Freza zilei – coc împletit

Nu se mai potoleşte căldura asta aşa că părul meu stă prins şi dacă l-aş putea face cumva să stea numai în sus să nu-mi mai atingă faţa şi gâtul deloc aş fi tare fericită.

De obicei îl răsucesc deasupra capului şi-l prind cu un cleşte mare de păr dar m-am gândit că aş putea face şi altceva să nu mai arăt ca gospodina.

IMG_20130729_210034

Şi se face şi foarte simplu: se prinde părul în coadă de cal, apoi coada se împarte în două şuviţe care se împletesc în trei una câte una şi se întorc frumos în jurul bazei cozii fără a strânge. Eu am folosit cleştişori cam de un cm lungime ca să fixez împletiturile.

Şi am întrat şi eu în rândul lumii:)) Am pus pe blog poză făcută cu telefonul la muncă, că acasă nici vorbă să apuc să documentez pas cu pas cu fotografii.

Dacă aveţi părul lung puteţi încerca şi această variantă.

Vine weekendul, abia aştept! Mă tot chinui de luni bune să mă ţin de preferatele lunii, poate pun cap la cap un articol cu produsele favorite în iulie.

{ 4 comments… read them below or add one }

Dara

Si eu tot asa in varful capului mi-l prind! 🙂 Sta bine acolo pe caldurile astea.

Răspunde

Georgi

Si eu la fel il prind..urasc cand mi se lipeste parul pe ceafa! nici in coada nu il tin! am sa iau in considerare varianta asta!Multam!

Răspunde

Georgia

Arata foarte bine, voi incerca si eu cand imi mai creste parul! Pana atunci cred ca pot face ceva similar, dar intr-un coc mai jos, deasupra cefei.

Răspunde

Gabriela

Când aveam părul mediu ca lungime mi-era ciudă pe alea cu păr lung că ma gândeam câte freze faine îşi pot face pe păr lung… acum că a crescut iar nu mai ştiu ce să-i fac că zici că-i plapumă pe spate acum vara. Dacă nu s-ar fi inventat cocul sigur îl inventam eu 🙂 Dar cred că va merge şi la tine o varianta puţin adaptată lungimii şi arată şi mai elegant

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: