Mască hidratantă cu Goji Freeman – Review

Sper că aţi avut un început de mai frumos… cu vremea de afară nu cred că se putea altfel.  Spre mirarea mea m-a ţinut ficatul destul de bine, aş mânca oua fierte în continuu aşa că de Paşte am fost fericită din punct de vedere culinar 🙂

Şi-a mai revenit şi săraca mea piele aşa că am scos-o de pe cura de uleiuri şi am început să folosesc mai mult produse din comerţ că tot le-am luat…

Ştiu că iar am lipsit din mediul online şi am şi un tag-două de făcut dar … lenea, munca, astenia de primavară… intenţionez să recuperez.

2013-05-09 03.30.40

Voiam să scriu despre produsul acesta de la Freeman că nu mi se pare un produs mediocru ce nu merită menţionat.

Pe ea zice ‘hidratantă cu puteri regenerante din goji, ajută la obţinerea unei nuanţe armonioase a pielii şi la îmbunătăţirea hidratării’. Nu am apucat să văd cât de fină-mi poate face pielea pentru că prima şi a doua oară când am aplicat-o m-au usturat ochii şi simţeam ca şi cum vor începe să lăcrimeze dar nu se întâmpla, era doar o senzaţie de discomfort. Şi nu doar eu am păţit asta, şi mama a avut aceeaşi senzaţie. Acum mai pe româneşte m-am gândit „mă, ce dracu’ are asta, o fi expirată?!?” Nu era! Am vrut să o bag direct în coşul de gunoi dar am pus-o în baie ca să o ignor o vreme înainte de a o arunca aşa cum merită orice produs nasol.

Pe net numai cuvinte de laudă la adresa ei aşa că după o vreme am aplicat-o pentru a 3-a oară (ultima dată, mi-am zis) să văd dacă păţesc la fel. Mă gândeam că poate … am eu ochi defecţi.

Şi nu ştiu de ce dar s-a produs minunea: nu m-au mai usturat ochii. Am stat chiar 5 minute întregi cu ea pe moacă. De atunci nu m-au mai usturat ochii, am putut să o folosesc regulat.

Acum… face pielea fină şi luminoasă dar o recomand tenului normal, mixt… nu face mare brânză pentru zonele uscate. Probabil ţinând cont de ce scriu aici nu va dori nimeni să o încerce însă chiar nu e nasoală. Dacă aş fi avut ten normal mi-ar fi plăcut, însă în mod ciudat, deşi după ce o îndepărtez pielea este categoric super fină la atingere, netedă şi luminoasă, eu tot simt nevoia de cremă imediat după.

Ca textură este o cremă-gel, albicioasă ca aspect şi pe faţă se usucă ca o mască peel-off dar nu se încheagă să o tragi, trebuie spălată. Merge mai uşor cu dischetă umedă că are textură oarecum siliconată când dă de apă şi nu se ia din prima.

Mirosul este plăcut. Iată şi ingredientele

2013-05-09 03.29.03

O recomand dar nu celor cu piele uscată. Şi încă nu m-am dumirit de ce m-au usturat ochii de la ea la început.

{ 6 comments… read them below or add one }

cosmina

Ma incumet sa vin cu doua posibile cauze pentru usturatul ochilor, asa teorii ca in filmele politiste: 1. o slaba reactie alegenica dar dupa a doua utilizarea ai capatat asa imunitate la agentul iritant, alegen. 2. Unele din subst. naturale contin uleiuri volatile puternice, poate acestea au iritat ochii dar dupa contactul cu aerul de cateva ori acestea s-au evaporat.. Misterul ramane….

Răspunde

Gabriela

Ambele sună pluzibil, Cosmina 🙂

Răspunde

Adriana

De la Freeman eu am folosit un gomage pentru picioare minunat, cu samburi de prune pe post de exfoliant. A fost super fain dar din pacate nu am mai gasit produsul in ultima vreme.

Răspunde

Diana

Nu te supara ca intreb,in ce hipermarket sau farmacii pot gasi aceste masti de la aceasta firma ? Multumesc!

Răspunde

Andra

Trebuie evitata zona ochilor pe cat posibil atunci cand se aplica masca (orice tip dar mai ales cele care se intind pe toata fata).Alergeni nu vad de la ce ar putea avea.

Răspunde

Gabriela

Am evitat-o şi mai mult decât a fost posibil 🙂 A fost doar o neplăcere la primele aplicări, acum e ok.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: