I love spring -Tag

Ca o codaşă ce sunt cu articolele, fac şi eu această leapşă. Mulţumesc foarte mult Deena pentru acest al doilea tag. Adevărul este că circulă multe tag-uri pe bloguri şi-mi place mult să le citesc dar dacă nu-mi dă cineva un ghiont să spună clar că ar vrea să-l fac şi eu, lenea din mine învinge. Mulţumesc Deena că mă motivezi 🙂

Aşadar…să purced

1. Care este oja ta preferată primvara?

 • Nu sunt ‘ojistă’ pasionată, am doar câteva amărâte. Nici unghiile nu mă ajută, sunt friabile şi late şi prefer să le ţin tăiate scurt şi să nu le acord un rol decorativ prea important, vreau doar să nu arate dezgustător. Însă este o culoare care mă scoate din dificultate mereu, indiferent de sezon şi pe care o recumpăr ca un roboţel: de la Miss Sporty nuanţa rozalie din colecţia de French Manicure. Rezistă binişor şi face unghia să arate rozalie şi sănătoasă şi îngrijită.

 2013-04-14 02.07.00

2. Care e culoarea ta preferată pentru buze în această primăvară?

 • Gloss-ul Elf Hypershine în nuanţa Vixen. Deşi are culoare de jeleu pe buze arată superb.

 2013-04-14 02.16.46

3.  Arată-ne rochia ta preferată pentru primăvară!

 • Of of, aici nu prea am ce brânză să arăt pentru că primăvara umblu în blugi şi chestii comode gen tricouri simple. Însă am să vă arăt fusta mea preferată de ani de zile cu care aş vrea să fiu îngropată şi o port cât de mult îmi permite vremea.

 2013-04-14 02.24.24

 Şi pentru că are 3 fire de satin băgate pe orizontală, poate fi strânsă şi făcută rochiţă.

2013-04-14 02.32.10

4.  Care este floarea ta preferată?

 • Atenţie voi toţi ăştia cu doctorat şi casă-n Ibiza care-mi luaţi trandafiri roşii şi orhidee! Florile mele preferate sunt de fapt… garoafele. Şi-mi plac foarte mult florile sălbatice, alea de le găseşti pe câmp, uneori lângă o balegă de vacă. Bine, bine….. şi orhideele au farmecul lor, mai ales cele în ghiveci oferite de persoane dragi de care mă pot bucura mult timp. Luaţi-o de exemplu pe asta. Nu-i aşa că parcă e o făţucă de canibal diliu acolo între petale?

2013-01-26 22.09.45

5. Care este eşarfa ta/accesoriul tau preferat?

 • Mdea, nu am eşarfe. Nu ştiu de ce. Pur şi simplu nu m-am deranjat vreodată să-mi cumpăr. Dar am accesorii preferate, briz-brizurile de mai jos. Ambele au două feţe şi îmi place mult aspectul antichizat.
2013-04-14 02.49.30
6.  De care trenduri pentru primavară eşti super entuziasmată anul acesta? (machiaj, modă sau ambele!)
 • Eu cu moda şi trendurile sunt paralelă, nu mă sfiiesc să o recunosc. Habar nu am ce trenduri au fost lansate pentru acest sezon, mie mi se par doar metode de marketing. De ani de zile mi se pare că-n materie de machiaj se repetă placa „primăvara culori pastelate, vara culori de bronz, toamna movuri şi marouri” iar iarna nu mai contează că oricum nu te vede nimeni de sub fular.

7.  Lumanarea ta preferată?

 • Ca miros mi se pare ok cele parfumate de la Ikea însă am una de suflet, pe care nu am aprins-o decât un pic, oferită cadou de vară-mea.

2013-04-14 03.01.07

8. Parfumul/spray-ul de corp?

 • Prefer mirosurile dulcege, floral-orientale. În această primăvară folosesc Enigma de la Oriflame care nu e chiar un miros primăvaratec însă îmi place mult şi Tesori D’oriente Hammam. Uneori şi  Volare de la Oriflame care este floral dar care mie mi se pare că miroase foarte bine iarna, nu pe căldură.

2013-04-14 03.05.08

9. Cum este primvara acolo unde locuieşti?

 • Locuiesc în Bucureşti aşa că plouă şi faci slalom printre bălţi 🙂 Se putea şi mai rău, sunt sigură. Nu mă plâng,

10. Ce îţi place cel mai mult la anotimpul acesta?

 • Pomii înfloriţi, florile de primăvară plantate pe lângă blocuri, mirosul, faptul că iese spanacul şi loboda, faptul că pot purta haine mai lejere şi temperaturile plăcute şi agreabile.

11. Planuri pentru vacanţa de primvară sau aţi plănuit o vacanţă pentru următoarea perioadă?

 • Hmm… nu ştiu, în existenţa mea nu există vacanţă primăvara, sau prea des. Nu mă duc la mare de 1 mai şi nici nu sărbătoresc Paştele. Anul acesta voi călători un pic în afara ţării, ca şi anul trecut de altfel, împreună cu familion. Asta am plănuit şi fac economii pentru asta cu …cum pot şi eu cu toate magazinele astea deschise până la 8 seara 🙂 Vă las cu o fotografie din vacanţa de anul trecut: replica în miniatură a catedralei Sagrada Familia din parcul Minimundus, Austria.2012-08-17 12.49.08

Ofer această leapşă mai departe tuturor celor cărora le place primăvara 🙂

{ 1 comment… read it below or add one }

Dara

Si mie imi plac tare mult lumanarile de la IKEA. 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: