Gel pentru duş exfoliant Cattier

Acest produs l-am încercat la îndemul Roxanei, m-a întrebat dacă vreau să-l încerc şi să-i spun cum mi se pare. Iniţial am fost cam reticentă, dar recunosc că m-a intrigat lista de ingrediente şi anume: argilă albă, pudră de bambus, perle de jojoba, apă de floare de hamamelis, ulei de primulă de seară. Mintea mea nu reuşea să atribuie acestui amestec capacităţi de… cu alte cuvinte, mă gândeam că cine ştie ce apă chioară e cu o ţâră de bobiţe de jojoba, care sunt folosite în produsele cu scop de exfoliere.  Dar am avut o surpriză foarte plăcută când l-am încercat.

  • textura este similară unui lapte demachiant.
  • mirosul este foarte plăcut, seamănă cu Chupa Chups cu aromă de cola iniţial, cum zice Roxana, dar dacă înspir mai pe îndelete, este un miros proaspăt, puţin mai greu de definit, de lut curat amestecat cu rădăcini şi plante ierboase. Prietenului meu îi miroase a morcov trecut prin storcătorul de fructe 🙂 Deci la miros fiecare simte ceva puţin diferit. Oricum, mirosul este foarte plăcut.
  • în timpul utilizării se transformă puţin textura, devenind alb şi uşor cremos, ca-n fotografia de mai jos.
  • lasă pielea foarte fină şi curată, nu o usucă, mi-a făcut un popou super fin la atingere, de bebeluş. Zic de popou căci la mine popoul este cam aspru, de vreme ce stau toată ziua pe el.

Produsul are 2 dezavantaje din puctul meu de vedere:

1. Am consumat mai repede cantitatea pe care am avut-o comparativ cu alte geluri exfoliante de duş utilizate până acum iar asta din cauza texturii uşor fluide. Eu am pus ca Nae Prostu’, dar adevărul este că am pus cu plăcere.

2. Preţul cam măricel pentru un gel de duş – 38 de lei, mult mai mare decât restul gelurilor de duş Cattier, dar produsul cred că este optim pentru utilizare săptămânală, fiind exfoliant, aşa că dintr-o dată nu mai pare un răsfăţ costisitor.

{ 7 comments… read them below or add one }

Anda

Suna foarte interesant :). Ingredientele enumerate de tine sunt tot ce contine sau mai are si altele mai putin naturale?

Răspunde

Gabriela

Astea sunt toate.

Răspunde

lavy

cu 38 de lei cred ca poti lua muulte geluri de dus:) cred ca si unele precum Nivea sau Dove au aceleasi efecte. Chiar mi se pare ca acordam prea mare importanta si prea mult timp unui banal gel de dus.

Răspunde

Gabriela

lavy, sunt persoane care preferă produsele bio, altele Dove şi Nivea. Eu am din ambele categorii, fiecare produs are calităţile sale. Ceea ce pentru mine pare un preţ măricel, pentru alte persoane este acceptabil. De multe ori am vrut să cumpăr produse mai scumpe dar am renunţat pentru că nu am găsit opinii şi mi-a fost teamă să dau banii pe el.

Răspunde

Roxana

Multumesc pentru articol.
Sunt sigura ca putem lua cu 38 de lei multe geluri de dus, cum cu 100 de lei unii isi iau mai multe tricouri. Uneori imi iau si eu 3, alteori nu-mi ajung nici pentru unul. Se numeste diversitate.

Răspunde

mascha

Am fost foarte multumita de toate produsele Cattier,in speta de sampon.
Legat de ce spune lavy, gelul de dus nu mai este banal atunci cand otraveste planeta noastra,este cancerigen,ataca epiderma,dezechilibreaza sistemul hormonal & endocrin….{gelurile de dus non bio}
In functie de tipul produsului exfolierea eficienta {scrub} se realizeaza dupa spalarea corpului si poate include loofah naturala {se gaseste chiar in farmacii & hypermarketuri} – este foarte benefica pentru intregul organism stimuland circulatia & eliminarea toxinelor,pe langa efectul estetic.
In majoritatea culturilor traditionale scrubul are un rol foarte important,mergand pana la un rol spiritual {baile sacre}.

Răspunde

Mihai

Produsele BIO organice sunt produse 100% naturale (spre deosebire de cele „naturale” pe care le găsim în comerţ şi care sunt de fapt multe ingrediente chimice împreună cu unul natural), nu conţin nici un ingredient chimic, iar ingredientele din compoziţia lor au fost cultivate organic (fără îngrăşăminte, pesticide etc.) şi extrase prin metode naturale. Cosmeticele BIO organice sunt obligatoriu certificate de către una din organizaţiile autorizate din domeniu şi sunt etichetate ca atare.
Mai multe detalii gasiti aici: http://bio-lifecare.yolasite.com/blog/produse-bio-vs-non-bio-vs-natural-

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: