Essence- creioane de buze- review

În vacanţă mi-m luat de la Essence 3 chestii: creioane pentru ochi Long Lasting despre care am scris, 2 creioane de buze şi un ruj. Toate s-au dovedit o achiziţie inspirată, fiind peste aşteptări.

2013-08-27 15.14.02

Creioanele de buze sunt cremoase, pigmentate, sunt divine. Singura inconvenienţă este faptul că necesită ascuţire. În afară de asta nu le-am găsit niciun cusur. Nu stau pe buze cu orele, asta e drept, dar nu mă deranjează, oricum la mine rezistă pe buze produsele mult mai mult decât la alţii, chiar dacă mănânc şi beau (când mănânci covrigi nu ţi se duce rujul ca atunci când mănânci paste :D, it’s a lifestyle choice, I tell you!)  Am ales nuanţele 6 şi 7 dintre culori ca să meargă cu nuanţele de rujuri pe care le am.

2013-08-27 15.14.48

Nu consider creionul pentru conturul buzelor un produs esenţial, însă acestea chiar nu vor aduna praful, pot fi folosite şi pentru a colora buzele pe sub un gloss incolor, atât sunt de cremoase.

{ 2 comments… read them below or add one }

dianafoc

Mi-am cumparat si eu un creion de acest gen, dar nu mi se potriveste. Recunosc faptul ca e pigmentat si cremos, dar trebuie ascutit dupa fiecare utilizare si acest lucuru ma cam enerveaza!

Răspunde

Gabriela

Ar fi ideal dacă nu ar trebui ascuţite, ci ar fi în tubulet de plastic cu sistem de răsucire.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: