Hit the sales, Jack

Au început deja reducerile. După o raită de câteva zile am găsit câteva chestii drăguțe. Am ales C&A, magazul meu favorit, deși sunt cam la limită cu măsurile. La unele chestii îmi trebuie mărimea 36 dar arată bine și 38.

Toate au fost 40 de lei fiecare.

Scriu de pe mobil postarea. Sper să nu arate prea șui. Calitatea pozelor nu este prea bună, mai ales la cele negre, m-am grăbit azi și nu am editat nicio fotografie. Plus că încă nu stăpânesc prea bine arta fotografică pe mobil. Deși hainele arată decolorate vă asigur că în realitate sunt impecabile.

Cămașa este dintr-un material fin și plăcut, puțin transparent.

Fustele sunt super comode, vin bine și sunt cusute frumos, bluza din bumbac cu dantelă jos și pe umeri în spate mi-a plăcut atât de mult încât să îmi iau 2 culori. Mai aveau pe alb, roșu, un mov ciudat… Sunt fine pe piele…Dar greu cu măsurile… Am căutat ca hăbăuca M, erau multe L, nici urmă de S. Pulovărul alb gros face parte din proiectul de regenerare a garderobei de iarnă, este L însă gama asta are mărimi mai mici. Vreau să scap de cele pe care le am de mulți ani și care nu mai arată ca noi și m-am gândit că 3 pulovere groase sunt de ajuns. Mai trebuie să găsesc unul bej, moale, plăcut la atingere. O să mai caut.

Nu am avut timp să umblu prea mult, la H&M tot cea avea preț decent, redus, parcă era din plastic. La New Yorker am ochit ceva dar aștept 15 ianuarie, când va începe oficial sezonal de reduceri, poate pun lăbuțele pe un pulovăr frumos sub 90 de lei.

Recomand C&A dacă aveți nevoie de mărimi mai mari, erau foarte multe reduse. Materialele sunt fine și plăcute pe piele la multe cămăși și bluze, îmi iau de mulți ani de acolo și nu am avut surprize neplăcute.

IMG_20150112_111029 IMG_20150112_111402 IMG_20150112_111424 IMG_20150112_111058 IMG_20150112_111154 IMG_20150112_111227

{ 2 trackbacks }

{ 5 comments… read them below or add one }

Cecilia

Arata foarte bine fustele! Si eu ma impac bine cu C&A, au preturi bune si haine decente.

Răspunde

ancuta

As vrea sa te intorci cu postari in stilul tau amuzant si autoironic care, de altfel, te caracterizeaza. Succes! Sper ca pauza ti-a prins bine!

Răspunde

Gabriela

Ancuța, nu știu dacă mă mai caracterizează acel stil. S-au întâmplat multe de când am lăsat blogging-ul deoparte. Nici nu mai am entuziasmul dinainte. Plus că dacă mă apuc din nou de scris există riscul să mă reapuc și de shopping intens și nu vreau asta. Încă mă lupt cu tentațiile și cu mine însămi în magazine. Mai postez pe pagina de Facebook a blogului ce mai cumpăr, ce-mi place…

Răspunde

ancuta

Si totusi te intorci din cand in cand sa vezi comentariile de pe blogul tau. Tot respectul pentru orice decizie ai lua. Vroiam sa iti spun doar ca imi placea nu neaparat stilul tau de a scrie sau subiectele discutate, ci persoana din spatele cuvintelor. Mult noroc!

Răspunde

Gabriela

Da. Vreau să răspund oamenilor care-și rup din timp să citească ce scrie aici și să lase un comentariu. Mi se pare firesc

Răspunde

Leave a Comment

Previous post: