Luciu de buze Shimmer Elf- Review

Am 4 care au venit în setul de sărbători la un preţ incredibil de mic, evident că seturile s-au dat imediat, individual produsul este 15 lei şi face parte din gama Esential.

Când l-am primit mi-a încântat privirea modul de prezentare, apoi m-am gândit că sunt un picuţ cam turbate culorile, mai ales roşul, apoi sincer m-am gândit că cine le-a formulat are dioptrii mari de nu vede cât sclipici a pus în ele şi aşa cu idei preconcepute am început să le pun pe buze, unul câte unul. Între timp le-am purtat aproape zilnic şi chiar nu regret achiziţia.

2013-01-25 12.48.18

  • formula este uşoară, translucidă, precum un gel, uşor pigmentată şi deşi în ambalaj sclipiciul pare excesiv, atunci când este aplicat este destul de mărunt încât să nu fie vizibil, ci doar să reflecte frumos lumina. Nu se întinde peste conturul buzelor, formula nu se lichefiază excesiv în contact cu căldura buzelor cum se întâmplă cu unele produse, de ajung să treacă milimetric de conturul natural al buzelor
  • mirosul este dulceag-fructat şi-mi place mult că pe măsură ce se duce lasă în urmă pe buze un gust uşor dulceag, situaţie valabilă şi la Hypershine şi la cel hidratant. Ţinând cont că cică mâncăm 3 kile de ruj pe durata vieţii, apreciez că în ultimii ani produsele pentru buze şi-au îmbunătăţit şi gustul că eu recunosc, îl cam mănânc că ronţăi tot timpul la birou şi beau mult ceai, mai mult de 3 ore nu rezistă la mine.
  • sunt mult mai puţin lipicioase decât cele Hypershine, culorile sunt foarte purtabile, nuanţa de fucsia arată super iar cea roşie la fel de frumos, chiar am primit complimente pentru aspect (pe bune, zău). Dacă aveţi lupă puteţi vedea şi „dârele” făcute pe mână în poza de mai jos 🙂 Sau măriţi imaginile apăsând pe ele.

Camera Uploads

  • şi acum… ambalajul… ei, aici se putea mai bine, trebuie să recunosc. Ambalajul este din plastic… o să o zic pe şleau, ieftin, plastic ieftin. Dar nu am nicio problemă cu asta, singura chestie enervantă este că dopuleţul ăla care curăţă excesul de pe moţunache e prea îngust, vreau şi eu ca orice femeie să-mi trag un strat generos de gloss pe bot şi nu reuşesc pentru că nu pot să scot destul din prima sau a doua, iese câte un pic câte un pic, am zis şi-n articolul anterior când le-am luat că nu merge aşa jap jap să dai o dată cu muţunache pe buze, trebuie să stai să scoţi din tubuleţ de mai multe ori. Iar fără gâtuitor e prăpăd 🙂 iese mult pe tijă şi nici că mai intră la loc în tub. Prefer să-l spârcâi.

În concluzie formula îmi place, aspectul îmi place dar ambalajul putea fi diferit. Acum, nu aveam pretenţii mari de la ele dar ce este în tub este peste aşteptări. Şi cele hypershine sunt miştocuţe şi au şi un aplicator mai prietenos, o să le fac şi lor nişte poze curând.

{ 1 trackback }

{ 2 comments… read them below or add one }

Ana

Amuzant 😀 chiar 4 – 5 k depinde
Am un luciu de buze Elf si imi place 🙂 A fost cadou ♥

Răspunde

Graziella

chiar eram curioasa de luciurile astea de buze. multumesc pentru review.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: