Proiect 10 Pan – produse pentru păr

Am rămas în urmă cu un articol. Scriam mai demult că am început un program de disciplinare denumit 10 Pan în care mi-am ales un număr de produse cosmetice pe care urma să le termin înainte de a face noi achiziţii. Nu sunt o persoană disciplinată când vine vorba de achiziţii, îmi place să cumpăr.  Aşa că în loc să mă ţin de produse şi să le termin, am abandonat la scurt timp, căci mi-ar fi luat ceva săptămâni să termin toate produsele şi nu puteam sta fără să-mi iau alte prostiuţe care-mi atrăgeau atenţia. Din cele 9 produse alese, mai am 3 despre care nu am vorbit. Să vă spun astăzi de ele. Scuzaţi poza, arta fotografică are foarte multe secrete pentru mine, eu scot aparatul, dau pe Auto şi apăs pe buton, nu stau să-mi bat capul cu setările şi lumina şi de multe ori îmi ies orori d-astea. Dar merge ca să vedeţi despre ce vorbesc.

Sunt 3 produse pentru păr pe care le am de ceva timp şi sunt pe terminate.

  • Spuma pentru păr Nivea Diamond Gloss este un produs care-mi place foarte mult. Părul meu are tendinţa de a se ondula un pic şi dacă dau părul umed cu spumă se formează nişte onduleuri tare drăguţe. Nu îmbâcseşte părul, nici nu-l face imposibil de pieptănat, îi oferă strălucire şi un miros plăcut. Folosesc spuma Nivea şi când îmi pun părul pe moaţe ca să-l fac mega-buclat şi îmi place rezultatul.
  • Balsamul leave-in Dove pentru păr vopsit – l-am cumpărat în ultimii ani mai ales pentru miros. Nu mi se pare că ajută la prelungirea culorii, deşi cică agenţii de hidratare şi filtrele UV protejează părul. Îl folosesc când uit să mă dau cu balsam, ca să nu mi se mai electrizeze părul, dar parcă mi se murdăreşte mai repede părul când dau cu ăsta în păr (iar asta este valabil şi pentru alte produse leave-in pe care le-am încercat, cred că se lipeşte mai repede jegul din aer de păr).
  • Spray-ul cu papaya de la Freeman – un produs care are mai multe părţi rele decât părţi bune. Zice pe ambalaj că oferă volum şi fixare puternică şi hidratează şi oferă strălucire. Faza cu hidratarea este reală, de câte ori mă dau cu el se întâmplă ceva ciudat la spălat. După ce dau cu şampon nu mai simt nevoia de balsam, părul nu se mai simte uscat. Dar cât timp am produsul în păr mă pieptăn foarte greu, dacă-l dau pe părul umed îmi ia jumătate de oră să mă descurc când s-a uscat părul, este un coşmar, ca şi cum aş avea paie încâlcite, se simte lipicios la mână… Am încercat majoritatea produselor Freeman, dar cele pentru păr nu mi-au plăcut iar spray-ul ăsta nu face excepţie.

{ 4 comments… read them below or add one }

Anca

Jeg attract leave-in! :)) Si eu simt ca se murdareste mai repede paru….insa sunt extrem de multumita de alte produse Dove, si nu prea m-a dezamagit marca asta pana acum (am gama Heat Therapy acu, sampon+sprayu)

Răspunde

Gabriela

Şi eu sunt fană Dove, cred că este gama din care am mereu produse în utilizare.

Răspunde

Deedee/Costache Diana

Cum merge cu pan-ul?Ai terminat produsele?

Răspunde

Gabriela

nooo, mai am spuma

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: