Idee de depozitare de la IKEA

În urmă cu mai bine de un an mă uitam pe youtube la un filmuleţ cu idei de depozitare pentru cosmetice. În cazul în care nu sunteţi youtub-eriţe pasionate, ei bine, unele doamne sau domnişoare au atât de multe produse de machiaj încât ar hrăni toţi somalezii dacă şi-ar vinde fardurile pe ebay la juma’ din preţul de achiziţionare. Cele 120 de borcane cu murături, dulceţuri şi compoturi din dulapul bunicii sunt nimic pe lângă ce mi-au văzut ochii pe youtube în materie de „colecţii” de machiaj.

Multe dintre noi suntem cu un picior în groapa maniei (inclusiv eu) şi avem mai mult decât strictul necesar şi evident că apare nevoia de a depozita şi organiza eficient produsele. Ca să termin cu digresiunile…ei bine am fost la IKEA şi mi-am luat un „cuib de păsărele” (aşa zice mama despre cutia mea) şi am montat-o ca să-mi pun cutiuţele în ea.

Este super practică, din lemn natur, ceea ce înseamnă că poate fi vopsită ca să se asorteze ambientului, dată cu lac incolor sau pentru cele pasionate de pictură, poate fi înfrumuseţată cu diverse modele (faceţi-o voi p-asta că eu sunt paralelă cu arta).

La montaj…trebuie să vă avertizez să nu vă încăpăţânaţi ca mine, lăsaţi soţul, prietenul sau tatăl să-şi dea cu ciocanul peste degete, lemnul natur fiind mai tare decât aglomeratul tip PAL. 🙂 Eu am săvârşit 2 lovituri de ciocan şi zău că-n meseria mea e nasol să ai 2 degete nefuncţionale.

Costul cutiei FIRA a fost 30 de lei şi o găsiţi la categoria soluţii pentru depozitare. Eu am varianta cu 2 sertare mari şi 3 mici, dar există şi în alte variante, cu 9 sertare mici…

Primele 2 fotografii prezintă cutia mea dată doar cu lac incolor şi următoarele 2 fotografii arată idei de decorare. După cum vedeţi, cu puţină creativitate puteţi avea cel mai şic „dulăpior” de cosmetice.

L.E. Nu se mai găseşte la Ikea însă au alte alternative pentru depozitare acum

{ 1 trackback }

{ 5 comments… read them below or add one }

Hellne

buna! m-am uitat si eu la filmuletele de pe youtube cu „makeup collections” si mi-au sarit in ochi sertarasele de plastic in care isi depoziteaza domnisoarele de acolo „colectiile”. ai idee unde se pot gasi si la noi dulapioare de plastic cu sertare, de dimensiuni mici-medii?

Răspunde

Gabriela

Am văzut în Auchan, în centrul de cumpărături Militari. Aveau cu 3 sertare şi costau cam 30 de lei. În alt loc nu am mai văzut în Bucureşti.

Răspunde

Alexandra

de la auchan mi-am luat si eu dulapior de plastic cu 3 sertarase, am dat 30 lei
imi poti spune, te rog, ce dimensiuni are cutia de la ikea?

Răspunde

Gabriela

Cutia de la Ikea nu cred că se mai găseşte, dar o măsor imediat. 36 (înălţime)x25(lăţimea)x 26 (adâncimea). Dulăpior de plastic cu sertăraşe mi-am luat şi eu anul trecut tot din Auchan, al meu are 4 sertare şi a fost 34 de lei.

Răspunde

Oana

Link va rog, unde se pot gasi ?

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: