„Gadget-uri” japoneze pentru tinereţe veşnică

Nu mai este un secret pentru nimeni că naţia japoneză este inventivă şi avansată tehnologic. Ce-mi vine în minte când mă gândesc la frumuseţe în Japonia? Doar 2 chestii că stau prost cu imaginaţia şi cunoştiinţele în domeniu: Shu Uemura şi Shiseido.

Dar după seara asta s-a schimbat un pic foaia. Am stat un pic şi m-am gândit dacă să public sau nu acest articol…

Fără comentarii extensive că sunt de prisos, iată ce inovaţii japoneze anti-îmbătrânire am găsit pe net.

Dispozitivul de gimnastică facială care prin mişcări ale gurii exersează şi tonifică musculatura feţei

face-slimmer-mouth-exercise-japan-mouthpiece-1

laaaa….face-slimmer-mouth-exercise-japan-mouthpiece-4

la-la-la

face-slimmer-mouth-exercise-japan-mouthpiece-2

ştiţi ce e ciudat, că-n multe poze cu alte ‘gadgeturi” d-astea modelul stă cu mâna aşa răsfirată şi spre faţă… de exemplu şi-n poza asta cu masca pentru gimnastică facială

Facewaver-Exercise-Mask

Împotriva bărbiei duble, un dispozitiv de exersat …limba…cu gust de citrice cică (nu comentez, nu comentez, sunt puternică!)

kuwaete-sukkiri-tongue-exerciser-mouthpiece-1

Şi după o porţie de gimnastică cu aceste dispozitive merge numai bine o „saună” facială cu această mască care face pielea să asude. Doar mie mi se pare că-l strânge la urechi?

sports-bodymaker-face-slimmer-mask

Suzeta lu’ mamaie care se bagă (unde altundeva decât în gură) şi se trage aer prin ea pentru a tonifia musculatura feţei…suferă babă la frumuseţe, zice-o vorbă din poporpupeko-face-cheek-anti-aging-breathing-exercies-mouthpiece-1

Eu zic că pentru rezultate rapide se poate combina masca facială roz cu suzeta sau cu aparatul de scos limba sau de ce nu, cu … ăăă….cu…. cu primul dispozitiv care la prima vedere pare a fi cel mai….cel mai… bine gândit.

Eu ştiam că şi râsul tonifică aşa că…

Sursa pozelor aici.

{ 9 comments… read them below or add one }

Deena

Trezita la 5 jumate cu multa treaba de facut m-am pus pe un ras isteric cand am dat de postarea ta. Inca ma gandesc daca sa ii arat sau nu lui barbatu-meu poza cu primul gadget cand vine de la munca diseara!Stiu exact ce comentariu va face, nu de alta dar si eu numai la porcarii m-am gandit!:))) Dirty minds think alike!=)))

Răspunde

Gabriela

Mă declar fericită dacă te-au amuzat pozele, eu am râs cu lacrimi la unele chestii de acolo. Trebuie să recunosc că unii oameni sunt extrem de inventivi.

Răspunde

Gabi Radu

Excelent articol! Ma prapadesc de ras si eu si iubitul meu. El ar vrea sa cumpere primul dispozitiv. Cica sa ma mentina tanara si frumoasa dar eu cred ca are ganduri ascunse.

Răspunde

Gabriela

Tu eşti oricum tânără şi frumoasă, să-i zici asta iubitului tău 🙂

Răspunde

Claudia Choice

Is it just me ori prima poza e pornache tare?? :))

Răspunde

Gabriela

Mie toate mi se par amuzante, Claudia. Recunosc că incurajează imaginaţia să zburde în acea direcţie, de aceea am stat un pic să mă gândesc dacă să le arăt pe blog

Răspunde

Adina

Eu zic ca ne-am descurca sa facem cateva exercitii faciale pentru mentinerea frumusetii si fara toate aceste dispozitive. Nu credeti?

Răspunde

Gabriela

Sunt perfect de acord. :))

Răspunde

Mara

nu mai am cuvinte :)))

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: