Premiu – Îmi place să citesc blogul tău

În ultimele zile am fost în doliu pentru încălţările mele favorite – o pereche de pantofi sport maro, sau adidaşi, cum le zice tot românu’. Le-a prins Freya şi mi le-a mâncat fără drept de apel, mi-a făcut aerisire generoasă la călcâi. Am rămas astfel victima pantofilor cu toc, că nu am avut timp să merg să-mi iau alţi adidaşi.Vreţi să ştiţi cum este cu un doberman la plimbare în pantofi cu toc? Vă zic eu! Cam nasol! Nu numai că m-a târâit ca la căruţă, dar m-a izbit şi de un copac. Nu am deloc stabilitate pe picioare în pantofi, trebuie bocancu’ în picioare când ies cu dihania asta mică.

Săptămâna asta am de lucru, dar orice ca să nu muncesc 🙂

Am primit premiu de la Sigina, Anca şi de la Koko, câteva dintre bloggeriţele mele favorite care publică şi des, să tot stai la ele pe blog de plăcere. Mulţumesc frumos, fetelor.

Premiul este simplu… se ia pauză de la nesuferitul de job, se porneşte articolul, se deschide google reader şi se freacă menta 2 ore prin blogurile fetelor şi apoi se scrie articolul cu premiul. Cel puţin eu aşa am făcut. 🙂

Ofer la rândul meu acest premiu următoarelor bloguri:

Simona cu sfaturile bunicii.

Diana cu univers egoist.

Give for animals, un blog cu o idee foarte bună în spate, vă recomand să-l vizitaţi.

Cami (camelcutza, dar eu o alint Cami, la fel cu o alint şi pe Ioana Iepurilă; mi-a zis Ioana că o caută lumea pe net cu „blogul lui Iepurilă” din acest motiv. Ea este Iepurilă, search no more.)

Lili şi Ina de la Fetele Spun

Deea

M-am limitat doar la câteva care nu au fost mega premiate, dar cel mai corect ar fi să vă spun să aruncaţi un ochişor în blogroll, că le citesc pe toate cu multă plăcere, chiar dacă uneori pe diagonală din lipsă de timp.

{ 9 comments… read them below or add one }

Lili

Gaby!! Mulţumim enoorm :* E o onoare 😀 Vezi că ai pus linkul către ultimul articol, sau dacă numai ăla îţi place…:D Noi nu prea facem lepşe şi chestii, dar avem intenţia.. Cînd vrem să facem unul, apare altul şi tot aşa, nu mai ţinem pasul…Mersi mersi mersi încă de 3 ori 😛

Răspunde

Gabriela

Important este să fie linkul către voi, că odată intrate acolo văd fetele ce e important.
Şi eu uit de lepşe dar mă străduiesc să le fac, deşi uneori le fac rasol, ca azi, când am uitat să anunţ nominalizatele:)

Răspunde

Epurica

Sarumaaaaana 🙂

Răspunde

Shopperita

Premiul l-ai primit si de la mine dar am uitat sa te anunt. 🙁

Răspunde

Gabriela

Pfuai, neatentă sunt! Nici eu nu am anunţat. 🙂 Mulţumesc pentru premiu

Răspunde

Simona

Multumesc , mi-ai facut o mare onoare :-).

Răspunde

Miuri

buna.. te-am adaugat in blogroll..daca vrei adauga-ma si tu 🙂 mersi

Răspunde

Gabriela

Te-am adăugat

Răspunde

Anca

Multam fain ^^ Acu fug sa ma uit la postarea despre Craciiiuuun!!!

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: