Mascara Oriflame

Revin cu un nou post despre rimel (sau mascara). Genele mele sunt normale, lungi, relativ dese comparativ cu alţi ştiuleţi pe post de gene…aşa că nu vânez produse care promit marea cu sarea. Vreau de la acest tip de produs să accentueze genele, să le pigmenteze mai negru pentru că nu le am negre ci şatene şi să nu mi le facă picioare de păianjen sau greblă cum aveau colegele mele din liceu 🙂 Iar formula să nu-mi facă ochi de raton, ci să stea pe gene şi să se cureţe uşor şi preferabil fără gene. Vreau prea multe? Nu cred…

Cum cele de la Maybelline nu mi-au plăcut în mod deosebit…am încercat Rimmel (foarte ok din punctul meu de vedere) şi apoi am zis să încerc şi Oriflame că aveam eu o vagă amintire pozitivă despre un mascara de la Oriflame care-mi făcea genele mişto.

Mi-am luat 3 tipuri diferite: Wonder Lash, Lash Extreme şi Power Curl. Am stat vreo 20 de min pe site-ul lor doar ca să aleg produsele, chiar nu pricep de ce companiile de cosmetice scot atâtea sortimente…ok…suntem uşor de prostit la faza asta, dar totuşi era suficient să existe unul de alungire, unul pentru volum, unul waterproof, nu 17 tipuri! (da, le-am numărat) 🙂

Să le iau pe rând:

  1. Lash Extreme are o periuţă tradiţională şi o formulă care nu se scurge dar din cauza formei periuţei genele sunt lipite între ele şi sfârşesc cu picioruşe de păianjen pe post de gene. Din această cauză nu prea am reuşit să dau şi al doilea strat pentru a „construi” lungimea pe structura genelor. L-am aplicat cu altă periuţă gen pieptene păstrată de la un produs Rimmel că mă gândeam că periuţa este de vină dar tot mi s-a părut un produs mediocru. Formula nu face nimic spectaculos.
  2. Power Curl are periuţă cvasi-tradiţională deasă dar asimetrică – cu perii mai scurţi pe o parte, ceea ce oferă mai mult control la rimelarea genelor scurte sau de la extremitatea ochiului. Genele nu se lipesc, iar formula permite aplicarea în 2 straturi pentru mai mult volum. În două straturi genele par mult mai dese şi nu se lipesc, periuţa separând binişor genele. Este pe locul 2 din cele 3 în topul preferinţelor mele. Cu acest produs, genele mele curbate în mod natural devin şi mai curbate (comparativ cu aspectul pe care îl oferă celelalte două produse) dar nu ştiu ce efect ar avea pe gene drepte. Cum nu împrumut produsele de machiaj nu am putut testa pe cineva cu gene drepte şi scurte. Nici acesta nu se scurge.
  3. Wonder Lash alungeşte şi separă bine genele, este produsul pe care îl prefer din cele 3 şi chiar am mai cumpărat unul pe care nu l-am desfăcut încă. Periuţa asimetrică din cauciuc piaptănă bine genele şi chiar pot rimela perfect toate genele, inclusiv pe cele mai scurte. Îmi place şi preţul, este în categoria ieftin. Adesea sunt reduceri de preţ la acest produs şi-l puteţi lua cu mai puţin de 18 lei cât este preţul normal. Eu le-am luat cu 12 lei buc 😀

În concluzie, dacă sunteţi la buget şi vreţi un rimel ok la un preţ ok, Wonder Lash este unul dintre produsele pe care le prefer, alături de cel de la Astor. Eu nu dau mulţi bani pe rimel pentru că nu am nevoi specifice şi pentru că ştiu din proprie experienţă că multe produse accesibile sunt comparabile cu cele high-end.

PS. Acest post intră în 2 categorii (şi preferate – wonder lash –  şi lista neagră – lash extreme) pentru că mi-a fost lene să fac 3 posturi separate.

{ 2 trackbacks }

{ 10 comments… read them below or add one }

Anca

am observat ca in general rimelurile cu perii rari sau lipiti (cum e lash extreme) nu prea merita cumparate decat daca ai o alta pensula…deobicei ti se aduna una doua rimelul si face brobonele. perii ca cei de la maybelline colossal (desi) sunt buni. acuma sa mai vedem si formula…

Răspunde

Gabriela

Să ştii că şi eu am observat aceeaşi chestie, de aceea prefer produsele cu perie bine definită şi deasă.

Răspunde

misscriss

Eu imi amintesc ca am avut o mascara de la Max Factor care mi-a placut, dar nu mai stiu cum se numea. Sunt tare curioasa de Sexy Curves de la Rimmel.
Am citit undeva la un moment dat ca nu exista mascara proasta, importanta e tehnica… eu zic ca nu-i chiar asa, am dat si peste nenorociri de produse care dau acel aspect de paianjen oricum de atent ai fi la modul de aplicare… deci… sunt si eu in cautari…

Răspunde

Gabriela

De acord cu tine. Unele formule chiar sunt imposibil de lucrat indiferent de tehnică.

Răspunde

misscriss

* oricat de atent

Răspunde

Ruxandra

Datorita postului tau mi-am luat asta vara primul rimel d ela Oriflame, Wonder Lash. Eu ori am niste gene idioate, ori nu stiu sa-l aplic. Pt ca mi-e extrem de greu sa-mi gasesc un rimel care sa-mi intoarca genele, sa le contureze. Nu stiu, sunt drepte, scurte, cam tot ce e mai rau 🙁 Rimelul acesta este ok, dar nu face minuni. Ma rog, niciunul dintre rimelurile folosite nu a facut minuni. Pana acum am incercat f m branduri: Astor, Avon, Lancome, Estee Lauder, Dior, Maybelline, Rimmel.

Răspunde

Gabriela

Ai încercat un cleştişor pentru întors genele? Cred că este una dintre soluţii pentru a-ţi întoarce puţin genele, să nu mai fie drepte. Oricum, la categoria rimmel nici eu nu pot spune că am avut unul care să mă dea pe spate, în afara unui Chanel waterproof care avea o formulă incredibilă şi care îmbrăca fiecare fir de geană într-un tubuleţ fin ca de cauciuc subţire. După ce se usca, puteam să mai construiesc lungime şi volum şi se curăţa excelent. Dar nu l-am mai găsit, aşa că nu-mi mai bat capul, folosesc produse normale.

Răspunde

Ruxandra

Nu am incercat, mi-e teama sa nu ma ranesc. Numai cand aud cuvantul cleste ma trece un fior..brrr 🙂

Răspunde

Gabriela

🙂 Te înţeleg.

Răspunde

Alexandra

Si eu sunt multumita de produsele Oriflame,datorita preturilor si calitatii lor.Acum ceva timp am gasit din gama Visions un rimel,FREAKING AMAZING mascara pe care culmea,l-am si prins la super oferta de 5,99 lei :)) !!! Am zis hai sa-l iau ca cine stie..si intr-adevar este genial!! pur si simplu genial!!! mi-a facut genele lungi si alungite insa cateodata (nu stiu de ce )nu tinea mult pe gene,la sfarsitul zilei ma umpleam putin de punctulete in jurul ochilor.Momentan folosesc rimel de la Maybelline Volume Express/Colossal/Fals lashes si sunt multumita de ele.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: