Ce comori găsim pe etsy.com: TheAllNaturalFace

Mostre fardCine a mai citit articolele mele din trecut, probabil că s-a prins că sunt fana machiajului mineral. Nu sunt eu expertă, mai am multe de învăţat, dar mă documentez cât de mult pot, uneori stau pe net şi mă informez în loc să lucrez.

Am o mare plăcere să navighez pe etsy, un portal grozav pentru tot felul de chestii lucrate manual, de la poşete la săpunuri organice, machiaj mineral şi marmeladă…orice se poate face manual găsiţi acolo.

Unul dintre cele două shopuri la care bălesc eu de vreo lună este The All Natural Face, un shop cu produse de machiaj mineral care nu numai că are produse accesibile ca preţ, dar are şi un preţ incredibil la transport, doar $1.25. De ce atât de puţin? Aşa vrea sellerul, cine suntem noi să nu îmbrăţişăm dictonul „crede şi nu cerceta” 🙂

Farduri The All Natural FaceEu atât am plătit azi când am comandat, preţul mostrelor comandate + $1.25 transport (mă rog, echivalentul în lei al sumei că la transferul banilor către seller face banca conversia valutară). Şi dacă luaţi un kit cu 3-4 produse transportul este tot $1.25.

Blush The All Natural FaceIar vestea bună este că oferă şi mostre la preţuri bune, gen 7 mostre de fard de obraz la $1.50, 10 mostre de fard de ochi la acelaşi preţ (mostre însemnând o cantitate aprox.  pentru 5- 7 aplicări per mostră pentru fardul de pleoape de exemplu dar la 10 pliculeţe de fard…vin 50 de boiri – hey rup!).

Aşa că cine vrea să încerce machiajul mineral dar nu vrea să dea $1 per mostră plus transportul care e adesea câţiva dolari chiar şi pentru 1 singură mostră uneori, poate arunca un ochişor la mostrele de fond de ten sau la mostrele de fard pentru pleoape şi cele de blush (simple sau cu pensule incluse).

Imediat ce-mi vin mostrele comandate le voi face fotografii şi vă voi spune ce părere am despre produse, dar am aşa un feeling că îmi vor plăcea…

Am plătit cu cardul bancar normal iar nuanţele le-am pus în Note to seller sau comentariu, apare un câmp sub coşul de produse după ce daţi CHECKOUT şi scrieţi acolo numele nuanţelor pe care le doriţi la respectivele mostre sau la fardurile de ochi sau la ce vă tentează să luaţi.

Vedeţi şi Din nou TANF, acum pe youtube şi Produse minerale The All Natural Face de pe etsy

{ 1 trackback }

{ 8 comments… read them below or add one }

Ale

Hm…a trecut o luna, ti-au venit?

Răspunde

Gabriela

o da! Au venit, ma tot boiesc cu ele ca sa le fac review-ul

Răspunde

Ale

Astept review 😉 Si informatii despre shipping si ce taxe ai mai platit 🙂

Răspunde

Gabriela

E pe 30 iulie programat review-ul pentru ele. Îţi zic de acum că shippingul a fost $1.25 şi am plătit doar taxa aia de 2.2 lei la poşta cu vamă pe care o plăteam în mod normal. Am comandat doar mostre care au fost câţiva dolari, de aceea nu am plătit taxe suplimentare.

Răspunde

Ale

30 iulie? Oh my…pai cum ai tu programul de postat?
Merci de infos 😉 Cred ca imi comand si eu ceva

Răspunde

Gabriela

🙂 Păi atunci îl pun mai devreme puţin. Până atunci uite aici link către pagina de forum unde Joice a oferit deja impresiile ei şi imagini cu mostrele primite ca să-ţi faci o idee.
http://www.e-joy.ro/forum/viewtopic.php?t=8631&postdays=0&postorder=asc&start=600
Îţi zic de acum că fondul de ten acoperă destul de bine şi are textură catifelată, eye-liner sealant chiar e fain, prinde fardul de piele şi se ia mult mai greu, nuanţele de blush sunt superbe, primerul de fard e relativ ok, doar că e mai greu de lucrat cu el din cauza texturii (mie îmi rezistă super bine fardurile cu el, dar eu nu am pielea grasă şi de obicei nu utilizez primer decât ca să se prindă fardurile pulbere de piele, să nu zboare peste tot când le aplic). Programasem pe 30 review-ul tocmai din cauză că voiam să mă mai joc cu primerul.

Răspunde

Ale

Eee pai si Joice a pus abia aseara, ca altfel vedeam eu 😀 Merci de link. Arata mega bine, si ce multe a primit :O

Răspunde

Gabriela

Eu zic că merită, mai ales că oferă atâtea mostre la super preţ şi pot fi încercate. A scos şi kit de mostre de bronzer la $1. Eu deja plănuiesc masacrarea următorului venit pe produsele.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: