Gel de duş Johnson’s

Nu folosesc exclusiv produse bio sau manufacturate, prefer produsele naturale în cazul cel care sunt absorbite de piele, dar la duş am toate naţiile: ieftine, scumpe, româneşti, străine.

În ultimul timp am tot cumpărat săpunuri realizate manual pentru igiena corporală, dar printre produsele pentru duş pe care le tot cumpăr se află şi gelurile de duş de la Johnson’s.  În ultimul timp am găsit sticluţele de 400 ml la preţ foarte accesibil, ceva gen 7-8 lei (cred că era o promoţie), aşa că am tot luat. Acest gel de duş este foarte plăcut la duş, nu-mi usucă pielea şi îmi dă o stare de bine datorită mirosului plăcut pe care îl emană.

Nu este un produs cu textură consistentă, este mai mult spre lichid decât spre cremă, ca un gel fluid. Din acest motiv se distribuie foarte repede pe întreg corpul, făcând o spumiţă delicată. Mie una îmi pare o alternativă foarte bună la alte produse similare mai scumpe.

Astăzi am dat o fugă şi la târgul de produse handmade care se desfăşoară la Universitate, în curtea Palatului Şuţu. Am găsit acolo măsuţa cu produse Jovis şi o doamnă super drăguţă pe care am flituit-o când a vrut să-mi prezinte produsele. Nesimţirea mea s-a datorat faptului că mă aştepta verişoara mea de jumătate de oră la Universitate, iar eu am făcut şi ocol să-mi iau săpun. Intenţionez să mai dau şi mâine, 4 iulie, o fugă ca să mai cumpăr ceva şi să stau la taclale cu doamna (cred că este mama Ioanei, creatoarea produselor, dar nu bag mâna în foc). Deci, în viitorul apropiat voi scrie un articol despre aceste produse.

Zilele acestea voi da şi comandă de ingrediente pentru fărduleţele minerale despre care am vorbit mai demult. Vor veni cu viteza melcului, în câteva săptămâni.

Am scos programarea articolelor momentan pentru că le programam fără să le finalizez şi aeriană cum sunt, uitam în ce dată sunt şi se publicau alea de nebune în format brut. Dar în curând va apărea un nou articol în categoria Promovare handmade, despre produsele Marillys pe care le putem găsi pe breslo. Sper că vă place să citiţi poveştile artizanilor şi vă tentează produsele oferite de aceştia cititorilor acestui blog.

Un weekend plăcut tuturor. Eu mă voi juca Sims 3 ca disperata până fac scolioză.

{ 4 comments… read them below or add one }

Katyna

Necesit o vizita pe la raionul de cosmetice, pt ca eu nu stiam de gelurile astea de dus :)).
Ce pacat ca nu se poate juca Sims in retea sau ceva de genul….si eu il am pe sims 3. Dupa ce i-am omorit sistematic pe toti (too much work at the job) am uitat de joc si sa-l joc. Daca tu il ai pe Sims 3, cromagnonul nu-l are cumva pe WoW? 😀

Răspunde

Claudia

Ha ha. Eu deja imi tratez scolioza produsa de Sims 3. In concediu de Craciun asta am facut: Sims. Ajunsese Simsa mea sa aiba vreo 3 copii si deja nu le mai faceam fata :)) Am renuntat incet incet, nu de alta dar imi petrec minim 8 ore pe la comp la servici, si cred ca imi cam ajunge atat pe zi.

Răspunde

Gabriela

Este jocul meu favorit. Şi eu petrec mult timp la computer, de asta mi-am făcut ochelarii cu lentile cu antireflexie. Ajută foarte mult, nu te mai simţi aşa de obosită.

Răspunde

lavy

si mie imi plac Johnson’s! Il foloseam pe cel mov.
Cat despre geluri d edus, ultima mea patanie este legata de kaufhaus:) Am descoperit acolo niste chestii interesante insa dupa c em-am spaalt am vazut ca scria spuma de baie si nu gel de dus:(
Asta e, bag un Ives rocher…

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: