Mascara Astor efect de gene false

Am două mascara care chiar oferă volum genelor: Maybelline Collosal Volme Express – ăla galben şi grăsan şi Astor Big & Beautiful False Lashes care are tubul mov şi tot aşa mai gros. Dintre cele două cel de la Astor mi se pare cel mai fain, îmi face nişte gene de nota 10.

M-am dat eu la un ochi da şi la unul ba ca să mă pozez să se vadă diferenţa dar aparatul meu foto mă scoate în poze cu nasul mare şi borcănat şi nu prea se vede foarte bine câta mai genele am dacă mă boiesc cu Astor.  (vai cât de greu este să-mi fac poze la moacă!)

A fost o surpriză foarte plăcută acest produs. L-am luat din DM acum câteva luni pentru că era 50% off ca să-l încerc. În afara faptului că le oferă volum le şi lungeşte destul de mult, le întoarce şi mai mult (ale mele gene sunt curbate în sus natural) şi le face negre şi vizibile (am gene şatene).

Periuţa este curbată şi tot aşa mai grosuţă şi este şi rapid şi comod de aplicat, nu trebuie să stau 5 minute să le bibilesc ca să se pună mascara pe gene. Jap un strat şi gata! Singurul inconvenient este că trebuie să am grijă cât pun să nu le încarce prea mult.

PS. M-a întrebat o fată daca se scutură pe parcursul zilei sub ochi. Răspunsul este nu, si se usucă şi repejor pe gene, nu mă murdăresc pe arcadă când clipesc

{ 1 trackback }

{ 10 comments… read them below or add one }

Camelia

Eu am primit Big&Beautiful False Lashes pentru testare de la Astor si a fost o surpriza mai mult decat placuta. Este un produs pe care chiar l-as recomanda cuiva fara nici o problema.

Răspunde

Alina

wow! –asta da, efect „false lash”.
O intrebare daca imi dai voie: pe parcursul zilei cum se comporta rimelul? cad „picatzele” negre sub ochi de la el?

Răspunde

Gabriela

Se comportă bine, îl am de multe săptămâni şi încă este foarte ok, nu s-a uscat. Doar dacă mi se udă genele se scurge, ca orice rimel care nu este rezistent la apă

Răspunde

cristina

wow!am ramas cu gura cascata cand am vazut cum transforma genele!cu siguranta imi voi cumpara rimelul asta!trebuie!!

Răspunde

http://moderngirl.jurna.ro/

Iti face niste gene tare frumoase! Buna investitie!

Răspunde

crosetutza

Buna Gabi,
Genel tale naturale sunt foarte frumoase, asa ca ai deja un as in maneca. La mine foarte complicat cu mascara, genele sunt un punct foarte splab al meu. Arata, scuza-mi expresia precum „streasina de la casa”, si imi dau numai batai de cap.
Am o intrebada daca imi poti raspunde, cum arata peria de la Mascara Astor ?

Răspunde

Gabriela

Uite aici la Iguanitza, ea a făcut şi poze ok, se vede periuţa bine http://www.iguanitza.com/2011/07/review-big-false-lash-look-astor.html

Răspunde

crosetutza

Multumesc frumos Gabi.

Răspunde

delia

Arata foarte bine. Mai ca-mi vine sa-l incerc si eu.

Răspunde

andreea

arata foarte bine!

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: