Dermatograf Rimmel ScandalEyes- Review

Asta e replică scoasă de verişoara mea când i s-a povestit despre un dermatograf high-end care avea moţ de blenduit şi întins  la celălalt capăt: „al meu e aşa de ieftin că se întinde singur”.

2013-05-19 23.13.29

Ei bine, ăsta al meu nu se întinde singur 🙂 şi nici nu costă o căruţă de bani. Pentru mine negru este suficient. Mai sunt disponibile în linie şi alte nuanţe – le puteţi vedea aici – inclusiv o nuanţă nude de băgat în ochi. Din păcate la noi nu prea sunt toate nuanţele disponibile, eu am scormonit după nuanţa maro închis şi m-am lăsat păgubaşă în DM, l-am luat doar pe cel negru.

Este cremos, se aplică uşor, imediat după aplicare poate fi întins sau belnduit cu o pensulă însă odată ce-l laşi în pace să se aşeze, acolo rămâne. Este categoric unul dintre dermatografele mai rezistente (pe linia interioară a ochiului rezistă binişor fără să se scurgă decât foarte puţin pe parcursul zilei), nu mi-a cauzat neplăceri.

Dacă vă place linia de tuş dar nu vă iese linia aia nici de-a naibii, dermatograful ăsta negru este o alternativă foarte bună, eu nu am  mai folosit tuş de când l-am luat.

Nu este chiar de nemişcat de pe piele dacă frecăm că e totuşi creion dermatograf, nu vopsea de asfalt.

De curăţat se curăţă cel mai uşor cu un beţigaş de urechi înmuiat în ulei sau cu demachiant care curăţă machiajul rezistent la apă. Eu îl curăţ uşor cu ulei de măsline.

Recomandat categoric

{ 5 comments… read them below or add one }

Simona (Sânziene si Mătrăgună)

Ma declar blonda: cu madica nuanta nude, „de bagat in ochi” ? 🙂

eu sunt foarte FOARTE multumita de un gel -tus de la estee lauder <3 cu pensula, sta si se intinde MINUNAT!

Răspunde

adriana

era un mod mai funny de-a spune despre acea nuanta ca este buna pt a se contura pleoapa inferioara ,pe linia ce marcheaza ochiul si e ca si cum”s-ar baga in ochi”:)

Răspunde

bleuciel

L-am luat si eu sambata, retinusem postul tau si am zis sa vad care-i treaba. M-am dat cu vreo 10 pe mana, diferite firme, si astea de la Rimmel au fost singurele care nu s-au miscat de pe mana cand am frecat cu degetul. Si ironic, erau cele mai ieftine.

Răspunde

Andra

Mi-am luat, 4 bucati 🙂
Purple, bright blue, green si brown.
Foarte frumoase, destuld e cremoase, cred ca le tin la rece inainte de aplicare pentru ca aluneca destul de mult, dar cu primer mi-a rezistat verdele toata ziua.

Răspunde

Gabriela

Să le foloseşti cu plăcere 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: