Mască revitalizantă pentru mâini de la Oriflame

Acest produs a fost pe lista de produse preferate din luna august.

În august a venit dilia de Freya la noi. Şi cum la 2 luni şi jumătate puii de câine fac pişu la fiecare oră şi încearcă să acopere întreaga suprafaţă a unei case cu conţinutul vezicii, am spălat pe jos de am căpiat. Dădeam eu cu detergent bio de la Sodasan ca să nu folosesc detergenţi chimici dar până la urmă crescătoarea plus un medic veterinar care creşte câini mi-au zis că pot spăla pe jos fără probleme cu Domestos. Domestos a scos cu adevărat mirosul de pişu din camera de zi, unde locuieşte Freyuţa momentan. Dar aveam nişte mâini… erau carne vie că mănuşile se găuriseră. Aşa că am dat cu chestia asta pe mâini.

La început când am luat-o m-am cam hlizit eu în sinea mea la conceptul de mască pentru mâini, dar folosind-o am constatat că-i bunicică, spre deosebire de crema de mâini din categoria Lapte şi Miere tot de la Oriflame care era inutilă.

Am mereu probleme cu diversele creme pentru mâini că mă dau cu ele şi simt aşa că parcă au efect şi pielea nu mai este uscată şi totul este ok însă imediat ce mă spăl pe mâini se duce naibii orice sentiment de confort şi hidratare. Cu alte cuvinte, multe creme nu sunt pentru heavy duty, sunt aşa un fâs care oferă dor iluzia de hidratare şi hrănire, nu au un efect de durată.

Masca asta de mâini mi-a reparat pielea afectată de detergenţi şi chiar nu s-a dus senzaţia de piele fericită la prima spălare, deşi nu aveam mari aşteptări.

Mirosul ei este foarte plăcut, se absoarbe în piele şi lasă mâinile super fine, ca şi cum aş avea o peliculă de mătase care se simte un pic lipicioasă în primele 15 minute şi este un pic enervantă dar dispare la spăłare sau se absoarbe în piele la scurt timp. Hidratează bine şi cuticulele şi lăsată de seara până dimineaţa îngrijeşte pielea chinuită datorită uleiului de migdale şi a untului de karite.

Cutiuţa are 75 ml şi costă 20 de lei sau mai puţin… în funcţie de oferta din catalog. Eu am luat-o de la o fată de pe forum la categoria Lucruri de care nu mai ai nevoie la un preţ mult mai mic şi a meritat banii.

Am avut şi creme de la Neutrogena, dar neeah… parcă tot aia clasică cu glicerină de la Farmec e mai bună. Iar masca asta pentru mâini este pe lista de produse Oriflame care-mi plac, alături de rimelul Wonder Lash, Crema Optimals şi rujurile Power Shine.

Ingrediente: AQUA, GLYCERIN, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE SE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CARBOMER, CETEARETH-20, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, STEARIC ACID, PROPYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE

{ 1 comment… read it below or add one }

Produse Oriflame Arad

E bine ca ti-a trecut! 🙂 Nu toate cremele sunt bune pe cat sunt de laudate :D.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: