Pe ce oferte mi-au căzut azi ochii

Scurt şi la obiect.

La raita prin DM

  • 3 mascara Rimmel din gama Scandal Eyes la 11.39 lei,  reducere de 40%. Eu îl am pe cel în tub portocaliu şi deşi la început mi s-a părut apos şi inutil şi am vrut să-l arunc însă m-am încăpăţânat să-l folosesc pentru că am gene decente şi după câteva folosiri a început să se „închege” formula şi m-am înţeles bine cu el. Ştiu că a primit multe note mici pe net că e apos dar se schimbă în bine pe măsură ce se ususcă în tub.
  • preţuri reduse cu 30% şi la noua gamă de la Farmec Natural. Eu cam voiam să iau creme de la Farmec din DM dar cea H3 pentru ochi nu era nici acum iar cea cu calciu din gama mineral activ … am amânat în aşteptarea vreunei oferte de preţ după ce mi-a zis verişoara că în DM preţurile la produse de genul acesta sunt mai mari decât în hipermarket.
  • şi ce uitasem să menţionez este reducerea la cremele Melcfort de la gerocossen – în jur de 5 lei, poate mai mult

Eu la produsele astea m-am uitat însă reduceri aveau la multe, au pliant pe site în fiecare lună cu ofertele.

În Kaufland era într-adevăr o diferenţă de preţ vizibilă la produsele Gerovital şi Aslavital, de aproape 10 lei la crema aslavital mineral activ cu calciu şi am luat-o frate, că era mai ieftină decât pe site-ul Farmec. La fel şi Gerovital H3 pentru ochi pe care o caut de bezmetică de ceva luni. 17 lei. Să leşin, nu alta, 15-16 lei economisiţi pe cele 2 produse luate din Kaufland comparativ cu suma pe care aş fi dat-o în DM.

Aşa bine mi-ar prinde un pensionar care să se plimbe prin magazine şi să se uite la preţuri ca să ştiu încotro să mă îndrept.

De acum o să-mi fac mai mult timp să scrutez ofertele şi preţurile. Şi azi a fost prima mea vizită într-un kaufland 😀 (yep, lipsă acută de timp pentru a colinda centrele comerciale)

Sper că aţi început weekendul bine şi că vom vedea mai mult soare mâine că azi a fost cam gri ziua.

{ 4 comments… read them below or add one }

aura

hahaha :)) Bine ai spus cu pensionarul, daca tot se plimba toata ziua, macar sa mai faca ceva util, ar fi o idee sa-i mobilizam pe toti si sa-i trimitem la vanatoare de preturi ;))
Iar de la DM nu merita sa-ti iei mai nimic in afara de cele marca proprie sau cele care sunt la mega-reducere. Si la vopsele de par sunt diferente chiar de cate 15 lei, fata de hypermarket. Greu mi-am dat seama si eu, caci la inceput parca aveau preturi mici, asa tin mine.

Răspunde

Gabriela

Să ştii că mi s-a atras şi mie atenţia asupra acestui fapt. Neavând timp de colindat magazinele luam produse marcă proprie DM şi ce-mi mai trebuia de acolo pe fugă adesea, însă ieri am observat şi eu diferenţele foarte mari de preţ.

Răspunde

Jade

Eu mi-am luat joi din DM un gel de dus si un deodorant spray Bourjois cu 6 lei bucata, la oferta (ceva gama noua din cate mi-am dat eu seama). Si eu de obicei cumpar din DM doar chestii marca proprie, chestii la oferte sau chestii care nu le gasesc in alt loc. In Kaufland imi place ca au o selectie decenta de produse cosmetice romanesti la preturi bune si au marci care nu se gasesc in alte hypermarket-uri/supermarketuri.

Răspunde

Gabriela

Produsele Bourjois la ofertă nu mai erau…era raftul gol, rămăsese doar eticheta 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: