Loţiune-ulei pentru corp Balea cu miros demenţial

Voiam demult să scriu despre o loţiune de corp care miroase dulce de te ia de cap şi care mie îmi place foarte mult, am luat vreo 3 până acum, poate aţi văzut-o pe rafturi în DM dar nu i-aţi dat atenţie din cauza preţului mic.

Este de la Balea, face parte din produsele ediţie limitată apărute acum vreo 2 luni.  Cam toate astea ediţie limitată miros de-ţi vine să le lingi acolo pe loc, am primit-o şi pe cea cu cioco şi smochine, are poze cu fursecuri şi ciocolată pe ambalaj aşa că vă puteţi imagina ce miros are… dulce, de prăjitură.

Eu iarna am pielea uscată, pe faţă chiar am bucăţi care se descuamează dacă nu schimb crema şi am nevoie şi pentru corp de o cremă mai grasă. Problema cu astea grase sau cu uleiurile naturale de corp este că nu se absorb aşa de repede şi uneori n-am timp decât 10 minute pentru duş şi cremuit.

Îmi place mult loţiunea că este un pic mai grasă, fără a fi slinoasă la aplicare, oblojeşte pielea uscată pe care o face tot omu’ la ger şi compoziţia: 40 % uleiuri naturale de migdale, soia şi floarea soarelui. Când am luat-o m-am gândit că va lăsa peliculă grasă pe piele dar nu am rezistat mirosului şi mi-am zis să o încerc. În ciuda conţinutului mare de uleiuri se absoarbe repede şi are o consistenţă uşoară, se întinde bine pe piele şi mirosul persistă destul de mult pe piele, chiar câteva ore.

Singurul inconvenient la care mă pot gândi este mirosul… puternic şi dulce… unora s-ar putea să nu le placă. Ca loţiune pentru îngrijirea pielii iarna este foarte reuşită.

Preţul este aprox. 10 lei pentru 200 ml

{ 2 comments… read them below or add one }

Kisstyana

Hey 🙂
Am ochit-o si eu de ceva timp, dar ma gandeam ca am prea multe creme de corp, dar parca..in continuare imi face cu ochiul …
Recent, am cumparat gelul de dus cu smochine si ciocolata si e bestial!!!

Pupici,

Răspunde

Gabriela

Mi se pare că au făcut treaba foarte bună cu produsele ediţie limitată scoase acum în gama Balea. Şi eu m-am abţinut cu greu dar până la urmă am cedat 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: