Lacul pentru unghii de la Rimmel

rimmel-wear-maxxÎn seara aceasta în timp ce găteam (da, este momentul acela al anului) cu ochii la ajutorul de bucătar portocaliu şi urechiat, era să blestem din nou tăişul cuţitelor de la ikea. Credeţi-mă, afurisitele alea de cuţite au costat vreo 10 lei setul de 4 bucăţi cu tot cu „cărămida” de lemn dar sunt bune de hăcuit duşmanii.

De data aceasta am scăpat cu degetele întregi, dar manichiura mea a luat-o-n plin de la cuţit. Şi eram dată şi cu oja mea preferată.

Că veni vorba de oja mea preferată (mai mult sau mai puţin incidental), mă declar fană a ojei de la Rimmel.

Varianta pe care o am acum este Rimmel Wear Maxx şi cred că face anul în curând de când o am. A costat 10.80 lei şi am un lac incolor şi unul roşu. Sticluţa este destul de mare, are 12 ml.

Ce-mi place la acest produs:

  • Îmi place faptul că atunci când mă dau pe unghie alunecă uşor şi nu face brazde inestetice
  • Are o strălucire superbă când se usucă
  • Dacă vreau o nuanţă puţin diferită, dau un singur strat şi îl las să se usuce. La culoarea care îmi place mie, un roşu sângeriu (391 celebrity bash) pot obţine un roşu deschis superb dacă dau doar într-un strat. La al doilea strat nuanţa devine perfect opacă, intens pigmentată şi identică cu nuanţa din sticluţă.
  • Şi chiar rezistă foarte bine pe unghie comparativ cu alte produse. Nu a rezistat 10 zile niciodată, poate pe mâna unui comatos să reziste atât. La mine sare cam în a 4-a zi, în condiţiile în care utilizez intens tastatura, mai ales pe unghiile care se lovesc de taste foarte des. Oja începe să sară după vreo 40 de pagini plus ymess.

Prefer să-mi dau mai des unghiile cu lac incolor, dar atunci trebuie să am grijă să le ţin curate mereu. Cam greu ţinând cont că trebuie să arunc aproape zilnic mingea plină de bale şi pământ de 59826484327 de ori ca să fie şi portocaliul meu fericit. El este mingiofil şi alergător de cursă lungă.

{ 6 comments… read them below or add one }

Anca

omg…deci e a doua oara cand ma dau, si m-a tinut 2 zile…prima oara m-a tinut 3 zile pana sa crape…..cred ca tine pana la urma si de unghia fiecaruia?

Răspunde

Gabriela

Cam da, depinde şi ce faci şi cât impact primesc, sunt sigură. La mine ţine cam 4 zile pe unghii scurte, nu lungi, că nu le pot ţine lungi că oricum mi se tocesc de la scris. Oricum, faţă de altele care s-au ciobit a doua zi când îmi curăţam nasul cu şerveţelul (nu dau nume…sephora…) e ok.

Răspunde

misscriss

Asta e cred culoarea pe care o port cel mai des, dar oja in sine nu mi-a placut deloc. S-a ciobit dupa vreo 2 zile, iar pe mine asta ma cam enerveaza… dar culmea am folosit si alte oje de la Rimmel si au fost super, nu s-au ciobit deloc… oh well. O oja de care aud numai lucruri bune este Sally Hansen dar habar nu am daca se gaseste pe undeva prin oras…

Răspunde

Gabriela

Nici eu nu ştiu dacă se găseşte Sally Hansen în România, numele firmei îmi este foarte cunoscut datorită internetului. Mi-am mai luat nişte lacuri de unghii, unul de la Bourjois şi de la Farmec, sunt în teste ambele formule momentan, vor urma şi opiniile mele în curând, dar Bourjois este destul de mişto momentan.

Răspunde

misscriss

Sally Hansen am vazut de vanzare pe net, chiar si pe okazii insa am fost putin reticenta… si nici nu cred ca am vazut nuante care sa-mi placa…
In rest… Bourjois nu am incercat, acum am o oja de la Astor care arata super dar nu o pot testa caci folosesc acel tratament de unghii de la Farmec care dureaza vreo saptmanana… sunt curioasa de rezultate…
Ah… si in ciuda parerilor destul de proaste… mie-mi plac si ojele elf.

Răspunde

Gabriela

Elf nu am încercat 🙂 încă…

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: