Mascara Rimmel ScandalEyes

A venit momentul să arunc şi eu tubul de mascara. Eu cred că întotdeauna îi voi zice rimel acestui produs cosmetic de colorat genele dar încerc să întru-n rând cu lumea şi să-i spun corect.

Din câte am văzut pe net produsul acesta a generat fie aprecieri fie reacţii negative. Mă refer la varianta clasică în tub portocaliu, voi ataşa şi poză foarte curând. Eu sunt în tabăra celor care îl apreciază deşi iniţial am fost pe punctul de a-l arunca la coş.

Să vă zic de ce. L-am luat, l-am desfăcut, am văzut ditamai pensula şi am sperat că-mi va face nişte gene cât casa că dacă tot scrie pe ambalaj că oferă volum. Mai era şi ambalajul grăsun şi pensula maxi. Speram un efect similar celui de la Astor. Şi ştiţi cum se zice… speranţa moare ultima 🙂 că tare m-am desumflat când l-am aplicat şi pe genele mele destul de lungi şi destul de dese şi colac peste pupăză şi întoarse de la mama natură produsul ăsta a pus acolo nişte negreală şi le-a închis să nu mai fie şatene. Arătau acceptabil dar nici vorbă de volumul aşteptat. Mi-a părut aşa un fel de zoaie de pus pe gene cu formula prea apoasă pentru a oferi vreodată volum genelor.

L-am lăsat în sertar bucurându-mă că nu am dat o căruţă de bani pe el. Daaaaar… la ceva timp după ce nu l-am aruncat l-am folost din nou că rămăsesem fără alte chestii şi am zis că ce dacă arată aşa natural şi cum nu-mi place mie… o să-l folosesc până la ultimul leu. Şi am sperat să se usuce naibii repede să-l arunc. Mare mi-a fost mirarea când după câteva utilizări formula a început să se îngroaşe şi implicit când îl aplicam rămânea mai mult produs pe gene şi începuse să se vadă niţel volum. Acum, multe luni mai târziu (da, nu l-am aruncat că pur şi simplu a devenit produsul pe care puneam mâna zilnic în detrimentul altora) încă îl ador şi o să-l recumpăr cu proxima ocazie.

Îmi place pentru că

  • după folosirile iniţiale formula s-a îngroşat fără să se usuce şi să se scuture sub ochi, rezistă bine pe parcursul zilei şi-mi face genele foarte faine, mai ales că-mi place foarte mult aspectul de gene false, nu-s genul de tipă căreia să-i placă un aspect prea natural al genelor
  • în ciuda volumului oferit nici nu arăt a piţişor care s-a dat cu 5 straturi de mascara înainte să plece din casă şi cu încă 2 în toaletă la bambu (scuzaţi gluma dacă e nesărată)
  • nu face cocoloaşe şi periuţa separă foarte bine în ciuda faptului că te cam sperii când o vezi aşa mare venind spre tine, eu folosesc un cartonaş între gene şi arcadă ca să nu mă măzgălesc pe aracadă când mă dau
  • se curăţă mult mai uşor decât alte produse iar pentru mine un mascara care se curăţă uşor cu demachiantul meu obişnuit ia notă mare din prima
  • şi nu s-a uscat prea repede comparativ cu alte produse

Experienţa mea cu acest produs a fost categoric una bună deşi am pornit mai greu la început.

{ 5 comments… read them below or add one }

Jade

Si eu l-am avut, aceeasi poveste, formula prea apoasa. L-am lasat o luna singurel si s-a ingrosat formula si l-am folosit dupa aceea cu placere.

Răspunde

Sandra

Hmm. Si al meu e abandonat pe undeva. M-ai facut curioasa, il voi incerca sa vad daca imi schimb parerea (proasta) despre el, desi problema cea mare la mine a fost ca-mi scoteam ochii cu ditai peria si ma rimelam pe toata pleoapa.
Eu folosesc de ceva vreme o ieftinatura de la Miss Sporty, insa-mi place la nebunie. Tot asa, devine fain fain dupa ce se usca formula vreo cateva sapatmani.

Răspunde

Gabriela

Pune cartonaş între arcadă şi gene ca aici.

Răspunde

Andra

Ah, ****:))
Eu l`am incercat o data si atat de slabut se vedea incat l-am pasat verisoarei mele.
Nu am mai aut rabdare sa astept, m-am pricopsit cu un Essence care este foarte bun.
Am in schimb o mascara de la ei, una in tub visiniu, Volume Flash, care a functionat dupa acest principiu.
Mi-a placut la prima aplicare dar intre timp am terminat alt rimel si cand am pus mana pe el din nou, formula era mai groasa si statea altfel pe gene.

Răspunde

Sadie

Am patit exact aceeasi chestie si, desi in final mi-a placut, nu cred ca o sa-l mai cumpar pentru ca ma enerveaza sa astept o luna pana devine el perfect functional.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: