O mică idee

În ultimele zile am fost tare stresată, îmi vine să înjur multe persoane din diverse motive. Se pare că întreaga ţară trece printr-o perioadă plină de frustrări, deci nu sunt doar eu.

Ţinând cont că multe persoane lipsite de ceea ce antropologii numesc „inteligenţă superioară” au folosit preocuparea mea pentru acest site pe post de injurie în timpul dezbaterilor pe diverse teme de actualitate, m-am hotărât să-mi ofer satisfacţia de a mă implica şi mai mult în acest mini-proiect al meu, nu de alta, dar aici am o oază de relaxare, mă simt utilă, mă simt bine ştiind că poate am făcut pe cineva să zâmbească sau să reuşească ceva.

Munca pe care o fac îmi pune la dispoziţie foarte multe informaţii. Unele sunt utile, altele îmi ocupă creierul de pomandă timp de câteva secunde şi apoi zboară. Însă, astăzi în timp ce-mi toceam coatele pe birou chinuindu-mă să muncesc, m-a pălit ideea să propun o promovare pentru produsele de beauty realizate manual (produse de uz cosmetic, accesorii, etc.)

Mie îmi plac destul de mult produsele manufacturate. Nu ştiu de ce mă atrag, poate pentru că mă gândesc că cineva a bibilit un pic la ele, că a pus un pic de suflet, că le-a făcut de dragul de a le face şi a le vedea cum prind contur şi nu doar cu gândul la banii de la sfârşitul lunii. Aşa că m-am gândit să ofer persoanelor pasionate de handmade posibilitatea de a-şi promova creaţiile prin intermediul acestui site. Nu-mi place mie să am blogul plin de bannere, de aceea nici nu pun reclame pe el, cu mici excepţii.

Aşa că persoanele care realizează manual şi comercializează articole de beauty pot oferi prin intermediul acestui blog o creaţie a lor ca „premiu” pentru cititoare. Un fel de „giveaway”, beneficiind la schimb de promovare prin intermediul unui scurt articol pe care-l voi scrie şi în care voi anunţa cine sponsorizează,  date de contact, link către shopul online (dacă este cazul) eventual tema concursului sau alte detalii.

Dacă există persoane interesate, mă puteţi contacta la gabriela@manie.ro

O zi plăcută tuturor, iar mie îmi urez cât mai multe pastile de Extraveral la bord, că am nevoie 🙂

Aaaa, da! Mă doare stomacul de 3 zile, mama lor ăia de la Pizza Fabio, am dormit o noapte pe wc din cauza lor!

{ 4 comments… read them below or add one }

Ruxandra

Gabi, chiar nu inteleg cine ar putea sa adreseze injurii la adresa ta si a acestui proiect atat de util, placut si frumos al tau, cum este acest blog. Este foarte trist, dar ce sa faci, e plina lumea de frustrati, important este sa-i ignori cu gratie.
Ideea ta este demna de lauda. A fost o perioada in care ma gandeam sa-mi fac un biznis cu produse handmade, dar gandul ca as avea de-a face cu birocratia romaneasca m-a oprit. Fac pentru mine si pentru cei dragi (cei care vor) si este suficient. Pentru ca o fac din pasiune si credinta, nu din dorinta de imbogatire.
Iti doresc succes cu acest plan si abia astept sa citesc despre producatorii locali:)

Răspunde

Gabriela

Ruxandra, mă bucur că-ţi pare ok ideea, sper să aibă şi succes. 🙂

Răspunde

camelcutza

Te inteleg la chestia cu oamenii prosti…mai demult, un destept s-a gasit sa-mi zica ca sunt proasta pentru ca am un blog de beauty…de parca daca ai un blog generalist sau cu orice alt subiect esti mai destept…singura solutie pe care am gasit-o e sa moderez comentariile, macar sa nu agresez pe cei care citesc blogul cu placere

Răspunde

Gabriela

Ştiu că mă înţelegi, şi eu pe tine 🙂 Mie nu mi-a zis nimeni aici, dar când mă iau la harţă cu unii/unele, se leagă de preocuparea asta a mea, în loc să-mi combată ideile cu argumente.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: