Lapte demachiant Balea Med-review

Din multele produse Balea încercate unele mi-au plăcut, altele nu însă demachiantul ăsta chiar este fain, îmi aduce aminte de demachiantul vichy. Am mai avut un demachiant Balea, cel simplu, din gama lor clasică dar … meah… nu l-am cumpărat din nou. Însă acesta este neaşteptat de reuşit. Recunosc că în ultimul timp am tot citit chestii de bine despre el, însă eu l-am primit cadou de ziua mea şi aşa am ajuns să-l încerc. Cam stau departe de produse „med”, „sensitive” etc pentru că mă atrage foarte mult la un produs şi mirosul şi astea nu te iau de nas, dimpotrivă (da, sunt genul de „pupăză” care deshide gelul de duş în magazin să-l miroasă înainte de a-l cumpăra, şamponul şi cam toate chestiile care nu sunt sigilate şi pe care nu le stric deschizând capacul să le miros).

2013-01-022

Demachiantul are exact consistenţa mea favorită, nici prea apos nici slinos. Mie îmi place să pun demachiantul pe faţă, să masez să se adune machiajul şi ce gogoreze am mai adunat de la poluare şi apoi să dau cu apă şi să se ducă mizeria aşa. Ştiu că tradiţional trebuie îndepărtat cu dischetă demachiantă care probabil adună şi mai bine din cauza texturii dar fiecare cu ce-i place. Unele produse pentru demachiat nu se pretează la această metodă cu clătire, lasă o peliculă grasă pe piele când clătesc cu apă.

Apropo de ştersul cu dischetele demachiante… am un pitic paranoic la faza asta… am impresia că dacă şterg cu discheta demachiantul plin de jeg bag o parte din mizerie înapoi în pori… ca şi cum ai da cu glet pe un perete cu găurele, aşa că prefer să mă spăl.

Revenind la produsul în sine, îl recomand cu căldură, nu m-am înroşit, nu m-am iritat, nu mi-a cauzat neplăceri în jurul ochilor, preţul este mai mult decât acceptabil (12 lei), eu l-am folosit şi „dimineaţa” (adică imediat ce am făcut ochişori şi m-am dus la baie să văd cu ce moacă mă lupt în ziua respectivă)  ca să curăţ pielea de resturile de cremă şi să mă înviorez. Nu are parfum şi conform etichetei este prietenos şi cu tenurile foarte sensibile, dispuse la alergii.

{ 8 comments… read them below or add one }

Alina lui Brumarel

il am si eu, am ajuns pe la jumate si o sa-i fac review. pe mine m-a uimit rapiditatea cu care demachiaza :).

Răspunde

Ioana Rosu

Hai ca m-ai facut curioasa. E pe lista la urmatoarea vizita in DM

Răspunde

Mara

eu ilampe cel cu piersici/ caise ceva de genu si mi se pare prea gros, trebuie sa il tot curat altfel se intareste produsul si nu mai scot nimic, dar il voi incerca pe acesta de curiozitate 🙂

Răspunde

Dara

Si eu l-am avut, dar nu mi-a placut prea tare. Nu curata foarte bine, cel putin pe tenul meu.

Răspunde

Gabi Radu

Am descoperit de curand produsele Balea si imi plac f mult. Momentan am incercat doar cremele de corp dar voi incerca acest demachiant cat de curand. M-am saturat sa dau multe zeci de lei pe Avene, Vichy sau La Roche Posay.

Răspunde

Deea

Asa fac si eu, le deschid pe toate ca sa le miros :))) Recunosc ca eu sunt sensibila la mirosuri si de asta e important sa miros un produs inainte sa-l cumpar.
Iar cu demachiantul chiar m-ai facut curioasa, e pe lista mea acum! 😛
Pupici

Răspunde

Nimphetamin

Acesta este demachiantul meu preferat, am si scris despre el 😉 Curand termin al treilea flacon si mi-am luat unul tot de la Balea, dar din gama Nature, pt ca-s curioasa sa fac o comparatie. Daca nu-mi place, ma intorc fara regrete la acesta 🙂

Răspunde

martinelli

Este nr. 1 la mine 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: