PedEgg


Astăzi m-am abatut pe la Cora şi am cumpărat mici. Mor de poftă când fac vecinii noştri grătare şi alte asemenea, sunt nişte mirosuri în aer… aşa că am pus hrana sănătoasă în cui şi ne-am lăfăit azi cu câţiva mititei făcuţi pe balconul nostru de la bloc. Să bălească şi vecinii noştri, sic! (ce neam prost sunt). Când să ies cu sarsanalele din magazin am văzut că plouă zdravăn. Mi-am suflecat eu nădragii de lady ce sunt, am scos umbrela şi am pornit prin ploaia torenţială care s-a abătut în această după-amiază asupra capitalei. Eram în sandale, aşa că m-am scăldat până la gleznă în bălţile şi şuvoaiele de apă. Nu a fost rău, cu ocazia asta mi-am spălat şi eu sandalele. Sandalele astea romane sunt frumuşele, dar la capitolul susţinere pentru călcâi sunt varză. Au întreaga talpă plată şi de 1/2 cm grosime. Din această cauză fac nişte bătături odioase la călcâie după doar câteva zile de purtare succesivă. Mai alternez cu nişte pantofiori deschişi, cu încălţămintea sport… numai să nu nu se facă buturugă călcâiele, căci oricât le-aş hidrata, tot nu pot preveni rugozităţile. Pentru a îndepărta pielea moartă şi întărită de pe tălpi folosesc PedEgg.  Nu l-am cumpărat eu, ci mama mea, a luat două ouşoare d-astea şi mi-a dat şi mie unul.

Ouşorul are o suprafaţă gen răzătoare fină pentru a îndepărta pielea moartă de pe tălpi şi o zonă abrazivă, care poate fi înlocuită, pentru finisarea pielii. Se desface pentru a arunca pielea răzuită, care este capturată în ouşor.  Este confecţionat dintr-un plastic foaarte solid, perfect finisat. Are o formă foarte potrivită care oferă o bună manipulare a răzătoarei. Prefer ouşorul în detrimentul pilelor tradiţionale pentru că mă pot îngriji oriunde, fără să fac mizerie.

Apăsaţi pe imagine dacă doriţi să o vedeţi la dimensiune mai mare. Voi cum scăpaţi de bătături şi călcâie îngroşate şi chinuite de sandale?

{ 16 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: