Gel de duş şi unt de corp marca Sephora

Produsele acestea le-am cerut cadou ca recompensă că m-am lăsat de fumat. Mi le-a cumpărat bărbosul (care între timp s-a frizat şi nu mai arată ca un homeless) şi am fost super entuziasmată când le-am primit. De câte ori intram în Sephora îmi sticleau ochii când vedeam gama lor de corp, aşa fain arată toate flacoanele alea… dar nu prea m-au încântat. Untul de corp a fost ok, dar gelul de duş nu prea. Sephora are 2 tipuri de unturi de corp: cele cu arome de fructe şi cu produse asociate (ulei de corp, gel de duş, scrub, spumă de baie) pe care l-am încercat eu şi încă un unt care se numeşte Super Supreme Body Butter, care este într-o cutie albă şi care cred că-i mai bunuţ, de vreme ce-l laudă multă lume.

Trebuie să-mi dezmorţesc degetele că m-am congelat azi, le simt amorţite pe tastatură. Am fost în parc pe vremea asta ca să ne întâlnim cu o potenţială „soaţă” pentru câine (v-am zis mai demult că l-am scos pe piaţă), dar totul a fost platonic, ea era agitată, el un băbălău, afară frig… deci momentan nu vom avea pui de Danika. Poate mai încolo.

Gata, am început să le simt 🙂 Mi s-a mai dezmorţit şi creierul între timp…

Gelul de duş are 150 de ml iar untul de corp 200 ml iar aroma produselor este căpşuni-zmeură. Gelul de duş nu  lăsa pielea fină şi curată, ci curată şi un picuţ cam uscată.

Untul de corp se distribuie destul de uşor pe piele, este mai mult ca o cremă, nu ca un unt pentru corp, mai bine îi zicea smântână de corp. Am întâlnit produse denumite unt de corp mult mai groase ca textură. Se absoarbe bine, nu lasă grăsime pe piele. Nu am ce-i reproşa în afară de miros. Mirosul era ok, miros frumos produsele astea din gama Bath&Body, arată de milioane, dar după ce le-am folosit o perioadă parcă a început să-mi miroasă cam artificial, ca mirosul ăla de la îngheţată cu fructe de pădure ieftină rău, la vafă.

Deci untul de corp este ok dacă vă plac mirosurile pe care le oferă gama, depinde de nasul fiecăreia, poate fi folosit şi vara, deşi dacă aveţi pielea uscată vizibil va trebui să reaplicaţi, căci la duş se duce un strat alunecos de pe piele care rămâne la suprafaţa pielii şi se simte când se udă pielea (la multe creme de corp am păţit aşa). Dar gelul de duş mi se pare cam nereuşit, comparativ cu alte produse de acest gen încercate până acum. Aştept şi opiniile voastre, evident.

Preţuri… aaa parcă 15 lei gelul de duş şi untul de corp este cam 30-35 de lei, sau ceva de genul (corectaţi-mă dacă greşesc)

{ 4 comments… read them below or add one }

Mia

Subscriu , eu am primit un set cu gel de dus , scrub si unt de corp , iar gelul de dus zace si acum nefolosit…probabil are o contributie la asta si mirosul , eu il am pe cel cu lamaie si e prea fresh.Dar intr-adevar , nu hidrateaza si, in plus, e cam apos.
Untul e genial , mie imi place mult , hidrateaza exact cat trebuie, iar scrubul…scrubul e divin , miroase a limonada cu mult zahar si exfoliaza perfect.Pe asta chiar ti-l recomand din suflet , mi se pare unul din cele mai bune produse Sephora.
Imi place mult blogul tau , il urmaresc de mult timp, dar abia acum am avut si eu ceva de zis 🙂 Keep up the good work.

Răspunde

Gabriela

Mulţumesc pentru comentariu, Mia. Eu am abandonat produsele pentru corp Sephora după experienţa asta, în sensul că nu am mai cumpărat nimic. Până acum, dintre produsele marca Sephora luate, cam 40% au fost ok, restul nu au fost pe placul meu aşa că sunt cam reticentă. Dacă nu-mi recomandă cineva un anumit produs, nu mă mai bag 🙂

Răspunde

Iulia

Felicitari. Eu nu reusesc sa ma las de fumat. Daca as reusii, cu banii de pe tigari mi-as face si eu mici placeri, cadouri macar o data/luna ca sa simt :)).

Răspunde

Gabriela

Într-un fel este super că m-am lăsat de fumat că este nesănătos, dar ştii ce fac eu cu banii economisiţi de pe urma fumatului? Îmi iau toate tâmpeniile de mâncare, dulciuri, pizza livrată, m-am făcut cât casa de când m-am lăsat că nu am avut nici un pic de voinţă să mă abţin şi de la fumat şi de la mâncare… a fost greu să renunţ la ţigări aşa că de câte ori simţeam dorinţa de a fuma băgam un Kinder Delice. 🙂 Acum fac sport să dau şunca jos.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: