Mini-sticluţă cu parfum pentru fiecare gentuţă

Ştiţi sentimentul acela de oftică pe care îl avem când constatăm că ni s-a cam dus aroma parfumului preferat în doar câteva ore? Puţine parfumuri rămân pe piele mai mult de 6-7 ore, multe chiar mai puţin de atât, mai ales varianta EDT. De multe ori doream să reaplic parfumul pe parcursul zilei şi iar îmi dădeam o palmă virtuală peste frunte: „Iar am uitat să pun sticloiul cu parfum în geantă”! Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu prefer varianta de 100 ml. În această situaţie mi-e clar peste mână să mai pun în geantă pe lângă portofel, şerveţele, portmoneul cu acte, dezinfectantul pentru mâini, mingea pentru câine, biscuiţi, gustări, poate şi apă (şi lista poate continua) şi sticla cu parfum. De produse de machiaj nici nu mai poate fi vorba, mă pictez când plec şi mă rog să nu am nevoie de retuşuri peste zi.

Ce credeţi că am găsit în Sephora într-o zi când vânam reducerile anemice de la noi? Nişte sticluţe mici pentru parfum cărora eu le spun dispensere (nu mă întrebaţi de ce că habar n-am). Sunt super utile, ocupă puţin spaţiu şi au multiple utilizări. În afara faptului că îmi permit să miros mumos întreaga zi, mai trag câte un fâs de parfum în aer când trage căţelul câte un vânt în public.

Cea mai mare din cele 3 a venit şi cu o mini-pâlnie astfel încât sticluţele pot fi mult mai uşor umplute. Cele mici au 5 ml. Perfecte pentru câteva aplicări.

Ca să umpleţi sticluţele, puneţi găurica prin care iese parfumul lângă gura mini-sticluţei şi apăsaţi. Parfumul va intra fără probleme în sticluţa mică.

{ 13 comments… read them below or add one }

danu

zimi si mie te rog cea mare de cati ml este? si cat ai dat pe ele? ms mult

Răspunde

Gabriela

Cea mare are 20-30 ml estimativ, căci nu scrie pe ea volumul. Preţurile sunt în dreptul fiecăreia, trebuie doar să apeşi pe imaginea din centru.

Răspunde

Flori

Eu tin in poseta un parfum solid pentru clipele in care vreau un „refresh”. Nu de alta, dar mi-e frica sa umblu cu sticlute, sa nu le sparg.

Răspunde

Gabriela

Astea nu se sparg, două sunt din plastic. Rezistă super bine, eu le-am tăvălit vai soarta lor prin genţile mele.

Răspunde

Nico

Ai de vazare pot sa comand? trimite-mi un mail te roog pe nico.girl22@yahoo.com

Răspunde

Gabriela

Nico, nu am de vânzare, le-am luat de la Sephora, sunt sigură că vei găsi acolo.

Răspunde

Nico

Am intrat pe site-ul lor şi chiar nu am găsit de vânzare sticluţele de parfum…eşti sigură că de acolo pot găsii? mulţumesc anticipat

Răspunde

Gabriela

Nico, eu nu le-am luat online, ci din magazinul Sephora din… Plaza parcă. Dar categoric din Sephora.

Răspunde

Nico

Ok, multumesc mult!

Răspunde

Angela

Buna, sa inteleg ca pot umple aceste dispensere si daca am o sticla de parfum careia nu ii mai merge pulverizatorul? Adica sa torn direct parfum in sticla de la dispenser….

Răspunde

Gabriela

Dacă merge să torni din ea, sigur că da.

Răspunde

Mimi

Heey ce ma bucur ca am gasit acest post al tau, si eu am aceiasi problema si nu as putea sa ma car cu sticla de 100ml dupa mine in geanta de fiecare data, iar solutia oferita de tine este perfecta!
Sper sa imi achizitionez cat mai repede o astfel de sticluta!!
Multumeeescc <3

Răspunde

Gabriela

Mă bucur că este ultil articolul, Mimi 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Next post: