Fond de ten Astor Lift Me Up – Review

De mulţi ani nu am fost interesată de fondul de ten lichid pentru că mă ştiam cu pielea destul de arătoasă şi nu prea-mi mai plăcea senzaţia de machiaj pe întreaga faţă. Un strat subţire de fond de ten mineral era de ajuns. Dar uite că au trecut anii, m-a prins gerul iarna asta şi m-a făcut sfeclă pârlită pe faţă şi au mai venit şi ridurile lu’ peşte de final de decadă şi uite aşa m-am cam trezit cu faţa boţită şi necesitând ceva glet până am moşmondit eu ceva remedii să-mi îmbunătăţesc aspectul pielii.

Când a fost lansat acest fond de ten (cred că l-am luat în martie dacă nu mă înşel) m-am gândit că l-au făcut special pentru mine: cu ser cu efect de lifting şi rol iluminator pentru ten proaspăt şi întinerit. Este primul meu fond de ten de la Astor, până la acest produs mai luasem doar rujuri şi mascara Astor (yep, sunt faine!)

2013-06-25 01.45.27

Îmi place foarte mult cum arată pielea, deloc încărcată, produsul are nişte particule luminoase minuscule care însă nu arată prea sclipicios pe faţă deşi iniţial când l-am încercat pe mână în magazin m-am gândit că mai bine-l lăsau fără pigmenţii ăia. Dar pe făţucă nu se vede deloc ca şi cum ţi-ar fi strănunat Tinkerbell în faţă. Textura este foarte plăcută, uşor siliconată,  uşor de uniformizat. Acoperirea este medie – arăt ca şi cum aş avea în continuare piele pe faţă, doar că o piele mai netedă, fără roşeaţă.

Deşi nuanţa nu este aceeaşi cu a pielii mele, ci un pic mai închisă, se adaptează foarte repede. Mi-am luat totuşi cea mai deschisă nuanţă.

Despre rezistenţa produsului nu pot vorbi decât din perspectiva unei persoane acum cu ten normal-uscat, fără sebum care să erodeze machiajul. Nu-l fixez cu pudră că nu am nevoie, rezistă toată ziua, pe căldură transpiră faţa prin machiaj şi nu se strică. De pe degete nu se ia cu apă simplă, musai cu apă şi săpun.

Şi da, acoperirea poate fi schimbată aplicând mai mult produs pe zona problemă şi tamponat apoi cu un bureţel jilav dacă e prea gros stratul.

Îmi place mult produsul, nu promite câte-n lună şi-n stele, însă îmbunătăţeşte vizibil aspectul tenului şi arată natural.

De ceva timp nu mă mai atrag companiile care o o tonă de culori, m-am cam băbit, vreau câteva chestii simple care să funcţioneze. Chiar am observat că Astor nu are foarte multe produse, îşi menţine linia cu produse de bază, look-urile pe care le are Heidi Klum sunt destul de şic şi mă inspiră

Leave a Comment

Previous post:

Next post: