mână la lumină naturală.

Eu am 2 nuanţe: Sangria red, un roşu deschis superb care văd că nu mai este în gama de culori (sau poate i-au schimbat numele în Red Ovation, că seamănă), şi Pink Punch, un roz deschis şi plăcut.  Sangria red este culoarea mea favorită dintre cele două. Produsul îmi place deoarece:

 • este cremos şi se aplică foarte uşor pe buze
 • este foarte fin şi uşor, nu este lipicios
 • are particule sclipitoare foarte fine care oferă buzelor un aspect foarte frumos, proaspăt şi strălucitor.
 • rezistă destul de bine, la cel roşu rămâne în urmă culoare pe buze destul de frumos. Eu am buzele inegale şi fără contur natural, dar arată foarte bine date cu rujul acesta şi atât, fără să am nevoie de creion de contur.
 • nu am impresia că se scurge sau că se întinde la cea mai mică atingere, cum este cazul altor rujuri foarte cremoase
 • miroase a pepene, destul de plăcut
 • are o formulă catifelată care lasă buzele hidratate şi moi
 • îmi place că tubul care se vede după ce scot capacul este asortat la culoarea rujului
 • dacă s-a dus puţin după ce am mâncat pot reaplica şi arată super bine din nou; la unele rujuri parcă buzele sunt saturate de acel produs, nu mai arată bine aplicat din nou, trebuie demachiate şi apoi rujate din nou.  Nu este cazul aici.

Cam aşa arată groso modo Sangria Red pe buzele mele, deşi în realitate culoarea şi strălucirea sunt mai intense. Când mănânc mai fug acele particule de sclipici pe lângă buze. Culoarea Sangria Red rezistă binişor pe buze de-a lungul orelor, mai bine decât Pink Punch, şi în timpul consumului de alimente (adică atunci când bag în mine ca sparta în timp ce am botul făcut). În timp ce mi-am făcut poza, la repezeală ca de obicei, mă afumau unii care făceau grătar la casa de lângă bloc. Casa este atât de aproape de bloc încât ei ne afumă cu grătarul pe noi, nefericiţii locatari de la bloc, iar blocatarii le aruncă gunoaie în curte. O relaţie simbiotică perfectă, nu-i aşa?

Vedeţi şi Proiect 10 Pan – Creme Oriflame, Ruj pentru buze Lip Gleam de la Ga-de.

{ 1 trackback }

{ 6 comments… read them below or add one }

andra

Vecinii mei coboara pana in gradina din spatele blocului si fac gratar acolo. Si da, este fix sub geamul meu! Iti dai seama ce bucurie pe mine sa simt miros de carnati in sambetele linistite acasa. Mai ales ca sunt vegetariana 😐 Dar ei se bucura ca fac un gratar la iarba verde… Ce oameni educati.
Anyway, rujurile alea sunt frumoase rau! Cand le-am vazut in tub am zis aoleu, prea shiny!! dar in swatch si pe buze sunt tare misto. Asa ca pune mana si foloseste-le pana se termina 😛 (zise pitzi-cea-care-si-a-comandat-2-glossuri-de-la-TANF-si-de-abia-le-foloseste :)) )

Răspunde

Gabriela

Sunt shiny, dar într-o manieră foarte plăcută, oricum după ce le termin îmi mai iau 1-2 🙂

Răspunde

Aly

Si eu am nuanta Champagne, un nude stralucitor; imi place la nebunie 😀

Răspunde

Katyna

Nu ma asteptam sa arate asa de bine rosul acela, parea un strugurel de buze care cel mult coloreaza un pic, dar e chiar dragut pe buzele tale.
P.S: nu ma bag la proiectul 10 pan nici batuta!!! :))) . asta ar insemna depresie curata, sa astept terminarea unor produse ca sa imi pot lua altele

Răspunde

Monica - Pisica albastra

Multumim pentru swatchuri, Gaby! Sunt foarte utile.
Mie chiar incepuse sa mi se puna pata pe rujurile PowerShine, iar cand te-am rugat sa le faci swatch-uri ma gandeam mai ales la cantitatea de sclipici din ele (buzele mele sunt cam alergice la sclipici – se usuca tare si ma irita) Astea par sa fie destul de sclipicioase, chiar mai mult parca decat Maybelline Water Shine, iar alea imi distrugeau buzele. oooof…raman la NYX 🙂
Desi nuanta aia de care spune Aly – Champagne, cred ca e grozava cu sclipici

Răspunde

Aly

O sa fac si eu un swatch pe blog, daca te intereseaza 🙂 (pt Monica 🙂 )

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: