M-am apucat de sado-maso!

Mi-am făcut abonament la sală. Deşi stau de 2 ani în cartierul acesta şi am sală la 30 de m de scara blocului nu mi-am mişcat popoul până acum. Faza e că sala asta are o sălicică mică cu câteva aparate şi o sălicică de aerobic, pilates şi alte bâzdâgănii d-astea.

Am preferat să fac mişcare acasă decât să-mi iau coate-n freză la aerobic. Făceam şi plimbări cu câinele, care cred că bea cafea pe ascuns că are o energie de mă uimeşte, dar tot nu era ok, tot simţeam că mă trăgea fundul în jos, ca să nu mai vorbesc de gravitaţie, care este inamicul meu nr. 1.

Aşa că am trecut peste lenea monumentală ce mă caracterizează şi mi-am făcut abonament la sala la care merge o prietenă de-a mea. Tipa asta a fost o grăsuţă, trecuse de suta de kg. Şi nici nu este înaltă, are sub 1.70m. A slăbit în ultimii 2 ani super mult, face sport şi a devenit antrenor de aerobic. Like WOW! Aşa că am zis că gata cu şuncile şi aripioarele (apropo, m-a muşcat un câine comunitar de c**, am luat-o personal rău de tot).

Prima oră… tot ce mă puteam gândi era că voi muri în aceea zi, acolo, pe mocheta aia plină de praf, în timp ce ţopăi ca un cangur şi încerc să mă sparg în figuri la ceva ce mie-mi părea french cancan. Vai de mine prima oră.

A doua oră… well, era una slabă care arăta tonifiată care gemea la exerciţiile pentru fesieri (eu mai puţin masochistă făceam nr. redus de ridicări ca să mă mai pot ridica de la podea). Când a întrebat antrenoarea cine geme, am zis „toată lumea”. Şi eu urlam în gând. 🙂 Când s-a terminat ora abia mergeam, parcă nu mai dormisem de 2 zile.

Dar la scurt timp după chin apare boost-ul de energie, care mă face să cred că mă voi înfige în tavan dacă sar. Şi pe urmă iar mă prăbuşesc ca o balegă şi mi-e un sooooomn! Dar merită tot chinul ăsta, sportul face bine la cocoaşă şi scoate forma de scaun de la fund. Aşa că sper să mă ţin de această schimbare.

La categoria sado-maso a intrat şi experienţa mea la coafor. M-a tras aia de păr de m-a apucat durerea de cap. Na bun, înţeleg că aveam părul uscat rău, m-am dus să mi-l mai taie tocmai pentru că nu mă mai puteam pieptăna din cauza vârfurilor uscate, dar ce mi-a făcut aia se cheamă păruit. Am fost păruită fără a fi implicată într-o bătaie cu vreo tipă, că ştiu că astea trag de păr. Eu sincer le prefer pe cele care cară pumni, că trasul de păr este suuuper dureros.

Mi-am schimbat compul şi încă mai fac retuşuri la programe. Nu mi-am băgat messengerul încă aşa că nu mă veţi găsi, toate înjurăturile pot fi trimise pe mail. 🙂

Iar acum voi încheia postul căci nu mă mai concentra din cauza Cro-magnonului care s-a lungit pe jos de durere. Râde şi se aoleşte în acelaşi timp.Vedeţi voi, eu l-am învăţat pe portocaliu să dea lăbuţa ca să-i facă plăcerea mamei soacre. Mereu îi cerea lăbuţa şi câinele nimic, îi întorcea spatele. Dar a învăţat repede să dea lăbuţa iar acum o dă mereu şi fără să i-o ceri. Şi adineauri Dani a dat lăbuţa din proprie iniţiativă. Mă rog, impropriu spus a dat lăbuţa, în realitate a dat cu lăbuţa.

{ 10 comments… read them below or add one }

Livia

Parca as fi eu in urma cu 5-6 ani cand mi-am facut abonament pentru o luna la o sala de fitness din cartier (am zis sa incep sa fac miscare si cu abonament ca era mai ieftin: 50 lei abonamentul, 10 lei sedinta de 2 ore) (intre timp au dat faliment si spatiul a fost inchiriat de o Banca). Am zis: gata, fac economie luandu-mi abonament… Ma si vedeam mergand la 2 zile la sala..
In prima zi m-a chinuit antrenorul vreo 2 ore bune… La o zi-doua m-a luat o febra musculara de toata frumusetea, de nu-mi mai simteam picioarele 🙂 Plus ca la servici trebuia sa urc 2 etaje pe jos pana la mine in birou. La urcat era parca mai usor, dar la coborare parca nu mai ma tineau picioarele, de imi venea sa cobor pe balustrada 🙂
A doua oara m-a lasat ceva mai moale, ca a vazut ca nu are cu cine lucra… Una peste alta, in loc sa profit de abonament, am mers de 3 ori la sala si m-am lasat pana in ziua de azi 🙂

Răspunde

Gabriela

Eu nu am făcut toate repetările, mai făceam pauză să-mi trag sufletul. Eu ştiu cât să trag de mine încât să nu mă ologesc. Antrenoarea este super ok.
Poţi face acasă în ritmul tău şi cât poţi. Ştii cât de bine îţi face mişcarea, mai ales dacă ai job sedentar, ca mine? Spun asta din proprie experienţă, eu nu mai puteam de spate înainte.

Răspunde

Dana

Gabi, aliez cu Cro-magnonul… n-am mai ras cu asa pofta de cand te stiu! Abia m-am adunat sa termin de citit. Esti extraordinara! (cu siguranta, nu numai cand scrii) Comentariile sunt deja incluse in post :))))))

Răspunde

Gabriela

Hazul de necaz este deviza mea în viaţă. Să vedem ce brânză fac azi că iar mă duc.

Răspunde

Katyna

Lasa ca e bun abonamentul. Eu nu dansez deci nici la aerobic nu-s priceputa, dar de cateva zile am inceput sa merg seara pe jos vreo ora, in ritm alert. Ma gandeam sa iau si o banda pe care sa o „depun” in sufragerie ca si asa e nefolosita :))
Si care-i treaba cu messul? ai mess postat p-acilea si eu nu l-am vazuttt?

Răspunde

Gabriela

Mai bine abonament, dacă-ţi iei aparat pentru acasă nu vei lucra, toate prietenele mele care şi-au luat aparate le-au făcut suport de haine.
Nu e postat messul nicăieri, îl au unele fete pe care le cunosc de pe forum-uri şi cu care mă mai conversez pe mess.

Răspunde

peafowlady

Eu mi-am facut abonament la sala mai demult si am fost doar de vreo 4 ori… nu mi-a placut, era plin de „barbati” umflati cu pompa, like so: http://www.oldtimestrongman.com/images15/bosco.gif si cateva pitzi.
In prima zi am tras de toate fiarele care se gaseau acolo si la plecare de abea ma mai tineam pe picioare (a doua zi am fost paralizata)… vina mea bineinteles caci trebuia sa o iau usor.. in orice caz am renuntat dupa scurt timp si m-am apucat de alergat. : )

Răspunde

Gabriela

Eu mă duc la una doar pentru femei. Tot ce văd tot timpul sunt chiloţi tanga, sâni şi alte asemenea. Aş prefera musculoşii. Eu fac aerobic, ziceam că după aerobic trag şi de fiare dar nu mai am energie nici să mă schimb de haine.

Răspunde

camelcutza

La care sala mergi? Nu de alta, dar am nevoie de o recomandare, au cumva un site? (mai ales ca stiu ca locuim cam prin aceeasi zona:D)

Răspunde

Gabriela

Isamar, cea de lângă complexul Sir de la Lujerului.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: